Kızım resmen pozitifff, hayırlı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım resmen pozitifff, hayırlı olsun![]()
Aynıyız bat bile. Bende 1 gün geçe yaptım çift gördüm kan verdim hamileyim. Belirtilerim benimde aynı karın guruldamam ve gazım var hafif de kasık ağrısı. Henüz çok yeni belki de ondan.Merhabalar bende reglm 2 gün gece test yaptım galiba pozitif ama kasıkta seyirme ve karın guruldaması dısında hiçbişey hissetmiyorum ne bulantı ne koku ne göğüste acı..bugün 6 gün gecikmiş oldu yarın kan vereceğim.
Amin inşallah, sizin de Allah gönlünüze göre versin istediğiniz sonuç olur umarımÇok sevindim saglıkla kucağınıza alın inşallahVe pozitif düşünelim erken olduğu için değilde tüm hamileliğiniz böyle rahat geçsin
Benim yarın belli olur hayırlısı
![]()
Canım mide guruldaması mı yoksa rahimde guruldama mı?Aynıyız bat bile. Bende 1 gün geçe yaptım çift gördüm kan verdim hamileyim. Belirtilerim benimde aynı karın guruldamam ve gazım var hafif de kasık ağrısı. Henüz çok yeni belki de ondan.
Çok teşekkür ederimAmin inşallah, sizin de Allah gönlünüze göre versin istediğiniz sonuç olur umarım![]()
Evet gördüm ama daha çok küçük yarın kontrolüm var o zaman tam birşey diyebilirimÇok teşekkür ederimBir de siz keseyi gördünüz mü ? Sanırım beta değerlerine göre görünüyormuş
İkisi deCanım mide guruldaması mı yoksa rahimde guruldama mı?
Kontrole gittiniz miEvet gördüm ama daha çok küçük yarın kontrolüm var o zaman tam birşey diyebilirim![]()
Evet bugün gittim karından görünmedi alttan ultrasonla bakıldı kese var şükür dış gebelik de değil. Betam 6061 çıktı 4+3 günlükKontrole gittiniz miBen dün kan vermiştim beta 920 çıktı akşam doktora gideceğim
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahımCanım benim en büyük belirtim bacaklarımda 4-5 gün süren ağrı ve 1 gün ayrılırmışcasına ağrıyan belim şüphelenme sebebimde hiç iş yapmadığım halde bu kadar ağrım olmasıydı ertesi gün test yaptım bata 2 kala ve pozitifi gördüm daha ilk ayınızmış sabır biraz bende ilk aydan kalırım zannediyordum 6. Ayda anca kalabildim stres yapmamak lazım ben boşverdiğim zaman kaldım![]()
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet bugün gittim karından görünmedi alttan ultrasonla bakıldı kese var şükür dış gebelik de değil. Betam 6061 çıktı 4+3 günlük
Sağol canım Allah olmayanlarada versin bende öyle bariz bir akıntı olmadıHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım![]()
akıntı var mıydı acaba
Oh saglıkla kucağınıza alın inşallahEvet bugün gittim karından görünmedi alttan ultrasonla bakıldı kese var şükür dış gebelik de değil. Betam 6061 çıktı 4+3 günlük
İnşallah canım hastaneye yattım dünden beri kanamam var dua edin, düşük tehlikem varmışOh saglıkla kucağınıza alın inşallahBende dün akşam gittim ultrasonla göremedi aynı yanı
Küçük diye demekki... Haftaya gorurum inşallah
Çok geçmiş olsun ne olur pozitif düşünün hersey güzel olacak inşallah, arkadasım da kanama yasamıstı çok korkmuştu şimdi cocucu 2 yaşında neredeyseİnşallah canım hastaneye yattım dünden beri kanamam var dua edin, düşük tehlikem varmış
Canım normal test mi yaptın erken test mi?Canım benim en büyük belirtim bacaklarımda 4-5 gün süren ağrı ve 1 gün ayrılırmışcasına ağrıyan belim şüphelenme sebebimde hiç iş yapmadığım halde bu kadar ağrım olmasıydı ertesi gün test yaptım bata 2 kala ve pozitifi gördüm daha ilk ayınızmış sabır biraz bende ilk aydan kalırım zannediyordum 6. Ayda anca kalabildim stres yapmamak lazım ben boşverdiğim zaman kaldım![]()
Aynı saatte İkisini de yaptım ikisi de pozitiftiCanım normal test mi yaptın erken test mi?
Amin, hayırlısı canım artıkÇok geçmiş olsun ne olur pozitif düşünün hersey güzel olacak inşallah, arkadasım da kanama yasamıstı çok korkmuştu şimdi cocucu 2 yaşında neredeyse![]()