hamileligimde aldatilmisim

aldatıyor, görüntüleri kayıt ediyor, saklıyor, ağlıyor ve siz yakalayana kadar da silmiyor.
pişman falan değil sadece yakalanmış.
yakalamasaydınız?

Her zaman her yerde söylerim eşim konusunda affetmeyeceğim tek konu aldatılmak...düşünmem bile. Rabbim büyük konuşturmasın ama böyle hemde hala ne demeye saklıyo siz görün diye mi

Boşanma elbette çocuğu etkileyecektir fakat bu şekilde büyümesinden daha sağlıklı olacağı kesin.Bu şekilde çocuğa daha fazla zarar verdiğinizin farkına varın.O çocuk büyüyünce babasının bu yaptıklarına şahit oldukça ; bir de bunların kendi çocukluğundan bu yana devam ettiğini öğrenince size karşı da bakış açısı değişecektir.
Sırf çocuk için evlilik yürümez.:KK34:

Ewt video almis bu olay birkac kez olmis dedigine gore. Kiz bundan biseyler koparmaya calismis seni rezil ederim herkese falan diyince o da.videoya almismis. Yoksa benim gorme ihtimalime karsi neden saklasinmismis.
kızı kendine mecbur kılmak için o görüntüleri çekmiş olmasın.

çok geçmiş olsun,ben sizede burda diğer yorumlarada birşey sormak istiyorum,ben bekarım,sizler çocuklar için diyorsunuzya,acaba çocuk içinmi evlenıyorsunuz?yoksa karşınızdaki bireyi yoldaş olarak seçip evlenıyorusnuz?eğer bireyi yoldaş için seçipse çocuk için devam etmezsınız,ama çocuk içinse evet eşler ne olursa olsun devam etsin,şahsen benım içinde değilde çocuğumuz için devam edelim dıyen bır adamla yola devam etmem...

siz esinizle ayni yataga girebilecek misiniz bundan sonra?Huzurla sevgiyle yuzune bakabilecek misiniz?
kiziniz kavga gurultu icinde buyur :KK43:
daha genceciksiniz,hayatinizi yeniden kurabilirsiniz.

evlilik laçka olmuş.
her kavgada boşancam demeler ,eşin özür diler sen devam edersin.
baba evine döner özür diler geri dönersin.

adam seni çantada keklik diye elinde tutuyor.
geçenlerde kızla konuşurken yakalıyorsun. barışıyorsun.

sonra sevişme görüntüleri buluyorsun hala kızım için diyorsun.! bahane uydurma.
kızını o sapık adamla evde tutmak istediğine emin misin.
her gün kavga gürültü...

ayrıca bir insan sapık yada şantajcı değilse telefonda öyle görüntüler tutmaz. o ilişkiye girdiği kızı görüntülerle tehdit edip hala birlikte olmaya çalışıyordur.

Allah akıl fikir versin.
azıcık gurur ve cesaret diyorum.

adam aldatmış kayıt altına almış zaten 7 sayfa boyunca yazılmış bunlar.

sen onu affettiysen bizden nasıl bir yardım bekliyorsun cidden bu kısmı anlamıyorum ben? kocanın başka bir kadınla sevişme görüntülerini izleyip,çocuğum var deyip onunla aynı evde yaşamaya devam etmek çok garip.

kocam şöyle yaptı böyle yaptı diye konu açıyorsunuz sonunda da ama boşan demeyin kızım var yazıyorsunuz.

ne diyelim peki? kocanızla mutluluklar mı diyelim?

diğer konuya baktım ve sonra mesleğinin öğretmenlik olduğunu okudum şok üstüne şok yaşıyorum.

şiddet,aldatma,hakaret ne ararsan var ama kızın için öyle mi?

çalışan,maaşı olan,cahil olmayan( acaba cahillik okumayla ilgili mi çok karasız kaldım şu anda) birisin ve bu adama kızın için katlanıyorsun öyle mi? hayır kendin için millet ne der diye katlanıyorsun.kızın için olsa onu bu saçma evlilikte büyütmezsin anne-baba kavgasına şahit olmasını istemezsin.lütfen çocukları bahane etmeyin.

dün bir arkadaşıma rastladım liseden sınıf arkadaşım.kızın öyle elle tutulur bir mesleği yok mağazalarda çalışıyor ve eşi kendisini aldattığı için ayrılmış.iki oğlunu tek başına büyütüyormuş.işte böyle dimdik duran,gururlu kadınlara çok saygım var.hepsine helal olsun diyorum.

diğer konuya baktım ve sonra mesleğinin öğretmenlik olduğunu okudum şok üstüne şok yaşıyorum.

şiddet,aldatma,hakaret ne ararsan var ama kızın için öyle mi?

