Hamileliği yoğun kanama ile geçenler

Benim de crp 58 çıktı ve idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum. Ama başından beri kanamam var kanama alanı görünmüyor. İkiz 14+5. Artık çok yorucu oluyor.
Teşekkür ederim Ankara'dayım. başka doktora ve devlete de gittiğimde korkuttular. Ultrasonda görünmeyen arka yüzeyde kanama olabilir ve dogumda kan kaybına, geri dönülemez şoka neden olabilir çünkü içten geliyor bir kaynağı vardır dediler yatış önerdiler kabul etmedim, kagıt imzaladım. Kendi doktorum profesör ve ben ultrasonda gördüğüme bakarım, kanama alanı görünmüyor diyor ve ayda bir çagırıyor. Profösor de bunları düşünürdü herhalde diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum, o da çok rahat. Bu gidişimde şoku soracagım ama... İlk gebeliğim yaklaşık 10 yıl önce ve tekti, bu zor geçiyor hem ikiz hem kanama...

Geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız. Öğretmen oldugum için tatilden dolayı dinleniyorum. Zaten lekelerin kanamaya dönüştüğü okulun karne haftası çok yorulmuştum. Hala devam ediyor progestan fiyik ve an

Kanama hala var. Progestan ve

Ultrasonda arka bölgeyi de görüyorlar görünmez demişlerde. Siz dinlenin sol tarafa doğru yatın ekstradan iğne vermedi mi doktor ? Progestani fitil olarak kullanıyorsunuz değil mi? Kacinci haftadasiniz bugun itibariyle

Merhaba bebekleriniz nasıl ? Bende ikiz gebeyim 10 . Hafta da çok aşırı bir kanama yaşadım parça düştü baya büyük ve bir gece hastanede yattık o günden sonra kahverengi kanamalar bitmedi 14 haftalık olduk hala devam ediyor içerde hala kanama alanı var ve bebeklerimden birinin plesantasi aşağıdaymıs. Sizin durumunuz nasıl

Merhabalar ne yaptıniz hamileliliginiz nasıl gidiyor merak ettim

Sanırım bu konuşmanın üyeleri şimdilik aktif değiller bende cevap bekliyorum heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…