- 24 Aralık 2024
- 159
- 65
- 13
- 31
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Çok saçma ama rüyamda kedimi emziriyordum, iki gün sonra hamile olduğumu öğrendimEvet rüyabelirti aramaya yeni bir boyut getirelim Böyle rüyasında hamile olduğunu görüp o ay hamile olanlar var mı aramızda. Ben çok nadir rüya görürüm tam çatlama günü annem de ben de benim hamile oldugumuzu gördük. Annem konudan habersizdi.
Tabi ki tesadüf olabilir ama merak ettiğim böyle rüyasında görüp de gerçek cıkan var mı acaba
Ayyy umut dolu bir mesajÇok saçma ama kedimi emzirirken gördüm, iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Evet rüyabelirti aramaya yeni bir boyut getirelim Böyle rüyasında hamile olduğunu görüp o ay hamile olanlar var mı aramızda. Ben çok nadir rüya görürüm tam çatlama günü annem de ben de benim hamile oldugumuzu gördük. Annem konudan habersizdi.
Tabi ki tesadüf olabilir ama merak ettiğim böyle rüyasında görüp de gerçek cıkan var mı acaba
Ahh aminnnben ilk gebeliğimi öğrenmeden bir kaç gün önce rüyamda lüks araca bindiğimi görmüştüm ve arabadan inerken elimde bebek puseti vardı. Zaten lüks araç rüyada evliler için çocuk sahibi olmak anlamını taşıyor diyorlar bir kaç gün sonra da gebe olduğumu öğrenmiştim tabi düşük yaptım ne yazık ki sonrasında. Şimdi de aynı rüyayı gördüm gebelik şüphem var hayırlısı umarım hamilesindir canım ve bebeğine sağlıkla kavuşursun
Evet rüyabelirti aramaya yeni bir boyut getirelim Böyle rüyasında hamile olduğunu görüp o ay hamile olanlar var mı aramızda. Ben çok nadir rüya görürüm tam çatlama günü annem de ben de benim hamile oldugumuzu gördük. Annem konudan habersizdi.
Yaa ben de rüya gördüğüm gece sağ kasıgımda sancılar hissettim çatlama günüydü tmBenrüyamda sağ kasığımda elimi dokununca hissettim sonra öğrendim
Vay ikisi de malum olmuştur inşallahben ilk gebeliğimde rüyamda bi arkadaşımın hamile olduğunu görmüştüm uyandım kıza mesaj attım gerçekten de iki aylık hamileymiş ben de gittim kan verdim ben de hamileymişim malum olmak demeyelim de bilinçaltı diyelim ben de dün çift çizgi gördüm rüyamda kısmet
bende 4 ay önce reglim 15 gün geciktiği için doktora randevu almıştım gebelik testleri negatif çıkıyordu hep sonra doktora gideceğim gece rüyamda gebelik testimin pozitif olduğunu gördüm ve doktorda hamile olduğumu öğrendim fakat ne yazıkki kimyasal oldu
YaaŞimdi konuyu görünce hatırladım geçen ay hamile olduğumu gördüm ama daha önce de görmüştüm bir kaç kez. Karnımı baya hissediyordum bu ay hamile olduğumu öğrendim
Annem ablam kuzenim rüyasında görmüştü hamile olduğumu Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim Şubat ayında düşük yaptım maalesef inşallah hamilesindirEvet rüyabelirti aramaya yeni bir boyut getirelim Böyle rüyasında hamile olduğunu görüp o ay hamile olanlar var mı aramızda. Ben çok nadir rüya görürüm tam çatlama günü annem de ben de benim hamile oldugumuzu gördük. Annem konudan habersizdi.
Allah cennette kavustursun inşallah...sağlıkla kolaylıkla bebek nasip etsin hepimizeAnnem ablam kuzenim rüyasında görmüştü hamile olduğumu Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim Şubat ayında düşük yaptım maalesef inşallah hamilesindir
Amin inşallah rabbim hepimize sağlıklı bı şekilde nasip etsinAllah cennette kavustursun inşallah...sağlıkla kolaylıkla bebek nasip etsin hepimize
benimde baskasina gordugum ruyalar hep cikar yani kimi hamile gorsem hamile haberini alirim ama gel gorku 7 yildir kendimi hamile goruyom bi turlu hamile kalamadim bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?