- 27 Şubat 2016
- 57
- 26
H
haber vericem :)Hadi bklm hyrlı hberlerini bekliyoruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haber vericem :)Hadi bklm hyrlı hberlerini bekliyoruz :)
Canim ben burdan baktigimda goruyorum ikinci cizgiyi.kan icin pazartesiyi nasil bekleyecegiz simdi :)Canlarım dayanamadım test yaptımve sonuç bu çok açık ama ikinci çizgi var sevinmeli miyim?
Bekleyemiyorum aslında ama ben ilçedeyim canım merkeze gidip vermem lazım belki ama gider veririm sabırsızım görüldüğü gibi :)Canim ben burdan baktigimda goruyorum ikinci cizgiyi.kan icin pazartesiyi nasil bekleyecegiz simdi :)
Hyrlı olsun tatlm aramıza hsgeldin inşallah sağlıkla kucaklarımıza arzB hcg 1020 :)
İnş canım çok teşekkür ederim :)Hyrlı olsun tatlm aramıza hsgeldin inşallah sağlıkla kucaklarımıza arz
hayirli olsun sag saglim kavusun insallah darisi basimiza :)İ
İnş canım çok teşekkür ederim :)
selam bende 12 sinde regl olcaktım ama olmadım o gun sadece kahverengi akıntım oldu başkada olmadı sizce bu neyin nesihayirli olsun sag saglim kavusun insallah darisi basimiza :)
selam bende 12 sinde regl olcaktım ama olmadım o gun sadece kahverengi akıntım oldu başkada olmadı sizce bu neyin nesi[/QUO canim boyle yasayan arkadaslar yerlesme kanamasi olabilcegini soyluyolar test yap istersen bi eger korunmadiysan
korunma yok zaten bebiş istiyorum pazartesi yapcam testi heber veririm inşallah hamileyimdir
insllh canim hayirli haber alirsin insllahkorunma yok zaten bebiş istiyorum pazartesi yapcam testi heber veririm inşallah hamileyimdir
amin canım darısı tüm isteyenlere olsun rabbim hayırlı evlatlar versininsllh canim hayirli haber alirsin insllah
amiinnnnnamin canım darısı tüm isteyenlere olsun rabbim hayırlı evlatlar versin
Hu huwwwww.supeeer.canim cok cok cok sevindimB hcg 1020 :)
Ben adetten 3 gun once kahve rengi akintiyla anladim cnm.adet gunu test yaptim ogrendim hamile oldugumu.insallah seninkide yerlesme kanamasidir.selam bende 12 sinde regl olcaktım ama olmadım o gun sadece kahverengi akıntım oldu başkada olmadı sizce bu neyin nesi
Amin canım isteyen herkese nasip olsun inş :)hayirli olsun sag saglim kavusun insallah darisi basimiza :)
Çok sağol canımm :))Hu huwwwww.supeeer.canim cok cok cok sevindim
İnşallah yeleşme kanamasıdır canım yarın olsun hayırolsun inşallah :)selam bende 12 sinde regl olcaktım ama olmadım o gun sadece kahverengi akıntım oldu başkada olmadı sizce bu neyin nesi
yok yerleşme falan değilmiş regl li oldum ya çok üzüldüm reglim gecikince ümitlenmiştimİnşallah yeleşme kanamasıdır canım yarın olsun hayırolsun inşallah :)
yok oldu reglim 4 gün gecikti ya ben bebiş istiyorum rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah hepimizeBen adetten 3 gun once kahve rengi akintiyla anladim cnm.adet gunu test yaptim ogrendim hamile oldugumu.insallah seninkide yerlesme kanamasidir.