Hamileliği rüyada malum olanlar

banaderlerelif

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
159
65
13
31
Evet rüya belirti aramaya yeni bir boyut getirelim Böyle rüyasında hamile olduğunu görüp o ay hamile olanlar var mı aramızda. Ben çok nadir rüya görürüm tam çatlama günü annem de ben de benim hamile oldugumuzu gördük. Annem konudan habersizdi.
Tabi ki tesadüf olabilir ama merak ettiğim böyle rüyasında görüp de gerçek cıkan var mı acaba

Çok saçma ama rüyamda kedimi emziriyordum, iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim

ben ilk gebeliğimi öğrenmeden bir kaç gün önce rüyamda lüks araca bindiğimi görmüştüm ve arabadan inerken elimde bebek puseti vardı. Zaten lüks araç rüyada evliler için çocuk sahibi olmak anlamını taşıyor diyorlar bir kaç gün sonra da gebe olduğumu öğrenmiştim tabi düşük yaptım ne yazık ki sonrasında. Şimdi de aynı rüyayı gördüm gebelik şüphem var hayırlısı umarım hamilesindir canım ve bebeğine sağlıkla kavuşursun

Ahh aminnn hepimiz için

ben ilk gebeliğimde rüyamda bi arkadaşımın hamile olduğunu görmüştüm uyandım kıza mesaj attım gerçekten de iki aylık hamileymiş ben de gittim kan verdim ben de hamileymişim malum olmak demeyelim de bilinçaltı diyelim ben de dün çift çizgi gördüm rüyamda kısmet

bende 4 ay önce reglim 15 gün geciktiği için doktora randevu almıştım gebelik testleri negatif çıkıyordu hep sonra doktora gideceğim gece rüyamda gebelik testimin pozitif olduğunu gördüm ve doktorda hamile olduğumu öğrendim fakat ne yazıkki kimyasal oldu

Vay ikisi de malum olmuştur inşallah

olsun demek ki hamile kalabiliyorsunuz bunu bilmek de rahatlatır sağıkla bi bebiş kucagınıza almak nasip olur inşallah

Rüyamda çocuk istemeye başladığm ilk zamanlar karnımın içinde bebek bile gördüm iki kere 1 yılı geçti olmadı yani
Herşey bizim bilinç altımızda alakalı

Şimdi konuyu görünce hatırladım geçen ay hamile olduğumu gördüm ama daha önce de görmüştüm bir kaç kez. Karnımı baya hissediyordum bu ay hamile olduğumu öğrendim

Şimdi konuyu görünce hatırladım geçen ay hamile olduğumu gördüm ama daha önce de görmüştüm bir kaç kez. Karnımı baya hissediyordum bu ay hamile olduğumu öğrendim
Yaa bence hissediliyor ya inşallah vardır benim de. bu ay çok şey denedim ümitliyim bir de annem ve ben aynı gün rüya görünce ne biliyim..

Annem ablam kuzenim rüyasında görmüştü hamile olduğumu Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim Şubat ayında düşük yaptım maalesef inşallah hamilesindir

benimde baskasina gordugum ruyalar hep cikar yani kimi hamile gorsem hamile haberini alirim ama gel gorki 7 yildir kendimi hamile goruyom bi turlu hamile kalamadim bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…