Hamileliğin ilk ayında sızıntı var ne demek?

ahsenov123

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
127
88
13
merhaba kızlar, bugün doktor kontrolüm vardı keseyi görmek için gittik , keseyi gördük fakat doktorum biraz sızıntı var ama önemli değil dedi progesteron 200mg verdi. Kanamam vs yok çok şükür ama idrar yolu iltihabım var sebep olur mu bilmiyorum. Doktorumun ağzından cımbızla laf alabildiğim için de yeterli cevabı alamıyorum. Başına gelen var mı almadım bu sızıntı olayını

Artı olarak ultrasonda ki görüntüye dayanarak sızıntı var dedi ve e nabıza düşük tehdidi diye teşhis girmiş.

Merhaba sızıntı dediği sanırım keseden su azalmış. Enfeksiyon buna sebep olabiliyor. Bence sağlık ocağınızda bi crp ölçtürün eğer çok yükselmişse mecburen serumla antibiyotik tedavisi veriyorlar bi zararı olmadan kese onarılabiliyor. Daha iyi bi hastaneye gidip durumdan bahsederseniz tedavi edebilirler

Enfeksiyonum bir zararı var mı dedim yok dedi özel hastaneye gittim çok övülen bir doktor diye birde kan testi ile idrar testi istedi genetik bir problem var mı diye bakıcamış 4000 civarı istediği için yaptırmadım devlette yaparlar mı acaba? Kan testini sızıntı için mi istedi anlamadım

Amniyon kesesinde açılma var demek ki. Ciddi bir durum. Doktorunuzla iyi iletişim kuramadıysanız başka doktora görünün muhakkak

Enfeksiyon içinse kan ve idrar testini sağlık ocağı da yapıyor.
Genetik testi anlayamadım sizin genetiğinize bakılacaksa onu hamile değilken ben şehir hastanesinde ücretsiz yaptırmıştım.
Bahsettiği ikili tarama testi miydi acaba?

Benim de kese etrafında kanama alanı vardı. Progestan kullandım geçti. Takılmayın. 10 gebelikten 7 sinde oluyor. İlişki yasaklanmıştı bana.

Bilmiyorum ki geçtiğimiz hafta gebe olduğumu öğrendiğim gibi gittim kan testi istedi hormonlarıma baktı ve dün sızıntı var dedikten sonra kan testi alalım sağlıklı mısınız bir sıkıntı var mı gibi birşeyler dedi. Eşimde sinirlendi her hafta test mi vericez diye yaptıramadım.

Benim de kese etrafında kanama alanı vardı. Progestan kullandım geçti. Takılmayın. 10 gebelikten 7 sinde oluyor. İlişki yasaklanmıştı bana.
Bana sızıntı var demesine rağmen ne hareket etmeme birşey dedi nede ilişkiyi yasakladı benimde kafamda soru işretledi doluştu. Hastalandığım için şiddetli öksürüyorum acaba o mu sızıntı yaptı anlamadım. Ve kanamam hiç olmadı öyle bir şikayetlede gitmedim sadece bebişin kesesini görmeye gitmiştim. Kasılmalarım var sadece adet sancısı gibi

Siz yine dikkat edin ilişki olmasın bir sonraki kontrole kadar. O zaman yine bakıp söyler kanama alanının ne durumda olduğunu. Verdiği ilacı için tabi ihmal etmeyin. Öksürük için de pekmez tereyağ yapın bende güzel etki etmişti.

Teşekkür ederim bilgileriniz için uyguluycam

O zaman enfeksiyonla alakalı testler yapılmıştır genetik için çok erken.
İnşallah güzel şekilde ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…