Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

bende yumurtlama günümde paso çalıştık inşallah tutar Rabbim banada nasip eder 4 aylık evliyiz bizdee inşalaah inşallah

Selaökızlar bende çok çok çok istiyorummmm ama tabi hayırlısı olsun da diyorum çoğu zaman düşünüyorum da acaba hayırlısı olsun diyorum diye mi olmuyor yani hayırlısı değilmiş şu an olması kendi kendime çelişkide kalıyorum. Stres yapıyorum her Regli zamanım da sinirli oluyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırıyorum.. Kafayı yedim artık yani :-( yinedeeee hayırlısı olsun beaa :)) :)) :))

Merhaba arkadaslar ben 4 aylik evliyim ve korunmuyorum esim cok istiyor artik bende istiyorum ama bu turlu olmuyor 2 aydir ozellikle bu ay cok umitliydim belirti yuksekti adet oldum cok kanamali oldu ilk defa dusuk diye korktum aslinda bende hic durmadan enfeksiyon olusuyor sizce ne yapabilirim yardimci olabilirmisiniz :(

benimde adet günüm 27 yada 28 inde olmam lazım ama sanırım karnıma hafiif hafifi adet sancısı giriyor hamile değilim herhalde.çok sıkıldı canım yaa:110::110::KK61::KK61:

Kızlar bende ilk defa bu ay çalışmalara başladım batım 2 şubat . Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip eder inşallah:)

Mrb lar bende yeniyim 4 aydır evliyim ve adet düzensizliğim var oyüzden hamile kalamiyorum napabilirim

Cnm adet duzensizligi li hamile kalmama engel degil ki bende 4 AULIK EVLIYIM VE ENFEKSIYONDAN OLMUYOR SADECE IKI KANAMA ORTASINDA DENE BU AY NEZAMAN BITTI HESAPLA ORTASINDA DENEYIN BIDE . BIDE BENI DUSUN

Ama ben evlendikten sonra duzensiz oldu normalde 28 günde bir olurdum bekarken ama şimdi doktora gidip hap yiyorum öyle adet oluyorum bu da bni strese sokuyo...

Hm ben evlenmeden duzensizdi evlenince duzene bindi strestende duzensiz olur adetin cnm ins duzelir cnm.s

Aslinda yediklerimizdende bide kiminim yumurtasi gec aciliyor ben evlenmeden kontrole gittim diktor coksagliklisin ilk gun hamile kalirsin dedi 4 ay gecti yok bi iki ay daha sabret duzene biner

Back