- 27 Şubat 2016
- 57
- 26
- 8
Çok teşekkür ederim canım :) inşallah :) burdakilerin desteği çok iyi oluyor insan iyi hissediyor :) ben de bu ay yok saydım hepsini senin gibi ve hap da kullandığım için bakalım belki o değiştirmiştir günü diyorumben hiç belirti yaşamadım, daha doğrusu yaşadıklarıma da hep psikolojik bunlar deyip yok saydım. Canım inşallah hayırlı haberini alırız, pazartesiye kadar bende bekleyeceğim seninle :)
Galiba pazartesiye kadar dayanamıycam yarın yapmayı düşünüyorum tedti yapsam mı?ben hiç belirti yaşamadım, daha doğrusu yaşadıklarıma da hep psikolojik bunlar deyip yok saydım. Canım inşallah hayırlı haberini alırız, pazartesiye kadar bende bekleyeceğim seninle :)
gecikme kaç gün oldu?Galiba pazartesiye kadar dayanamıycam yarın yapmayı düşünüyorum tedti yapsam mı?
Canım hassas bir bölge olduğu için ilişki sonrasında bu tarz küçük kanamalar olabiliyor (ara sıra)Arkadaşlar lütfen yardımci olun!! Bebek istiyorum 2.ayim . Adetime 3 gun kaldı. 3 gün önce iliski sırasinda pembe leke geldi iki gün sürdü(sariya döndü). Şu anda lekem yok. Acaba tahriş mi oldu .leke niçin gelmistir.insallah gebeliktir
3 güngecikme kaç gün oldu?
Daha ikinci ayında psikolojim bozuldu deme bence :) ben 6 aydır deniyorum ama burda okuduklarimi görünce üzülüyorum bile diyemiyorumInsallah canim sanırım bu ay cok istrdim ve psikolojimi bozdumnolur nolurr bebek olsun
Daha ikinci ayında psikolojim bozuldu deme bence :) ben 6 aydır deniyorum ama burda okuduklarimi görünce üzülüyorum bile diyemiyorumAllah herkesin gönlündeki tez zamanda verir inşallah. .Amin..
Panikleme, işte akışına bırak. .bende zannediyordum daha doğrusu bekliyordum ki hemen kalırım hamileAmin canim insallah hayırlisiyla gelsinler insan panikliyor iste
Evet cnm var hadi bklm hyrlısı kaç gün var bat aCanlarım dayanamadım test yaptımve sonuç bu çok açık ama ikinci çizgi var sevinmeli miyim?
Kan tahlili yptr bnce kesin çıkar :)Yeni geçti canım üç gün sağol inşallah vardır :)
Pazartesi yaptırcam inş canım :)Kan tahlili yptr bnce kesin çıkar :)
Hadi bklm hyrlı hberlerini bekliyoruz :)Pazartesi yaptırcam inş canım :)
Hayırlı olsun canım benim de bat bugun su an gelen giden yok insallah hamileyimdir bizlere cok dua et olur muCanlarım dayanamadım test yaptımve sonuç bu çok açık ama ikinci çizgi var sevinmeli miyim?
İnşallah canım hayırlısıyla hamilelik haberlerini alırız :) Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş :)Hayırlı olsun canım benim de bat bugun su an gelen giden yok insallah hamileyimdir bizlere cok dua et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?