- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
amin sana da en kısa zamandanasip etsin inşallah... daha yapmadım testi, pazar günü yapmayı düşünüyorum garanti olsun hüsrana uğramayayımTest yaptin mi canim bende sana dua edicrm rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah
Benim daha var cnm.23 ocakarkadaşlar hepimiz bat larımızı yazalım isterseniz daha iyi olur yorum yaparız :)
1 hafta var yani, iyi bişey kalmamış canım...Benim daha var cnm.23 ocak
Amin inşallah canim sende ne gibi belirti var adet gecmedi dışında[/QUOTE][QUOTSE ROSE, post: 38897186, member: 647820"]amin sana da en kısa zamandanasip etsin inşallah... daha yapmadım testi, pazar günü yapmayı düşünüyorum garanti olsun hüsrana uğramayayım
valla iki gündür kasık batması ve ara ara uğrayan bel kemiği ağrısı ve sarı bi akıntım var. birkaç gündür bembeyaz su gibiydi bugün adet öncesi lekelenmeleri bekliyodum fakat beyaz akıntı bugün sarı sümüksü bir akıntıya dönüştü. üstümü giyerken ya da eğilip kalkarken sol kasığım çekilir gibi acıyor.[/QUOTE]Amin inşallah canim sende ne gibi belirti var adet gecmedi dışında
valla iki gündür kasık batması ve ara ara uğrayan bel kemiği ağrısı ve sarı bi akıntım var. birkaç gündür bembeyaz su gibiydi bugün adet öncesi lekelenmeleri bekliyodum fakat beyaz akıntı bugün sarı sümüksü bir akıntıya dönüştü. üstümü giyerken ya da eğilip kalkarken sol kasığım çekilir gibi acıyor.
adetin ayın kaçındaydı?[/QUOTE]Bendede surekli bel agrisi bacaklarimda iki gündü ağrıyor belim 2 haftadır ağrıyor akıntı sariydi benimde 2 gündür beyaza döndü bugün gene sarı basladi
adetin ayın kaçındaydı?
yumurtanın çatladığı günden itibaren 14 gün sonra idrar testi silik de olsa pozitif sonucu veriyormuş canım. 14 günün dolduysa yap testini, ben geç yumurtladım o yüzden 14. günü bekliyorum[/QUOTE]Bugün olmam lazımdı olmadım şükür
yumurtanın çatladığı günden itibaren 14 gün sonra idrar testi silik de olsa pozitif sonucu veriyormuş canım. 14 günün dolduysa yap testini, ben geç yumurtladım o yüzden 14. günü bekliyorum
Her ay hüsrana okadar alıştım ki ..bu ay da öyle olacak hissediyorum. Rabbimin beni bununla imtihan ediyor diyorum.benimde sağlıklı bir çocuğum olmasını,yuvanın genişlemesini okadar çok istiyorum ki rabbim biliyor..artık dualarımı "Allahım eğer çocuğum olmayacaksa gönlümden ve aklımdan bu isteğimi soğut diye dua ediyorum.Ben gece adet oldum yine hüsran yine.sizinkiler hayırlı haber olur inşallah....
Test yaptın mı cnm? 14 gün gecikmiş ,hamile olma olasılığın çok yüksek. .Bende hüsrana okadar alıştımki test yapmak içimden gelmiyor adet olmayı bekliyorum(14gün geciktim ,6aydır düzenli adet oluyordum ,galiba yine kist oldu ..kist ağrısını bilenler bilir öyle bir ağrım var ,
CiddenmiTest yaptın mı cnm? 14 gün gecikmiş ,hamile olma olasılığın çok yüksek. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?