• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin 5. ayında yemek sorunu

Yaratmaz, hiçbir şey olmaz.
Açlıktan sefaletten ölünen yerlerde bile sağlıklı bebekler doğuyor.
Siz destek olarak vitamin, demir vb haplarınızı alın, gerisi mühim değil.
Doğru söylüyorsunuz Allah o kadar güzel ve kıymetli yaratmış ki biz kadınları her koşulda evlatlarımızı bahşediyor bize

Şuana kadar her şey yolunda dedi ama o zamana kadar kandan besleniyordu çok da endişe etmiyordum yarın detaylı ultrason günü bakalım ne diyecek.
Ya inanın midem bütün gün üşütmüşüm de kasılıp kasılıp duruyor gibi kusma modunda. Yani bıraksalar hiçbir şey yemem açım ama asla kabul etmek istemiyor mide geleni dışarı atma derdinde. Prilamla biraz rahatladkm yalan yok kahvaltı edebiliyorum rahatça en azından. Doktora söylediğimde belki önceden midende problem vardır ama sen bilmiyorsundur dedi geçmesi gerekiyormuş artık 20. haftalarda
Insallah detayli ultrasonun guzel cikar
Ama sen korkma bebekler elbet buyuyor
Bende asiri yemege duskun biri degilim 3 ayda bulantifan 5 kilo verdim daha besinci ayda 3 kilo zorla aldim sadece kendini cok bos birakma tansiyon kan sekeri acisindan bebekler icin korkma
Doktorum bana hep kilo alman onemli degil sadece azar azar yemeye calis dedi
Bende ilk senin gibiydim simdi yavas yavas yemeye basladikca midemin acildigini hissediyorum
Mideni ac biraktikca bulanti hissi ve yemek yememe hissi daha cok geliyor insana

Doğru söylüyorsunuz Allah o kadar güzel ve kıymetli yaratmış ki biz kadınları her koşulda evlatlarımızı bahşediyor bize
Bazı arkadaşlarım doğurana kadar bulantı yaşadı, hastanede yattı çıktı vs.
Yaşanan bir durum, başlangıç bulantılarından bağımsız her bünye aynı tepkiyi göstermiyor.
2 hamileliğimde de bir kere bile midem bulanmadı, o dizilerdeki sahneyi hiç yaşamadım ama k9 köpeği gibi koku duyum açılmıştı.
Artık yaşamaktan nefret eder hale gelmiştim, her koyuyu aşırı derecede almak beni bezdirdi.
Genelde hep kahvaltı, tost, süt, salata, muz gibi besinler tükettim bu zamanlarda.
Hele ikinci hamileliğimde tost ile doğdu o çocuk, hiçbir faydalı bir şey yiyemez kendime bakamazken, ilkinden çok daha kilolu, uzun ve sağlıklı olarak doğdu:)

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, tasalanmayın, stresten uzak durun.
Aynı bedende olmanın müthiş keyfini çıkarın.

Bazı arkadaşlarım doğurana kadar bulantı yaşadı, hastanede yattı çıktı vs.
Yaşanan bir durum, başlangıç bulantılarından bağımsız her bünye aynı tepkiyi göstermiyor.
2 hamileliğimde de bir kere bile midem bulanmadı, o dizilerdeki sahneyi hiç yaşamadım ama k9 köpeği gibi koku duyum açılmıştı.
Artık yaşamaktan nefret eder hale gelmiştim, her koyuyu aşırı derecede almak beni bezdirdi.
Genelde hep kahvaltı, tost, süt, salata, muz gibi besinler tükettim bu zamanlarda.
Hele ikinci hamileliğimde tost ile doğdu o çocuk, hiçbir faydalı bir şey yiyemez kendime bakamazken, ilkinden çok daha kilolu, uzun ve sağlıklı olarak doğdu:)

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, tasalanmayın, stresten uzak durun.
Aynı bedende olmanın müthiş keyfini çıkarın.
Değişik bir hal alıyor gerçekten beden ya Allah bir şeyi zorlaştırıyorsa diğer yerden kolaylık veriyor derler bekleyip göreceğiz. Öyle böyle 5 ayı bitirdik yalnız da değilmişim çok şükür milletin ağzına bakıp dert edecek bir şey yokmuş yaşanıyormuş böyle şeyler yazılanlardan anlıyorum.
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler😊💕

Insallah detayli ultrasonun guzel cikar
Ama sen korkma bebekler elbet buyuyor
Bende asiri yemege duskun biri degilim 3 ayda bulantifan 5 kilo verdim daha besinci ayda 3 kilo zorla aldim sadece kendini cok bos birakma tansiyon kan sekeri acisindan bebekler icin korkma
Doktorum bana hep kilo alman onemli degil sadece azar azar yemeye calis dedi
Bende ilk senin gibiydim simdi yavas yavas yemeye basladikca midemin acildigini hissediyorum
Mideni ac biraktikca bulanti hissi ve yemek yememe hissi daha cok geliyor insana
Kesinlikle el ayak titreyecek moda giriyor insan şeker iniş çıkışından ve sonrası halsizlik. Yaşayıp göreceğiz bakalım neler olacak ilerde:)
Çok teşekkür ederim hayırlısı bakalım 🥰

Kesinlikle el ayak titreyecek moda giriyor insan şeker iniş çıkışından ve sonrası halsizlik. Yaşayıp göreceğiz bakalım neler olacak ilerde:)
Çok teşekkür ederim hayırlısı bakalım 🥰
Kagan kocatepe var doktor onu izle aklinda suphe kalmasin
Bebek icin yemelisin ama o elbet buyur korkma sadece kendin icin ye simdiden yoksa insan tum gun hasta gibi gezmeye basliyor rica ederim ne demek ♥️

Back
X