- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 974
- 178
1 değil 4 değil 14 gün gecikmiş! ! Benim taş çatlasa 1 gün geçirir. Hemen adet olurum.bence test yapmalısın.Ciddenmiya inan adet olucam ha oldum ha olucam diye bekliyorum ,pko varya ondan dır dedim ya ne biliyim yazın klomen kullanmıştım o edeti düzenledi galiba 6aydır düzenliydi bi bu ay böyle oldu nebiliyim ya ,kist ağrısı gibi ağrım var
Test yapmadım boşa yapmiyim dedim
Ya sanki değilim gibi. ,ne biliyım kendimi hamileymişim gibi hissetmiyorum1 değil 4 değil 14 gün gecikmiş! ! Benim taş çatlasa 1 gün geçirir. Hemen adet olurum.bence test yapmalısın.
Hiç adetin gecikirmiydi peki?Ya sanki değilim gibi. ,ne biliyım kendimi hamileymişim gibi hissetmiyorum
Evet baya once bi kere 17gün gecikti ,ondan yine kist olmuştur diyorum ,ya hayırlısı olsun NapalımHiç adetin gecikirmiydi peki?
Bence bi test yap.sonuc kesinlessin. Hamile Değilim diye ilaç falan alırsın allah korusun. .Evet baya once bi kere 17gün gecikti ,ondan yine kist olmuştur diyorum ,ya hayırlısı olsun Napalım
Cnm ilgilendiğin için sağol .. İnş test yaparım olmasam ,senin neden olmuyor cnm ne zamandır ?Bence bi test yap.sonuc kesinlessin. Hamile Değilim diye ilaç falan alırsın allah korusun. .
Cnm benim 3 senedir olmuyor. SebepsizCnm ilgilendiğin için sağol .. İnş test yaparım olmasam ,senin neden olmuyor cnm ne zamandır ?
3yıl oldu bnmde ..inş hayırlısı ile olur cnmCnm benim 3 senedir olmuyor. Sebepsiz
ilac alma derim ben canim korunmuyorsan ilaci birakmalisin artik..Kızlar biz de korunmuyoruz son adet tarihim 2 ocaktı 7 gün sürüyo.. Ben size bişey sormak istiyorum çok fena grip oldum ilaç kullanıp kullanmamakta kararsızım,kesin bişey yok tabi daha erken belli olması için ama siz olsanız napardınız
Haklısın canım teşekkür ederim cevabın içinilac alma derim ben canim korunmuyorsan ilaci birakmalisin artik..
inşallahpinkperi23 hayırlı olsun canim.
umarim bizdr bi gun cift çizgiyi görürüz. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?