- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Sıvının rengi pembe, kırmızı ise OK
Mavi, yeşil, mor NO
Mavi, yeşil, mor NO
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili kardeşler:)
Benim sorunum, et paketindeki kırmızılı su et suyu mu kan mı anlayamamak.
Türk mahallesindeki Türk marketinden aldım, helal diye oraya gittim ama şüpheliyim.
Biftek aldım, dün lavabonun aştında yıkadığımda şüphelendiğim için elimle sıktım pembece su çıktı ama bayağı çıktı. Eve geldiğimde paketteki su da kırmızıya dönük kırmızıydı.
Ne diyorsunuz etsuyu mu kan mı?
Kasabın kıymayı bifteği sardığı kağıdı fotoğraflayıp paylaşabilecek olan var mı:) Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Canım benim tamamen normal. Türk bakkallar helal satar ya sanmıyorum kötü bi şeyle karşılaşacağını. Ailem yurtdışında onlar genelde marketler zinciri olan Türk bakkallarından alıyorlar.Sevgili kardeşler:)
Türk mahallesindeki Türk marketinden aldım, helal diye oraya gittim ama şüpheliyim.
Biftek aldım, dün lavabonun aştında yıkadığımda şüphelendiğim için elimle sıktım pembece su çıktı ama bayağı çıktı. Eve geldiğimde paketteki su da kırmızıya dönük kırmızıydı.
Kasabın kıymayı bifteği sardığı kağıdı fotoğraflayıp paylaşabilecek olan var mı:) Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Sevgili kardeşler:)
Cherry çok tatlısın. Bin yıl düşünsem senin bu konuyu konu açtıracak kadar takacağın aklıma gelmezdi.
Maalesef kan. Cok takintiliyimdir, eti bolca yikarim bu sebeple.
Almanya da helal kesim yapilmasi yasalarla mumkun degil Turk marketlerinde ya da diger marketlerde satilan et ve tavuklari bu sebeple yiyemiyorum.
Tavuk butlari piserken icinden kanlar siziyor, soklanmis olduklari icin detayini yazip tiksindirmeyeyim kimseyi.
Et ve tavugu kesimi Polonya dan yapilip, getirilen gercekten kansiz olandan aliyorum.
Yine de kiyma paketinde oluyor.
Polonya etini nerden alıyorsun kız?
Topluca kesilip geliyor. Herkes neyi, ne kadar istiyorsa orda kesiyorlar (esim ve ailesi vasitasiyla).
Yoksa burda helal kesim mumkun degil. Onu da ilk zamanlar yiyorum.
Buzlukta dondurulmus urunleri yerken hoslanmiyorum, oyle uzun uzun beklemeli olmayacak 2-3 haftada hemen yenisi gelmeli ancak mumkun olmuyor. 3-4 ayda gidip kesiyorlar.
Balik iyidir deyip balik yiyoruz sonra.
Ayrica Turkiye de de elle kesim yapmadiklari icin hayvanlar soklu, etler kanli oluyor.
Alinan et urunlerinin altina ped koyuyorlar biraz fazla beklerse o ped cok yogun kokuyor.
En az bekleyen urunu almak lazim hemen tuketilmeli.Pffff kandan kurtulamicam desene![]()
Aaaaa olamaz
Reweden biftek aldıydım o bile bu kadar kanlı değildi. Pişerken iğrenç koku /görüntü oluyor kan , kurtulamicak mıyım![]()