tamam canim cok tskr ederim:)CANIM BENDE HİÇ ŞİŞLIK OLMADI SOL KASIK BATMASI AGRIMASI HAMILELIK BELIRTISI CANIM:))ama şişlık sertlık rahatsız edıosa bı dr goster beybısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canim cok tskr ederim:)CANIM BENDE HİÇ ŞİŞLIK OLMADI SOL KASIK BATMASI AGRIMASI HAMILELIK BELIRTISI CANIM:))ama şişlık sertlık rahatsız edıosa bı dr goster beybısı
Amin kuzum inşallah ben 7 ay tedavi gördüm ocak gibi bıraktım tedaviyi skkıldım gitmicem artık dedim tüp deneyip bırakacaktım subatta hamile kalmışımmaşallah cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benımde bu ay tutar dua et bana tatlım :*
canim afedersin ama bisey daha sorcaktim vajinadaki renk koyulasmasi belirti sayilabilir mitamam canim cok tskr ederim:)
Benim adet öncesi sürekli akıntım oluyordu hamile kaldıktan sonra akıntım su kıvamında değil daha yoğunduHamile kalan arkadaşlar iyiakşamlar,
Adetime 1 hafta var,su gibi akıntı var bir kaçgündür,su akıyo,kokusuz,şefaf sizdede böyle oldu mu?
nasilsin canm bi gelisme var miEver regl olursak tekrar basa donulcekya o sikinti
Peki hangi renktiBenim adet öncesi sürekli akıntım oluyordu hamile kaldıktan sonra akıntım su kıvamında değil daha yoğundu
Regl oldum canım cuma günü olmadı kısmet degıl demekkı. Sen naptınnasilsin canm bi gelisme var mi
hayirlisi olsun canm.benim gecikti bugun 3.gunRegl oldum canım cuma günü olmadı kısmet degıl demekkı. Sen naptın
yerlesme kanamasi olabilir belkide belli olmaz bi test yap istersenKizlar bugun adetin ikinci gunu hala olmadim hep ic camasirim su gibi islak olurdu 2 gun once o su gubi akinti yerini hafif toz pembemsi hafif cok cok cok acik kahverengine birakti 2 gun once sag kasigima 5-10 saniyelik cok siddetli agri girdi gecti suanda da sadece sol gogus meme ucum com agriyor acaba bunlar ne
İnsaAllah hayirlisiyla bebisdir amin amin akin yarin ypcam insaAllahyerlesme kanamasi olabilir belkide belli olmaz bi test yap istersen
insallah canim hayirlisiyla allah hepimize nasip etsinİnsaAllah hayirlisiyla bebisdir amin amin akin yarin ypcam insaAllah
Insallah bebış vardır canım ya hayırlısı haberdar et bızlerıhayirlisi olsun canm.benim gecikti bugun 3.gun
insllah canim. ya aslinda test yaomamak icin zor tutuyorum kndimi ama hayal kirikligindan korkuyorm en azindan bi hafta gecsin dedim ama bilmiyorm dayanamayabilirim :)Insallah bebış vardır canım ya hayırlısı haberdar et bızlerı
Bı ıdrar testı yap belkı sılık cıkabılır cıkmasa bıle ıdrar testı hmen cıkmııoinsllah canim. ya aslinda test yaomamak icin zor tutuyorum kndimi ama hayal kirikligindan korkuyorm en azindan bi hafta gecsin dedim ama bilmiyorm dayanamayabilirim :)
bi saglik ocagina gideyim diyorum sabah yapiyolardir dimi saglik ocaginda kan testiBı ıdrar testı yap belkı sılık cıkabılır cıkmasa bıle ıdrar testı hmen cıkmııo
Yaparlar canım ıns çıkar hayırlısıylabi saglik ocagina gideyim diyorum sabah yapiyolardir dimi saglik ocaginda kan testi
insallah canim insallahYaparlar canım ıns çıkar hayırlısıyla