- 22 Mart 2016
- 1.123
- 804
Yani hamilemiyim doğru yerde mi cizgisi:)[/QUvar canım bence bı kan testı yaptırabılıosan yaptır rahatlarsın testler yanıltıcıda olabılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani hamilemiyim doğru yerde mi cizgisi:)[/QUvar canım bence bı kan testı yaptırabılıosan yaptır rahatlarsın testler yanıltıcıda olabılıyor
Tamam cnm ama bi kaç gün geçsin öyle 3 gün geçti suan mesela pazartesi yaptirirm:)[/Qhaber et valla burda hamıleyım dıyenlerı duydukca mutlu oluorum ya ınsallah vardır
bugun regl gunum olmadım heyecan dorukta:))Tabi cnm inşallah allahın izniyle hayirlisiysa olur inşallah sende var mı biselr
bugun regl gunum olmadım heyecan dorukta:))
benimde bugun regl gunum bnde olmadim insllah hayirlisi olur :)bugun regl gunum olmadım heyecan dorukta:))
ayy canım inşallah olsun regl olsakta mayıs calısmalarına devam:)benimde bugun regl gunum bnde olmadim insllah hayirlisi olur :)
aynen canim :)ayy canım inşallah olsun regl olsakta mayıs calısmalarına devam:)
Canım ben 2 aylık hamileyim suan ilk yaptıgım test böyle cıktı silik 2saat sonra tekrar yaptım belki test yanlıştır die baktım gene silik kan verdim gamileymişimYani hamilemiyim doğru yerde mi cizgisi:)
Canım 7 gün cok erken hamilelik akıntısı adet olacagım tarihte başladı benim moralini bozmak istemem ama catlatma iğnesi yan etkisi cıkabilir suan idrar testi yapsan çift çizgi silik görürsün benim öle olmuştu çatlatma sonrası 1 hafta sonra baktım çizgi silik meger iğnenin etkisiymişkızlar bişey soracam size tecrubelı hamıleler cvp verebılırmı? c.tesı gunu çatlatma ıgnemı vuruldum o gunden berı kasık agrım bel agrım var ve bugun beyaz akıntım geldı sizce hamılelık belirtsi olabılırmı ama daha ıgneyı olalı 7 gun oluyor akıntım hala devam edıyor noramlde sadece yumurtladıgım gun ve ertesı gun gelırdı akıntım ama 7 gun oldu hala devam edıyor ve bugun belım ınanılmaz agırıyor
hamıle değilmisin cnm senCanım 7 gün cok erken hamilelik akıntısı adet olacagım tarihte başladı benim moralini bozmak istemem ama catlatma iğnesi yan etkisi cıkabilir suan idrar testi yapsan çift çizgi silik görürsün benim öle olmuştu çatlatma sonrası 1 hafta sonra baktım çizgi silik meger iğnenin etkisiymiş
Daha önceki deneyimimi paylaştım tatlım suan hamileyim 2 aylık aralıkta aşılama ve çatlatma denemiştikhamıle değilmisin cnm sen
maşallah cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benımde bu ay tutar dua et bana tatlım :*Daha önceki deneyimimi paylaştım tatlım suan hamileyim 2 aylık aralıkta aşılama ve çatlatma denemiştik
kizlar benim vajinanin ust kisminda bi sislik ve hafif sertlik var ne olabilir siz boyle bi belirti yasadinuz miDaha önceki deneyimimi paylaştım tatlım suan hamileyim 2 aylık aralıkta aşılama ve çatlatma denemiştik
Canım ben 2 aylık hamileyim suan ilk yaptıgım test böyle cıktı silik 2saat sonra tekrar yaptım belki test yanlıştır die baktım gene silik kan verdim gamileymişim
CANIM BENDE HİÇ ŞİŞLIK OLMADI SOL KASIK BATMASI AGRIMASI HAMILELIK BELIRTISI CANIM:))ama şişlık sertlık rahatsız edıosa bı dr goster beybısıcvp yok mu(