Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

1 değil 4 değil 14 gün gecikmiş! ! Benim taş çatlasa 1 gün geçirir. Hemen adet olurum.bence test yapmalısın.

Gunaydin arkadaslar ben de aranizdayim insallah. 28 yasindayim 2. Bebisi dusunuyoruz. Ilk hamilelikten once ilk 4 ay olmayinca gittigimiz doktor rahmin ortasnda miyom var bebek olmaz diyince dunya basima yikildi. Hemn ameliyat ardindan tup bebek dedi.col agladim.gittigimiz diger doktor polip dedi ameliyat icin gun verdi. O surecte cok dua ettim meryem suresinin 17. Gununde hamile oldugumu ogrendim ameliyat olacagim ayda.kizim 16 aylik elhamdulillah. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. simdi yeniden dusunuyoruz.Rabbim nasib ederse.

Kızlar biz de korunmuyoruz son adet tarihim 2 ocaktı 7 gün sürüyo.. Ben size bişey sormak istiyorum çok fena grip oldum ilaç kullanıp kullanmamakta kararsızım,kesin bişey yok tabi daha erken belli olması için ama siz olsanız napardınız

ilac alma derim ben canim korunmuyorsan ilaci birakmalisin artik..

slm kızlar benimde bugün adetimin 28. günü normalde 24,25 en kötü 26 günde bir olurdu. sabırsızlıkla bekliyorum. hayırlısıyla inşallah

kızlar dayanamadım biraz önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı :) tam karşımızda sağlık ocağı var koştum sordum :) birazdan kan tahlili yaptırmaya koşacağım. eşimi bekliyorum. hayırlı haberler alırım inşallah

kızlaaaarrrr bn dayanamaıp kan tahlılı yaptırdım
4,29 cıktıııı ne demek smdı bu

Bu ayda olmayacakgibi iki gun sonra adet gunum ,ve bende hic belirti yok hamilelik adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…