- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
En az bekleyen urunu almak lazim hemen tuketilmeli.
Ben Almanya ya geldigim ilk senelerdeki kanli tavuk maceramdan sonra agzima surmedim.
Gorsel hafizam kuvvetli, hep bir seyleri bir diger seye benzettigimden. Yillar sonra astim.
Baskasi pisirsin siz yeyin.
Birde benim bazi aile buyuklerim kusbasi dogranmis eti cig iken yikamazlar /ben yikarim.
Onlar once tencereye atip, pisirirken suyunu vermesini beklerler sonra bir -iki su calkalayip o kopuklu ve koyu renkli suyu dokup, suzerler.
Imkan bulsam kiymayi bile yikarim.
kendi yaptırdığımız kıymada bile buzlukta durunca kan oluyor bir miktar. seninki de kandır ama sen farklı bir hayvan eti olmasından şüpheleniyorsun sanırım.onu bilemem yiyince anlaşılmaz mı ki?
şüphe düşünce hiç dokunamam bile ben. ki çok kan olunca normal hayvan eti olsa bile tiksinir insan. an itibariyle içim bir tuhaf oldu :)Nasıl diyeyim kan miktarı fazla geldi. Biraz olabilir tabi ama benimkinde miktar bayağı fazlaydı.
Yikama ile pisirme arasinda sure uzun degilse yikamadan kaynakli ekstradan bir bakteri ureme durumu olmaz ama cig ette zaten bir miktar bakteri oldugu icin yikamayla etrafa bakteri sacilir bu yuzden cig eti yikamak pek tavsiye edilmiyor.Doğru olan onların yaptığı ama . Ette tavukta yıkandığında bakteri üretiyo. Kaynarken ilk suyunu dökmek gerekiyo.
kendi yaptırdığımız kıymada bile buzlukta durunca kan oluyor bir miktar. seninki de kandır ama sen farklı bir hayvan eti olmasından şüpheleniyorsun sanırım.onu bilemem yiyince anlaşılmaz mı ki?
Miss yavrum aldığın etin içindeki kan ve et suyu karışımıdır o gördüklerin, bizlerde et, kıyma aldığımızda paketinde benzer görüntü oluyor.Ahhhaaahhhaaa
Kankacım , helal olmayan etler çok kanlı ve acaip tiksiniyorum o yüzden paranoya yaptım. Bilmiyorum ne aldım artık. Bu garip konuyu açmamın sebebi de buydu
İnternette helalplatform diye bi site var. Orda helal markalar var. Kesimhanelerin isimleri de var orda.Nasıl diyeyim kan miktarı fazla geldi. Biraz olabilir tabi ama benimkinde miktar bayağı fazlaydı.
Miss yavrum aldığın etin içindeki kan ve et suyu karışımıdır o gördüklerin, bizlerde et, kıyma aldığımızda paketinde benzer görüntü oluyor.
Yazdıklarına güldüm yalnız kusura bakmaher yerde demeyeyim ama sanki buralarda biz ne yiyoruz sanıyorsun
4 devlet hastanesine yemek dağıtan firmanın At eti kullandığı, bazı lokantalara yapılan baskınlarda kedi eti yakalandığı ve bir kısım halkımızın dağlarda bayır danası adıyla kamufle edip domuz eti yediği haberlerine hiç denk gelmedin mi
Adamlar ne yapıyor devirip kesiyor bitti gitti
O kan kırmızı ette oluyor maalesef, hatta ciğerde falan daha çok olur. Sen etleri kap gel burada pişiririz sana, afiyetle yersin :)))Beni tiksindiren yanı pişerkenki gördüğüm kan. Başkası pişirip getirse tadı da iyiyse umrum olmaz yani
İnternette helalplatform diye bi site var. Orda helal markalar var. Kesimhanelerin isimleri de var orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?