Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

Test yaptin mi canim bende sana dua edicrm rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah
amin sana da en kısa zamandanasip etsin inşallah... daha yapmadım testi, pazar günü yapmayı düşünüyorum garanti olsun hüsrana uğramayayım

[QUOTSE ROSE, post: 38897186, member: 647820"]amin sana da en kısa zamandanasip etsin inşallah... daha yapmadım testi, pazar günü yapmayı düşünüyorum garanti olsun hüsrana uğramayayım[/QUOTE]
Amin inşallah canim sende ne gibi belirti var adet gecmedi dışında

[QUOTSE ROSE, post: 38897186, member: 647820"]amin sana da en kısa zamandanasip etsin inşallah... daha yapmadım testi, pazar günü yapmayı düşünüyorum garanti olsun hüsrana uğramayayım
Amin inşallah canim sende ne gibi belirti var adet gecmedi dışında[/QUOTE]
valla iki gündür kasık batması ve ara ara uğrayan bel kemiği ağrısı ve sarı bi akıntım var. birkaç gündür bembeyaz su gibiydi bugün adet öncesi lekelenmeleri bekliyodum fakat beyaz akıntı bugün sarı sümüksü bir akıntıya dönüştü. üstümü giyerken ya da eğilip kalkarken sol kasığım çekilir gibi acıyor.

Amin inşallah canim sende ne gibi belirti var adet gecmedi dışında
valla iki gündür kasık batması ve ara ara uğrayan bel kemiği ağrısı ve sarı bi akıntım var. birkaç gündür bembeyaz su gibiydi bugün adet öncesi lekelenmeleri bekliyodum fakat beyaz akıntı bugün sarı sümüksü bir akıntıya dönüştü. üstümü giyerken ya da eğilip kalkarken sol kasığım çekilir gibi acıyor.[/QUOTE]

Bendede surekli bel agrisi bacaklarimda iki gündü ağrıyor belim 2 haftadır ağrıyor akıntı sariydi benimde 2 gündür beyaza döndü bugün gene sarı basladi

valla iki gündür kasık batması ve ara ara uğrayan bel kemiği ağrısı ve sarı bi akıntım var. birkaç gündür bembeyaz su gibiydi bugün adet öncesi lekelenmeleri bekliyodum fakat beyaz akıntı bugün sarı sümüksü bir akıntıya dönüştü. üstümü giyerken ya da eğilip kalkarken sol kasığım çekilir gibi acıyor.

Bendede surekli bel agrisi bacaklarimda iki gündü ağrıyor belim 2 haftadır ağrıyor akıntı sariydi benimde 2 gündür beyaza döndü bugün gene sarı basladi[/QUOTE]
adetin ayın kaçındaydı?

adetin ayın kaçındaydı?

Bugün olmam lazımdı olmadım şükür[/QUOTE]
yumurtanın çatladığı günden itibaren 14 gün sonra idrar testi silik de olsa pozitif sonucu veriyormuş canım. 14 günün dolduysa yap testini, ben geç yumurtladım o yüzden 14. günü bekliyorum

Bugün olmam lazımdı olmadım şükür
yumurtanın çatladığı günden itibaren 14 gün sonra idrar testi silik de olsa pozitif sonucu veriyormuş canım. 14 günün dolduysa yap testini, ben geç yumurtladım o yüzden 14. günü bekliyorum[/QUOTE]

Test aldim bekliyorum sabah ki idrarla daha net oluyormuş diye valla cok heycanliyim ya bu beklemek insani mahvediyor :)

yumurtanın çatladığı günden itibaren 14 gün sonra idrar testi silik de olsa pozitif sonucu veriyormuş canım. 14 günün dolduysa yap testini, ben geç yumurtladım o yüzden 14. günü bekliyorum

Test aldim bekliyorum sabah ki idrarla daha net oluyormuş diye valla cok heycanliyim ya bu beklemek insani mahvediyor :)[/QUOTE]
evet beklemek çok zor... ben de zorlanıyorum bir an önce var mı yok mu öğrenmek istiyorum.çünkü insan ona göre davranıyor bilinçleniyor. aslında yarın kan testi yaptırsam kesin çıkar ama emin olmadan hastaneyle uğraşmak istemiyorum. adet geikmesi de pek çok sağlık sorununun belirtisi olabiliyor o yüzden bir an önce ne var ne yok öğrenmek en doğrusu... iki hafta geçti mi senin? bir de idrarında değişiklik var mı?

benim tam bir ayda gelir mi bilmiyorum ama genelde 3-4 gün geçikebiliyor.normal adet günüm 19 ocak geçikirse 22 si gibi hayırlısı artık inşallaaaaaah artık lütfen lütfen :( herkes birbirine dua etsin nolur..

Benimde catlatma iğnesi nin 14 günü şu ana kadar sadece 2 gündür san cim vardı şimdi kahverengi akıntı gelmeye başladı agrimda çok fazla bu ayda olmadı yani. İnşallah sizlerden iyi haberler alırız. bu arada benim 2 ay klomen son 2 aydirda menegon+catlatma iğnesi tedavim var. Geçen sene mart ayında da 18 haftalık kayıp bir yıldır yanıp tutusuyorum anlayacaginiz

allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.insanın içi yanıyor gerçekten deli gibi istiyor allahım bir an önce versin artık ne olur.bir senedir bende çok istiyorum .

Ben gece adet oldum yine hüsran yine.sizinkiler hayırlı haber olur inşallah....

Ben gece adet oldum yine hüsran yine.sizinkiler hayırlı haber olur inşallah....
Her ay hüsrana okadar alıştım ki ..bu ay da öyle olacak hissediyorum. Rabbimin beni bununla imtihan ediyor diyorum.benimde sağlıklı bir çocuğum olmasını,yuvanın genişlemesini okadar çok istiyorum ki rabbim biliyor..artık dualarımı "Allahım eğer çocuğum olmayacaksa gönlümden ve aklımdan bu isteğimi soğut diye dua ediyorum.

Ben de çoook istiyorum ama önce evlenmem gerek. :)

Allah başta bu topikteki bayanlar olmak üzere isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah. :)

Bende hüsrana okadar alıştımki test yapmak içimden gelmiyor adet olmayı bekliyorum :((14gün geciktim ,6aydır düzenli adet oluyordum ,galiba yine kist oldu ..kist ağrısını bilenler bilir öyle bir ağrım var ,

Bende hüsrana okadar alıştımki test yapmak içimden gelmiyor adet olmayı bekliyorum :KK43:(14gün geciktim ,6aydır düzenli adet oluyordum ,galiba yine kist oldu ..kist ağrısını bilenler bilir öyle bir ağrım var ,
Test yaptın mı cnm? 14 gün gecikmiş ,hamile olma olasılığın çok yüksek. .

Test yaptın mı cnm? 14 gün gecikmiş ,hamile olma olasılığın çok yüksek. .
Ciddenmi :(ya inan adet olucam ha oldum ha olucam diye bekliyorum ,pko varya ondan dır dedim ya ne biliyim yazın klomen kullanmıştım o edeti düzenledi galiba 6aydır düzenliydi bi bu ay böyle oldu nebiliyim ya ,kist ağrısı gibi ağrım var
Test yapmadım boşa yapmiyim dedim :(

Back