bugun regl gunum olmadım heyecan dorukta:))
Canm ya bugün adet kanaması gibi bir akıntım oldu ama kan diilde koyu bişe kahve gibi sanki karnimda ağrı yok sadece o akinti gelirken vajinmada ağrı hissettim suan bişe yoj acaba hasta mi olcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun regl gunum olmadım heyecan dorukta:))
adetsen eger gelır oglene dogru canımCanm ya bugün adet kanaması gibi bir akıntım oldu ama kan diilde koyu bişe kahve gibi sanki karnimda ağrı yok sadece o akinti gelirken vajinmada ağrı hissettim suan bişe yoj acaba hasta mi olcam
Canm ya bugün adet kanaması gibi bir akıntım oldu ama kan diilde koyu bişe kahve gibi sanki karnimda ağrı yok sadece o akinti gelirken vajinmada ağrı hissettim suan bişe yoj acaba hasta mi olcam
sıkma canını bende beklemıordum reglı ama oldum cuma gunu hıc ne olacagı bellı olmuor yaCanm ya bugün adet kanaması gibi bir akıntım oldu ama kan diilde koyu bişe kahve gibi sanki karnimda ağrı yok sadece o akinti gelirken vajinmada ağrı hissettim suan bişe yoj acaba hasta mi olcam
insallah canim insallah
bende dun kan testı yaptırsam dedıgını anladım canım.olsun bekle hayırlısı ınsallah vardırbnde aimdi saglik ocaginda yaptrdim idrar testi cikmadi zaten cikmaz bu kadar erken dedi bnimde 4 gun gecikti bi hafta daha bkliyelim kan testi yapalim dedi
kan testi yaptrcaktim da onun icin cok erken gitmem gerekiyomus gec kalmisim sabah 8 de orda olmam gerekmisbende dun kan testı yaptırsam dedıgını anladım canım.olsun bekle hayırlısı ınsallah vardır
kan testi yaptrcaktim da onun icin cok erken gitmem gerekiyomus gec kalmisim sabah 8 de orda olmam gerekmis[/Qhayırlısı olsun ınsallah allah ısteyen herkese nasıp etsın bebış
amin canim amin[/QUOtestte cik.adi diye uzulme yani o kadar erken cikmamasi normalmis
Canim bende 6gūn geçtikten sonra kan testi verdim ve bende hiç belirti yoktu.6.gūn hafif hafif adet olacakmişim gibi agriyodu.ve kandada dūşūk çıktı yani geç döllenmeymiş.sendede öyle olabilir.kan versen hemen çıkarBenimde sarı akıntım gogus ucu hassasiyetim gogus dolgunlugum var ve adetim 3 gun gecti ama sabah idrar testinde baktim tek cizgi :/ Ya gebe degilim yada 5 liralık test gostermedi
Yani bugün cok hafif adet agrisi cektim ve az once cok acik sütlü khve rengi akintim geldim ama baya kivamli ve baya dolu dolu bilmiyorum adet olabalirim beklemeye deva edecegim olmazsam h.sonuna test yaparim artikCanim bende 6gūn geçtikten sonra kan testi verdim ve bende hiç belirti yoktu.6.gūn hafif hafif adet olacakmişim gibi agriyodu.ve kandada dūşūk çıktı yani geç döllenmeymiş.sendede öyle olabilir.kan versen hemen çıkar
sıkma canını bende beklemıordum reglı ama oldum cuma gunu hıc ne olacagı bellı olmuor ya
olsun canım kısmet sıkma canınıBende oldum ya
Kızlar adete 7 gün var şu gibi akintim var göğüs çok sis sizce belirti olabilirmi[/QUevet gogsler cok şişio ve rahatsız edıo camasır bıle ıns vardır canım
adetten en az 10 gun gecsin dedi bana dun hemsire test icin garanti olsun diyeinşallah cnm ya bu ay gercekten hissedıyorum var gıbı ama sabırsızlanıyorum ne zsman test yapsam cıkar acaba
evet ozlemn dedıgı gbı ıdrarda cıkmıo hemen beklemen lazım ama kan testı yaparsan adetıngecer gecmez cıkar:))inşallah cnm ya bu ay gercekten hissedıyorum var gıbı ama sabırsızlanıyorum ne zsman test yapsam cıkar acaba