Merhaba arkadaslar daha öncede buna benzer konular actim ama malefes arkadaslarimda fazla bir destek görmedim bu konuda,umarim bu sefer benimle ayni duygulari yasiyan ve cesitli sebeblerden dolayi(is,maddi veya manevi) su anda hamileligi ertelemek zorunda olan ama cesittli hazirlikta bulunan arkadaslarla fikir alisverisinde bulunup aci tatli tecrübelerimizi ve bizi bekleyen günleri paylasmak istiyorum.
Kendimi taniticak olursam yaklasik 3 senelik evli,2 sene evvel bos gebelik gecirmis,her ne kadar cocuk özlemiyle yanip tutussamda is nedeniyle bunu ertelemk zorunda kalmis bir bayanim.
Rabbim nasip ederse önümüzdeki senenin basinda korunmayi birakip,rabbimin banada hayirlisila bebek nasip edecegi günü beklemek istiyorum,tabi o zamana kadar belirli hazirliklarida yerine getirmis olmak istiyorum,bu hazirliklar nelerdir mesela 3 ay önceden vitamin takviyesi ,önümüzdeki adet dönemimden sonra ovulasyon testi uygulamayi ve takvim tutmayi düsünüyorum,tabi ideal kiloya kavusmayi atlamamam gerekiyor.
Eminim benim durumumda olan arkadaslarim vardir ben hem herseyi iyisiyle kötüsüyle paylasalim hemde tecrübeli arkadaslarimizdan yardim alalim hemde bu yolda adim adim hep beraber yürüyelim istiyorum.
Umarim bu sefer arkadaslarim beni yanliz birakmazlar...