hamileligimde aldatilmisim

Adam rezil, yalanci orasi acik zaten.Oranin tartismaya acik bir noktasi yk derim.
Evet yeni gordum son mesajlari. Bir kere bosanma kari ile koca arasinda gerceklesir. Hic bir cocuk anne babasindan bosanmaz. Evladim babasiz kalmasin diye boyle bir evliligi devam ettirmek yanlis. Annem yok nereye gideyim demis konu sahibi: sen evinde otur adam gitsin derim. Ne edepsiz adam yahu. Insan cocugundan utanir. Hemde kiz evladi var. Boyle bir adamin yaninda buyumesin tabi.

Kocaniz tezgahi güzel ayarlamış.. Dışarıda bol kadınlı ve fantezilerle dolu bir dünya ve bunlara göz yuman, evde hazir çocuğuna bakan, işlerini yapan bir kadın, güya eş..

Bu artık aldatmanın bir üst leveli.

Babasinin annesine zerre saygı duymadiğı, güvensiz, sevgisiz bir ortamda büyümesini istiyorsaniz çocuğunuzun, devam edin..

Ama bebeğinizin bunları anlayacak yaşa geldiğinde, "beni babali bir evde büyüttüğün için tesekkur ederim" diyeceğini hiç sanmiyorum..

Mrb hanimlar nasil.anlatayim bilmiyorum.gecenlerde de bir konu acmistim ama bu daha ciddi. Lutfen yorum yapacaksaniz biraz karsinizdakini anlayip agir dil kullanmayin. Yani arada oyle arkadaslar oluyor uzuluyor insan zaten. Ben esimle kizim dogali beri 1 bucuk yildir surekli sorun yasiyorum. Kac kez kavga edip bosanmanin esigine geldik kavga gurultu oldu enson ve evliligim boyunca ilk kez babaevine gittim esim pisman olduozur diledi geri geldim basta cok iyiydi sonra yine bozuldu. Yine kotuyiz gecenlerde bir kizla konusmasini yakalamistim daha ona yanarken tlfnunu karistirdim sifrelemis bir yerde gorduklerim karsisinda sok oldum bi kizla birlikte olmus goruntuleri vardi. Uyuyordu uyaninca sordum tlfnundaki goruntuleri gorsugumu soyledim bosanacam dedim. Tamam haklisin ama bisanacaksan bile beni dinle. Ben hata yaptim ve hayatimda ilk defa oldu. Sen hamileyken oldu ve ben o donem her aksam sabaha kadar agliyordum dedi. Gercekten de o zamanlar yatakta hickira hickira agliyordu ama bisey anlatmiyordu. Neyse iste ozurler diledi su bu ben yine inanmadigimi ona asla guvenimin olmayacagini soyledim. Bosanacagimi soyledim baktim ben bosanmam kizi da sana vermem kizim icin devam edelim dedi ozur diledi. Ben de.ben istedikten sonra sen bosanmaya mecbur kalirsin dedim yalvardi soyle boyle dusundum bisey yapmadim. Ama icim rahat degil sonucta ayni evde nasil yuzume bakrsin dedim oysa o olayi coktan atlatmisti ya ben nasil bakacam nasil devam eder.bilmiyorum. Ustelik kac gundur cok iyoydi bugun tartistik acaba bos yere mi sans verdim. Bosansaydin diye soyleyeceklere arada kizim var ne yapacagima emin degilim onu belirteyim. Yine de ikilemdeyim hala.
Çok üzüldüm durumunuza nasıl böyle bişi yapabilir hamile bi eşine insanın içi nasıl rahat edebilir.ortada cocuk olduğu için bosanmıyosunuz yada kafanız karısık düşününce ben bosanırmıydım bilmiyorum ama o adamı bida koynuma girmesi midem almaz ya her dokundunda kusardım heralde düşünmek bile istemiyorum başkasıyla bide o görüntüleri niye saklıyo cokmu hosuna gitmiş madem eski bi olay

Bana o ağlamalarinin sebebide daha çok diğer kadın için geldi. Sebebini soylemiyorsa benim aklıma direkt bu gelir. zaten boşanirsanizda çocukların velayeti size verilir. ek olarak bu durumu tamamen atlatmis olsa görüntüleri siler. Yapmış bide resmen saklamaya bile gerek duymamis ya görürse diye korkmamış. Altı ustu bi telefon sifresimi güven vermiş yani. Bosanin bence bu ne be.

Ewt video almis bu olay birkac kez olmis dedigine gore. Kiz bundan biseyler koparmaya calismis seni rezil ederim herkese falan diyince o da.videoya almismis. Yoksa benim gorme ihtimalime karsi neden saklasinmismis.

yok artık !!

şuralarda konu açan Kadınlar var ya sevgilim beni görüntülerimle tehdit ediyor diye işte sizin eşim Dediğiniz Sapık o adamlardan!

bir kızınız varmış ve Sapık biriyle büyümesini mi istiyorsunuz ??

