Hamılelıge dogru adım adım beraber ılerlıyelım

Ceylin1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
226
1
66
Almanya
Merhaba arkadaslar daha öncede buna benzer konular actim ama malefes arkadaslarimda fazla bir destek görmedim bu konuda,umarim bu sefer benimle ayni duygulari yasiyan ve cesitli sebeblerden dolayi(is,maddi veya manevi) su anda hamileligi ertelemek zorunda olan ama cesittli hazirlikta bulunan arkadaslarla fikir alisverisinde bulunup aci tatli tecrübelerimizi ve bizi bekleyen günleri paylasmak istiyorum.
Kendimi taniticak olursam yaklasik 3 senelik evli,2 sene evvel bos gebelik gecirmis,her ne kadar cocuk özlemiyle yanip tutussamda is nedeniyle bunu ertelemk zorunda kalmis bir bayanim.

Rabbim nasip ederse önümüzdeki senenin basinda korunmayi birakip,rabbimin banada hayirlisila bebek nasip edecegi günü beklemek istiyorum,tabi o zamana kadar belirli hazirliklarida yerine getirmis olmak istiyorum,bu hazirliklar nelerdir mesela 3 ay önceden vitamin takviyesi ,önümüzdeki adet dönemimden sonra ovulasyon testi uygulamayi ve takvim tutmayi düsünüyorum,tabi ideal kiloya kavusmayi atlamamam gerekiyor.

Eminim benim durumumda olan arkadaslarim vardir ben hem herseyi iyisiyle kötüsüyle paylasalim hemde tecrübeli arkadaslarimizdan yardim alalim hemde bu yolda adim adim hep beraber yürüyelim istiyorum.

Umarim bu sefer arkadaslarim beni yanliz birakmazlar...

Anladigim kadariyla kadinlar kulübünde birbirimize destek olacak ve güzel gelismeleri paylasicak kadar kalabalik degiliz ne yazikki....

herkese verdigi cevaplardan dolayi tesekkür ederim...

Paylaşımların olmamasının sebebi benim fikrimce bebek fikrini önümüzdeki seneye ertelemen,eğer şimdilerde düşünseydin belki yakın bir zaman dilimini kapsayacağından olduydu ,olacaktı gibi telaşların vermiş olduğu heyecandan bahsedilebilinirdi ama hem bebek hazırlığı,hem de kendi hazırlığın için neredeyse 8 ay sonrası için konuşulmuş olacak.Bunun içinde hamileliğe hazırlık topiklerinden faydalanabilirsin.Benim burda gördüğüm insanların gerçekten zorlu bir süreçten geçtiği ve daha çok zaman kaybetmek istememeleri.İnşallah sen de yavruna sağ salim kavuşursun,burda hep beraber mutluluğunu paylaşırız.

merhaba arkadaşlar

biz dün çocuk için çalışmalara başladık ama benim aklıma takılanlar var

dün ilişkiden sonra yarım saat uzanıp kalçamın altına yastık koyup bekledim. dün ayağa kalktıktan sonra ara ara sıvı geldi, bugünde 1-2 defa oldu normalmidir?

birde kasıklarım şiş dünden beri? ALlahım çok merak ediyorum inşallah rabbim nasip eder hayırlı evlatlar.

fazlalaıklar akar ıcınden o sorun olmaz ama şişlıklerının neyle alakası olabılecegını sordugunu anlamadım ılıskının ertesı gününden ne belırt olabılrı kı yumurtlama dönemındeysen ozaman olur şişkınlık yada adetın yakınsa

yok adetimin biteli 4 gün oldu. kasıklarımın şişliğini anlayamadım. ara ara da kasılma girio. gazla bi alakası olabilir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…