hadi inşallah hepimizin mutlu ayı olur :)Bende varımmmmm Rabbim isteyen herkese versinnn inş adetime 4 5 gün var ama bazı belirtilerde var inş bu ay tutar:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallah hepimizin mutlu ayı olur :)Bende varımmmmm Rabbim isteyen herkese versinnn inş adetime 4 5 gün var ama bazı belirtilerde var inş bu ay tutar:))
hadi inş hamilesindirEki Görüntüle 1367393 Sizce sonuc ne olabilir bu sabah yaptim. Cizgiyi gorunce sok oldum.
aynı dertten müzdaribim tedavi olmadan zor ama imkansız değil 1 yıldır evliyim evlendiğim günden beri çocuk istiyorum hiç korunmadım ama olmadı şimdi ilaç içiyorum glugophace diye inş olur Allahtan ümit kesilmezbizde 1 seneye yakındır deniyoruz pko var bende malesef.dört gözle bekliyorum.herkes soruyor stres oluyorum çok istiyoruum çooookpko tedavisi görmeden hamile kalan var mıdır acaba?
hadi inş hamilesindir![]()
Yıllardır uğrasıyorum cabuk yorulmussun.7 yıl ıldu evleneli olmadı cocugumuz 3 yıl bıyınca sonra tüp bebekle bir kızımız oldu şimdi yaklasık 3 yıldır yine deniyoruz olmuyor;-(Kızlar merhaba bende bebeğim olsun istiyorumpko var 5 ay dır deniyoruz olmuyor off off
bu ay da adet olursam tedaviye başlıcam artık mecbur ama moral hiç yokaynı dertten müzdaribim tedavi olmadan zor ama imkansız değil 1 yıldır evliyim evlendiğim günden beri çocuk istiyorum hiç korunmadım ama olmadı şimdi ilaç içiyorum glugophace diye inş olur Allahtan ümit kesilmez
bence moralini yüksek tutmalısın olumlu düşün olumlu olsun kafana takma düşünmemeye çalış bende çok düşünüyodum artık takmıyorum Allah hepimize evlat nasip etsin hayırlısıylabu ay da adet olursam tedaviye başlıcam artık mecbur ama moral hiç yok![]()
bat neKızlar bende geldim.bat 23 ocak![]()
Adet tarihim canım.bat ne![]()
dua edicem canım... ebnimde 13 ocaktı daha olmadım bekliyorumBende varım bugun adet olmam lazimdi olmadim dua edin kizlar yarin test yapicam pozitif ciksin :*
dua edicem canım... ebnimde 13 ocaktı daha olmadım bekliyorum