Iki konunuzu da okudum. siddet uygulayan, başkasıyla evlenmeyi hayal eden, aldatan dahası bunu kameraya çeken bir eş. Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Egitimli ve çalışan bir kadın olmaniza rağmen ayrılmaya cesaret edemiyorsunuz. Kızınızı öne sürüyorsunuz. Elbette kolay değil babasız büyümek ama bu kosullarda da mutlu bir cocukluk yasamayacak zaten. Ayrica siz böyle beklerken, eşinizin sizden bosanacagini düşünüyorum er ya da geç. Pek düzelecek, aile ve yuvasına bağlanacak biri gibi görünmüyor.

Ayrılıp ayrılmamak sizin kararınız ama ayrilmayacaksanız benim de tavsiyem hemen herkesle aynı. Kurcalamayın, öğrenmeyin, görmezlikten gelin. Yoksa ne eşinizin size saygısı kalir ne kendinizin...

Keşke kendinize fotoğrafların kaydını almış olsaydınız.
Boşandığında kızı vermem diyemezdi de hem.

Diğer konunuzu da okudum. Kusura bakmayın ama kızım için kızım için diye yaķınmanız çok canımı sıktı. Gerçekten kızınız için bir şey yapacaksanız, onu bu hastalıklı ortamdan kurtarın.

Ewt video almis bu olay birkac kez olmis dedigine gore. Kiz bundan biseyler koparmaya calismis seni rezil ederim herkese falan diyince o da.videoya almismis. Yoksa benim gorme ihtimalime karsi neden saklasinmismis.
Bu olaydan pişmanlık duyup mu sabaha kadar ağlıyomuş?? Sonra başka kızlarlada yazışmış demekki; olayı yadırgamıyo artık.Bence telefona el koyun ilk adımınız o olsun , nasıl alıyomuş vermiyomuş kızı hayal pardon fantazi dünyasında yaşıyo eşiniz.

Mrb hanimlar nasil.anlatayim bilmiyorum.gecenlerde de bir konu acmistim ama bu daha ciddi. Lutfen yorum yapacaksaniz biraz karsinizdakini anlayip agir dil kullanmayin. Yani arada oyle arkadaslar oluyor uzuluyor insan zaten. Ben esimle kizim dogali beri 1 bucuk yildir surekli sorun yasiyorum. Kac kez kavga edip bosanmanin esigine geldik kavga gurultu oldu enson ve evliligim boyunca ilk kez babaevine gittim esim pisman olduozur diledi geri geldim basta cok iyiydi sonra yine bozuldu. Yine kotuyiz gecenlerde bir kizla konusmasini yakalamistim daha ona yanarken tlfnunu karistirdim sifrelemis bir yerde gorduklerim karsisinda sok oldum bi kizla birlikte olmus goruntuleri vardi. Uyuyordu uyaninca sordum tlfnundaki goruntuleri gorsugumu soyledim bosanacam dedim. Tamam haklisin ama bisanacaksan bile beni dinle. Ben hata yaptim ve hayatimda ilk defa oldu. Sen hamileyken oldu ve ben o donem her aksam sabaha kadar agliyordum dedi. Gercekten de o zamanlar yatakta hickira hickira agliyordu ama bisey anlatmiyordu. Neyse iste ozurler diledi su bu ben yine inanmadigimi ona asla guvenimin olmayacagini soyledim. Bosanacagimi soyledim baktim ben bosanmam kizi da sana vermem kizim icin devam edelim dedi ozur diledi. Ben de.ben istedikten sonra sen bosanmaya mecbur kalirsin dedim yalvardi soyle boyle dusundum bisey yapmadim. Ama icim rahat degil sonucta ayni evde nasil yuzume bakrsin dedim oysa o olayi coktan atlatmisti ya ben nasil bakacam nasil devam eder.bilmiyorum. Ustelik kac gundur cok iyoydi bugun tartistik acaba bos yere mi sans verdim. Bosansaydin diye soyleyeceklere arada kizim var ne yapacagima emin degilim onu belirteyim. Yine de ikilemdeyim hala.

sabaha kadar ağlamış ama fotolarıda silmemiş, siz eşinize karşı temkinli olun hep, Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin

Kızınız babanız büyümeyecek siz boşanınca çocuk da babadan boşanmıyor. Aynı evde yaşaması gerekmiyor illa ki. Hele de adamın bu yaptıklarından sonra ben bile okurken sınır oldum eşinizle siz her gün nasıl aynı evde aynı yastığa baş koymaya devam edeceksiniz. O görüntülerden sonra hele. Bence içiniz almaz bu durumu hiç kendinizi huzursuz etmeyin kurtulun bu adamdan o zaman huzura erersiniz.

X