- 30 Ekim 2015
- 481
- 262
- 37
1 hafta daha bekleyecem desenizeevet ozlemn dedıgı gbı ıdrarda cıkmıo hemen beklemen lazım ama kan testı yaparsan adetıngecer gecmez cıkar:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta daha bekleyecem desenizeevet ozlemn dedıgı gbı ıdrarda cıkmıo hemen beklemen lazım ama kan testı yaparsan adetıngecer gecmez cıkar:))
insan cok sabirsizlaniyo benim adetim 4 gun gecmisti dun gitim idrar testi yapti hemsire cikmadi erken daha cikmaz dedi kan testini 1 hafta sonra yapalim garanti olsun dedi nasil gecicek bu bi hafta bilmiyorm artik1 hafta daha bekleyecem desenize
sabret artik hayirlisi olsun hepimiz icininsan cok sabirsizlaniyo benim adetim 4 gun gecmisti dun gitim idrar testi yapti hemsire cikmadi erken daha cikmaz dedi kan testini 1 hafta sonra yapalim garanti olsun dedi nasil gecicek bu bi hafta bilmiyorm artik
kanda cıkar canım senın.ben yaptrdgım ıcın bılıorum 1,kızımda ıdrar testı yaptm ıkı kere cıkmadı.çatladım kan verdım hamılelık var demıstı kadın adetı bıkac gun gecmıstı yanıinsan cok sabirsizlaniyo benim adetim 4 gun gecmisti dun gitim idrar testi yapti hemsire cikmadi erken daha cikmaz dedi kan testini 1 hafta sonra yapalim garanti olsun dedi nasil gecicek bu bi hafta bilmiyorm artik
simdi yapsak cikar ama dusuk cikar falan yanilmayalim dedikanda cıkar canım senın.ben yaptrdgım ıcın bılıorum 1,kızımda ıdrar testı yaptm ıkı kere cıkmadı.çatladım kan verdım hamılelık var demıstı kadın adetı bıkac gun gecmıstı yanı
tabıkı dr daha ıyı bılır sabret sen yınede canımsimdi yapsak cikar ama dusuk cikar falan yanilmayalim dedi
baska zaman gunler cabucak gecer simdi bekliyoruz ya gecmez artik :)tabıkı dr daha ıyı bılır sabret sen yınede canım
Canm ya bugün adet kanaması gibi bir akıntım oldu ama kan diilde koyu bişe kahve gibi sanki karnimda ağrı yok sadece o akinti gelirken vajinmada ağrı hissettim suan bişe yoj acaba hasta mi olcam [/QUOnaptın regl oldunmu
naptin canim gelisme var miCanm ya bugün adet kanaması gibi bir akıntım oldu ama kan diilde koyu bişe kahve gibi sanki karnimda ağrı yok sadece o akinti gelirken vajinmada ağrı hissettim suan bişe yoj acaba hasta mi olcam
insallah :) evet gercekten bklemek zor merak ediyo insanReglime 1 hafta kaldı.
Off beklemek çok zor çok merak ediyorum.
Sol kasığım çok ağrıyor hala.
Umarım bebiştir yaa
Test yapmadin mi hic bu kadar gecikmeye ben 3 gün onceden yapmıştımya kizlar benim bugun adet gecimemin 7. gunu biraz once cook acik sutlu kahve gibi geldi akintim adet mi olcam ki nedir sizce
yok yapmadim yarin gitcem doktoraTest yapmadin mi hic bu kadar gecikmeye ben 3 gün onceden yapmıştım
sol kasigim da batma var surekliyok yapmadim yarin gitcem doktora
Ay hadi bakalim canim umarım vardir gebelik, batmalar iyiye işaretsol kasigim da batma var surekli
sagol canim insallah oyledir mutlaka yazicamAy hadi bakalim canim umarım vardir gebelik, batmalar iyiye işaret
Doktordan sonra yaz beklerim güzel haberlerini
doktora gidemeden regl oldum maalesefsagol canim insallah oyledir mutlaka yazicam
naptın canım nasılsındoktora gidemeden regl oldum maalesef