Hamileliğim...

Merhaba,
Kadınlar Kulübüne olan güveniniz için teşekkür ederiz ama forum üye olmadan da okunabiliyor, isim soyad, fotoğraf, açık adres, iletişim bilgileri vb paylaşmak güvenliğiniz açısından tehlikeli.
Herkes topiğe yazan üyeler gibi iyi niyetli olmaz, hırsız uğursuzun biri Kadınlar Kulübündeki konunda yazışmıştık çaya geldim ben falanca üyeyim der buradaki üyelerden birinin kullanıcı adını söyleyerek sizi kandırır sonra ayıklayın pirincin taşını.

Kullanım Sözleşmemizde “Forumumuzda paylaşıma sunulan tüm içerikten 5651 Sayılı Kanun'un 8 ve T.C.K'nın 125. maddesine göre paylaşımı yapanın kendisi sorumludur. Forumumuz paylaşımcıların gönderdiği içerikten doğabilecek yasal sorunlar nedeni ile sorumlu tutulamaz.” maddesi bulunsa da gizliliğinizi ve güvenliğinizi tehlikeye sokacak açık adres, isim soyad, kimliğinizi deşifre eden fotoğraflar kaldırılmış olup hem kendinizi soktuğunuz tehlikenin boyutunu anlamanız için hem de kurallar gereği içerik silme işlemi yapıldı.
Çok çabuk yetiştin canım munecan💪🫶

Yönetim tarafından üyenin mesajlarındaki fotoğraf vb detaylar silindiğinde, üyeyi de "mesaj ve içerik silme" detayıyla sistem banlıyor. Üye o yüzden banlandı.
Evet aynen öyle, çünkü biliyorsunuz içerik silmek yasak bu yüzden üyeler de biz de silme işlemi yapamayız ama üyenin güvenliği gizliliğini tehlikeye sokacak paylaşımlarda (yüzün göründüğü fotoğraflar, tc no, isim soyad, adres vb) içeriğin tehlikeli olan kısmını kaldırmak zorunda olduğumuzdan içerik silme işlemi de yapıyoruz.

Hayır kendi silmedi Mune yazdı şimdi neden banlandığını
Calcifer içerik silmek yasak, admin veya moderatör güvenlik nedeniyle silmek zorunda kalırsa da içerik silme işlemi yapılıyor, mantığı da şu hem silmek yasak hem de biz güvenlik nedeniyle bazı görselleri veya yukarıda bahsettiğim kimliği deşifre edecek paylaşımları sildiğimizde işlem yapmazsak bu iyi niyetimiz suistimale uğruyor.

Son düzenleme:
Yönetim tarafından üyenin mesajlarındaki fotoğraf vb detaylar silindiğinde, üyeyi de "mesaj ve içerik silme" detayıyla sistem banlıyor. Üye o yüzden banlandı.

Silemedi ki zaten mesajlarını,öyle olsaydı zaten direk ban alma sebebi oluyordu,bende direk kibledim.

Hayır kendi silmedi Mune yazdı şimdi neden banlandığını

Yönetim tarafından yapılan silme işlemlerinde de "içerik silme" yaptırımı uygulanıyor.

Az daha geç gelsen abla neler olurdu düşünmek bile istemiyorum 😱
Ablacım genç olduğundan mıdır yoksa Kadınlar Kulübünde biz bizeyiz deyip heyecana hevese mi kapıldı bilmiyorum ama yaptığı çok tehlikeli.
Memlekette her türlü insan var, sitemiz evet her şeye dikkat eden üyelerin güvenliği için elinden geleni yapan bir platform ama sürekli aktif olup az çok yazışmalarından kendi hayatlarını paylaşımlarından tanımaya çalıştığımız üyeler dışında her gün yeni yeni kişiler katılıyor aramıza, biz herkesi bilemeyiz ki iyi niyetli midir kötü niyetli midir, gerçekten kadın mıdır ? Üyeler iyi çıksa ziyaretçi olarak okuyanlar var.

Annesini anneannesini bir küpe yüzünden öldürenler var, herkese açık platformlarda kendinizi bu kadar açık etmek iyi değil, umarım bu konu ders olur.

Üzüldüm, heyecanlı heyecanlı anlatmış, her şeyini atmış, belli ki heveslenerek yapmış çeyizini, dizmiş evini. Devir çok kötü, sen de çok nahifsin gerçekten; her şeyini hiçbir zaman bu kadar ortaya dökmemelisin. Altınlarına, adresine, adına soyadına varana kadar vermişsin, hırlısı var hırsızı var, çeşit çeşit belâsı var.

X