- 16 Aralık 2020
- 32
- -13
- Konu Sahibi buffybuffy
Hanımlar bir çıkmaza girdim sizin görüşlerinizi almak istiyorum.Akıl verecek olanlar yardıma ihtiyacım var.İşimiz dolayısıyla ailemizden farklı memlekette yaşıyoruz.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar doğumu nerde yapalım diye konu geçmişti aramızda ben memleket olabilir demiştim eşim de öyle istedi sonra biraz sıkıntılar oldu hamileliğimde bu sıkıntılarla beraber benim psikoloji biraz değişti ve kaynanamın çocuğumu kendi evladı gibi görüp oğluma şunu yapıcam annesini şikayet edicem tarzında lüzumsuz konuşması oldu ben de bu laflara sinir oldum.Sonuçta dedim bu bizim çocuğumuz en iyisini en güzelini biz biliriz.Eşim de onların ilk torunu mazur göri deyip durdu.Bende senin ilk çocuğun ailenden önce kendi çocuğunu benimsemelisin onun senin çocuğun olduğu onların torunu olduğunu idrak etmesini söyledim.Eşimin ailesi aşırı derecede ataerkil ve düz mantıkla çalışan insanlar.Benim ailem daha rahat yapıda gelenek olarak çok farklıyız.Ben doğum haftam yaklaştıkça lohusalığın vermiş olacağı sıkıntılarla yanımda annemin olmasını istiyorum.Fakat kaynanam kendinin her şeyi yapabileceğini anneme ihtiyacımın olmadığını söylüyor.Evde bekar bir kaynım var doğumdan sonra ne halde olacağım bilmiyorum çekiniyorum onlarda saygı gösterir ama ben içgüdüsel olarak rahat hissetmiyeceğimi biliyorum.10 gün kendi annemgilde kalsam dedim kaynanamgil surat asarlar kırılırlar ederler çünkü kaynanama bu hak tanınmamış zorla bişey yaptırmışlar bana da içten içe belli etmemeye çalışsa bile ben her halinden anlıyorum kıskandığını ve aynısını bana yapmak istediğini ama ben kabul etmek istemiyorum.35. Haftadayım ben kendi evimizin olduğu ilde doğum yapmak istiyorum artık ama bu onlara çok abes geliyor.Çocuğuma kavuşmayı hasretle beklerken onun derdini unutup saçma sapan şeylerle muhattap oluyorum ve bu beni deli ediyor tecrübeli ve bu şekilde şeyler yaşayan kişiler varsa bana bi akıl versin lütfen çok yardıma ihtiyacım var
Ayrıca her 2 ailede baskın olmak istiyor ona göre yorum yaparsanız sevinirim
Ayrıca her 2 ailede baskın olmak istiyor ona göre yorum yaparsanız sevinirim