çalışan,maaşı olan,cahil olmayan( acaba cahillik okumayla ilgili mi çok karasız kaldım şu anda) birisin ve bu adama kızın için katlanıyorsun öyle mi? hayır kendin için millet ne der diye katlanıyorsun.kızın için olsa onu bu saçma evlilikte büyütmezsin anne-baba kavgasına şahit olmasını istemezsin.lütfen çocukları bahane etmeyin.

dün bir arkadaşıma rastladım liseden sınıf arkadaşım.kızın öyle elle tutulur bir mesleği yok mağazalarda çalışıyor ve eşi kendisini aldattığı için ayrılmış.iki oğlunu tek başına büyütüyormuş.işte böyle dimdik duran,gururlu kadınlara çok saygım var.hepsine helal olsun diyorum.

hepsini anlayabilirim, yani anlayamam da kabul edebilirim
aldatılmaya razı gelir kabul ederim, başkasıyla evlenmek istemesini sineye çeker kabul ederim, şiddet görür "ben kocamı böyle de seviyorum der" kabul ederim
fakat
adam başkasıyla ilişkisini videoya çekmiş! bu aldatma değil! ne sebeple olursa olsun bu bambaşka bir olay! inanılır gibi değil! bir kadının, hem de çocuklarımıza eğitim veren bir kadının, bunu görmezden gelmesini anlayamam! kabul edemem!

Bunu nasıl sindirebileceksiniz bilemiyorum, adam bir de görüntüleri kaydetmiş. Lütfen kızım için affettim ya da affediyorum demeyin. Sizin yerinizde olsam o adama "kızım için" boşanacağım böyle sapık bir babayla aynı evde yaşamasını istemediğim için boşanıyorum derdim.

hepsini anlayabilirim, yani anlayamam da kabul edebilirim
aldatılmaya razı gelir kabul ederim, başkasıyla evlenmek istemesini sineye çeker kabul ederim, şiddet görür "ben kocamı böyle de seviyorum der" kabul ederim
fakat
adam başkasıyla ilişkisini videoya çekmiş! bu aldatma değil! ne sebeple olursa olsun bu bambaşka bir olay! inanılır gibi değil! bir kadının, hem de çocuklarımıza eğitim veren bir kadının, bunu görmezden gelmesini anlayamam! kabul edemem!

ben anlıyorum canım boşanmaktan ödü kopuyor çocuk falan bahane. kendisinin de yazdığı gibi kızı doğduğundan beri kavga gürültü eksik olmamış evde,çocuğunu düşünen bir anne kızım için katlanıyorum demez kızım için boşanacağım bu baba ile onu aynı evde yaşatmayacağım der.

dediğin gibi adam kameraya çekmiş yani herhangi bir aldatma vakası değil bu.ama ona da kılıf hazır,kız tehdit etmesin diyeymiş.he gülüm!

ben anlıyorum canım boşanmaktan ödü kopuyor çocuk falan bahane. kendisinin de yazdığı gibi kızı doğduğundan beri kavga gürültü eksik olmamış evde,çocuğunu düşünen bir anne kızım için katlanıyorum demez kızım için boşanacağım bu baba ile onu aynı evde yaşatmayacağım der.

dediğin gibi adam kameraya çekmiş yani herhangi bir aldatma vakası değil bu.ama ona da kılıf hazır,kız tehdit etmesin diyeymiş.he gülüm!

tabi ben de farkındayım da, beynim almıyor yani
ben böyle birşey görsem eşimle ilgili (büyük konuşmamak lazım ama) direkt kusarım

Mrb hanimlar nasil.anlatayim bilmiyorum.gecenlerde de bir konu acmistim ama bu daha ciddi. Lutfen yorum yapacaksaniz biraz karsinizdakini anlayip agir dil kullanmayin. Yani arada oyle arkadaslar oluyor uzuluyor insan zaten. Ben esimle kizim dogali beri 1 bucuk yildir surekli sorun yasiyorum. Kac kez kavga edip bosanmanin esigine geldik kavga gurultu oldu enson ve evliligim boyunca ilk kez babaevine gittim esim pisman olduozur diledi geri geldim basta cok iyiydi sonra yine bozuldu. Yine kotuyiz gecenlerde bir kizla konusmasini yakalamistim daha ona yanarken tlfnunu karistirdim sifrelemis bir yerde gorduklerim karsisinda sok oldum bi kizla birlikte olmus goruntuleri vardi. Uyuyordu uyaninca sordum tlfnundaki goruntuleri gorsugumu soyledim bosanacam dedim. Tamam haklisin ama bisanacaksan bile beni dinle. Ben hata yaptim ve hayatimda ilk defa oldu. Sen hamileyken oldu ve ben o donem her aksam sabaha kadar agliyordum dedi. Gercekten de o zamanlar yatakta hickira hickira agliyordu ama bisey anlatmiyordu. Neyse iste ozurler diledi su bu ben yine inanmadigimi ona asla guvenimin olmayacagini soyledim. Bosanacagimi soyledim baktim ben bosanmam kizi da sana vermem kizim icin devam edelim dedi ozur diledi. Ben de.ben istedikten sonra sen bosanmaya mecbur kalirsin dedim yalvardi soyle boyle dusundum bisey yapmadim. Ama icim rahat degil sonucta ayni evde nasil yuzume bakrsin dedim oysa o olayi coktan atlatmisti ya ben nasil bakacam nasil devam eder.bilmiyorum. Ustelik kac gundur cok iyoydi bugun tartistik acaba bos yere mi sans verdim. Bosansaydin diye soyleyeceklere arada kizim var ne yapacagima emin degilim onu belirteyim. Yine de ikilemdeyim hala.

iğrenç pislik herif....ben olsam midem kaldırmazdı.bide videoya almış....biere aldatmasını kabul ettiysen bidaha yapmaya cesareti olacak

Video olayı çok midemi bulandırdı.eşin ahlaksız biri kusura bakma.aldatma hafif kalır. kızını bu adamın yanında büyütme işini bir düşün bence.

X