• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileler, tiksinecek olanlar lütfen okumasın, konu:et

Kırmızı ette maalesef akan şey her zaman kandır.
Et yıkanmaz derler ama kıyma dışındaki tüm etleri yıkıyorum, lezzetinden ödün vererek.
Ha bu arada, kansız olan ete rastlarsanız emin olun çok dinlenmiştir, yani tazeliğinden şüphe edilebilir.
Mutlaka sıktığınızda kanımsı bir su gelmesi gerekir.
Kendimiz alıp, dolapta 1-2 gün dinlemeye ve marineye bırakırsak, ancak o zaman bu sorun halloluyor.

Sevgili kardeşler:)

Benim sorunum, et paketindeki kırmızılı su et suyu mu kan mı anlayamamak.

Türk mahallesindeki Türk marketinden aldım, helal diye oraya gittim ama şüpheliyim.

Biftek aldım, dün lavabonun aştında yıkadığımda şüphelendiğim için elimle sıktım pembece su çıktı ama bayağı çıktı. Eve geldiğimde paketteki su da kırmızıya dönük kırmızıydı.

Ne diyorsunuz etsuyu mu kan mı?

Kasabın kıymayı bifteği sardığı kağıdı fotoğraflayıp paylaşabilecek olan var mı:) Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Cherry Almanya'da nasıl bilmiyorum ama burda Türk marketlerden alınan etlerdeki durum daha perişan
Büyük ihtimal kandır o et suyu değildir

Sevgili kardeşler:)

Benim sorunum, et paketindeki kırmızılı su et suyu mu kan mı anlayamamak.

Türk mahallesindeki Türk marketinden aldım, helal diye oraya gittim ama şüpheliyim.

Biftek aldım, dün lavabonun aştında yıkadığımda şüphelendiğim için elimle sıktım pembece su çıktı ama bayağı çıktı. Eve geldiğimde paketteki su da kırmızıya dönük kırmızıydı.

Ne diyorsunuz etsuyu mu kan mı?

Kasabın kıymayı bifteği sardığı kağıdı fotoğraflayıp paylaşabilecek olan var mı:) Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Vallah bazen bana da öyle denk geliyor . Ben de Türk marketinden aliyorum. Helal kesim.

Back
X