tam doktora gidicektim bugun sabah regl oldum canim ilk kez bu kadar gecikti tam 8. gun geldinaptın canım nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam doktora gidicektim bugun sabah regl oldum canim ilk kez bu kadar gecikti tam 8. gun geldinaptın canım nasılsın
Sağlık olsun, genelde duzenlimiydi adetin?doktora gidemeden regl oldum maalesef
evet ilk kez bu kadar gecti normalde saat gibidirSağlık olsun, genelde duzenlimiydi adetin?
Belki vücut gebelige hazırlanıyordur
O zaman gelecek aya inşallah benimde cok duzenliydi, onceki ay 12 gun gecikti, sonra da hamileyimevet ilk kez bu kadar gecti normalde saat gibidir
insallah canim hayirlisi. ilk denemmemizdi zaten daha desigin gibi onumuzdeki ay insallah senin nasil gidiyo hamileliginO zaman gelecek aya inşallah benimde cok duzenliydi, onceki ay 12 gun gecikti, sonra da hamileyim
olsun canım mayıs çalışmalarına devam:))))tam doktora gidicektim bugun sabah regl oldum canim ilk kez bu kadar gecikti tam 8. gun geldi
evet canim onumuzdeki maca bakicaz artik :)olsun canım mayıs çalışmalarına devam:))))
aaa benimde geçen ay 6 gün gecikti bu ay bekliyorum bat 7 mayıs hayırlısı bakalım hiç gecikmedi ilk olduğumdan beri :)O zaman gelecek aya inşallah benimde cok duzenliydi, onceki ay 12 gun gecikti, sonra da hamileyim
Yorguuuuun uykulu ama güzelinsallah canim hayirlisi. ilk denemmemizdi zaten daha desigin gibi onumuzdeki ay insallah senin nasil gidiyo hamileligin
acelem yok canim allah ne zaman verrse :) allah sag saglim kavustrsunYorguuuuun uykulu ama güzel
Oo daha ilkse hic acele etme benim 4.ayda oldu
Hadi bakalım inşallah hamilesindiraaa benimde geçen ay 6 gün gecikti bu ay bekliyorum bat 7 mayıs hayırlısı bakalım hiç gecikmedi ilk olduğumdan beri :)
Amin canim hepimizi inşallahacelem yok canim allah ne zaman verrse :) allah sag saglim kavustrsun
naptin canim gelisme var mi
hmm bnde bugun adet oldum ve acayip bulanti yasadim ya ne istir anlamadimOldum cnm hasta ama hala mide bulantim ve sisligim var ya
bilemedim ki artik cok karisik islermis ya :) kanaman nasil peki bi anormallik hissettin miAy HAMİLEMİYİz acaba kız biz :)
Nisan 2. Aydı canım ama 35 yaşındayım o yüzden acele ediyorum azcık daha genç olsam hiç takmıycam oluruna bırakıcamHadi bakalım inşallah hamilesindir
Güzel haberlerini alırız inşallah.
Kaçıncı ay bu denemelerin
Anladim canim mümkün olduğunca stres yapmaki gebe kalasin, stress engelliyor.Nisan 2. Aydı canım ama 35 yaşındayım o yüzden acele ediyorum azcık daha genç olsam hiç takmıycam oluruna bırakıcam
Ovulasyon testi yapıyorum zaten canım ama soğan kürü düşünmüyorum çünkü elhamdülillah yumurtalıklarım çok iyi çalışıyor bi sorunum yok tüplerimde açık çok şükür bekliyoruz sadece :)Anladim canim mümkün olduğunca stres yapmaki gebe kalasin, stress engelliyor.
İnşallah bu ay vardır gebelik ama yoksa gelecek aya hem soğan kürü yap hemde ovulasyon testiyle yumurta takibi yap derim ben sana sogan kürü yapmadim ama cok faydasini gören duydum ama ovulasyon testinin bizzat faydasini gördüm, kullandığım ilk ay hamile kaldım