- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Kaynanamın evinde onlaynım.Başka evlerde hiç duvarda var mı böyle petek onu merak edip sordum. Bende varda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynanamın evinde onlaynım.Başka evlerde hiç duvarda var mı böyle petek onu merak edip sordum. Bende varda
Abla bize dünden beri evini gezdiriyon valla helal olsun
Fotoğrafından dolayı büyük sanmış olabilir.Aynı yaştasınız Zerre. Evli diye abla demene gerek yok
Eski moda yani, güncel parçalar yok pek. Ama yeterli, güle güle kullan.Vintage derken yani nasıl? sade olarak mı?
Sus kız ben daha 24 yaşımdan 17 gün aldım. Sana teyze diyim de gör gününüAynı yaştasınız Zerre. Evli diye abla demene gerek yok
Aslında ben daha küçük bekliyodum amaFotoğrafından dolayı büyük sanmış olabilir.
Abla bize dünden beri evini gezdiriyon valla helal olsun
Hediye getirmeden ev gezmesi yaptık borcam borçlandık ablaya
Anladım evet . Çok abartılı eşya almadıkEski moda yani, güncel parçalar yok pek. Ama yeterli, güle güle kullan.
Evet rica ederim. Genelde utangaç değilimdir .Maşallah canım bizimle herşeyini paylaşman ne kadar güzel
Yok ya estagfullah .Canım benim eğer beni yanlış anlamazsan, dalga geçiyor gibi dusunmezsen ben banyoyu da çok merak ettim. Eğer benimle dalga geçiyor gibi düşünürsen cevap vermek zorunda değilsin bana sedagaziantep27
AnladımAntep'te ki evlerde var,yalnız değilsiniz yani
Aksesuarlardan kaynaklı belkide .Nasıl desem yaşına göre evin çok olgun duruyor. Daha gençleştirmelisin evini. Göz yoran yerleri var biraz daha sadelik istiyor gibi
Aslında ben daha küçük bekliyodum ama
Eki Görüntüle 3334244
Borcam olmaz, böyle bir şey iyi gider burada.
Bayılzım kuşumBu da benim gönlümden koptu
Kaynanalar her zaman haklıdır itaat etmelisinSalon mobilyam kaynanam hep bu koltukların üstünü ört diyor toz olmasın diye aslında bu salon günlük zamanda kapalı sadece misafir için belirli zamanlarda burayı kullanıyorum . Aslında bana göre çok toz olmuyor . yinede o ört diyor.