Hamileler sokağa çıkmasın' diyen ilahiyatçıdan yeni bomba!

İnsanlığı düştüğü dalalet çukurundan kurtarmak için bundan on beş asır evvel inen Kur'an-ı Kerim'in ilk emri "OKU" olmuştur..(Alak Suresi,1)

bu zihniyetin ne okuduğu belli.

cem yılmazın meşhur lafı geldi aklıma

hani bizdik marjinal ......

kimler merak ettim.
kadın deyince ayrım mı yapıyor..

.kadın denince xx kromozomu taşıyan insan aklıma gelirde benim:)

osmanlı zamanındaki hanımlardan bahsediyor zaten, cumhuriyet kadınından bahsetmiyor onu diyorum

Muhatap aldığı kadınlar , muhatap aldıkları hocanın yanlış yolda gittiğini görsün diye hocayı muhatap alıp yazıyoruz bizde zaten

herkesin aklı kendine yeter bence, kimse benim gibi düşünmüyorsan, sen cahilsin aptalsın, benim dediğim daha doğru diyerek kendini ortaya atmasın artık!!!!!!

konuyu niye bu kadar şekilsel anladınız, anlamış değilim,
5 ay önce doğum yaptım, hamileykende yürümek için kocamı bekleyemezdim tabiki, arabamız da yok üstelik ne olacak şimdidoğum yaptıktan sonrada hergün kızımı gezdiriyorum,
eşimde gözümün içine bakıyo, kafam şişti azcık kızı çıkar da gezdir diyo zaten,

hamileliğin veyahut hayatın aşırı derece ortaya dökülmesi anlatılmak istenen sanırım
bazı bebek blogları var, bakıyorum, öyle fotolar varki, çocuğun kafası çıkarken ki fotolarını bile koymuşlar
asıl buna yuhhhh yaniii,
emzirirken çekmiş koymuş, bebeğin altını değiştirirken çekmiş koymuş,
erkek de olsa kız da olsa bebeğin de bi mahremiyeti var

herşeyi ortaya dökmek niye yani, sanarsın süperstar kadın, herkes kendisinden her dakika ne yaptı anlatması hatta çekip koyması gerekiyo sanıyooo,

kadını aşağılayanlar başka başka insanlar adına özgürlük diyenler,
benim düşüncem,

herkes birsey yazmıs size ben de yazayım dedim ama yazacak şey bile bulamadım
selametle

yazacak çok şey var !!!!!

hamile kadın erkekleri tahrik eder mi demiş ? ben duymadım, kendi düşüncelerinizi adama mal edip iftira da atmayın

biri sizi değil de başkalarını muhatab alarak konuşmuşsa bu sizi neden aşağılatsın,
herkes herşeyi sizi muhatab alarak mı söylemek zorunda, ilginçsiniz, kompleksli misiniz?

hayatınızda kaç tane Allahtan korkan imanlı adam tanıdınız acaba merak ediyorum,
adam namaz kılıyor dindarım diyor, ama sapık sapık işler yapıyor diye,

adamın günahını niye İSLAm dinene çamur atarak, bunların hepsi böyle diyerek iftiralara kalkışıyorsunuz,

Türkiyenin yarısı sapık, siz doğru bildiğiniz yoldan gidin, herkes kendi acınacak haline üzülsün,

dini tv lerde çıkan sapık hocalardan dinledikleri gibi, dinle imanla, namazla abdestle alakası olmayanların da sanarsın ki büyük din alimi, söylüyoda söylüyo, ne biliyosun, dine dair doğru 2 sayfa kitap okudun mu acaba? Kuru sıkı iftira sallıyosunuz

dini bilmediğiniz ne kadar açık,

adambir gün biriyle bir gün başlasıyla olsun ama sevdiğiniz bi şarkıcıysa adı çapkınlık olur,

aman dindarsa 4 hanımı varsa sapık öyle mi?

çelişkiyi anlamak mümkün değil, dinimiz 4 eşi helal saymış ama bunların bir sürü şartı var,

bu şartları da bu zmanda yapabilecek adam yok denecek kadar azdır, belki de yoktur Allah bilir,

bu şartlardan biri de 4 kadın aynı yatakta ''' grup seks'' dediğiniz şey kesinlikle değildir, bilmediğiniz konuda konuşmayın yaaa,

ayyy vah vah ne çok üzüldün dimi o kızlara,
üzülme sen onlardan değilsin yaa, mutlu olman lazım

Hz. Hatice' de çalışıyormuş ,ticaret yapıyormuş,tüccarmış..
amuca bunu biliyormuydun :)
ha şimdi bunada yalan dersin sen...

hah bu dedğin doğru işte, hemde çok büyük tüccarmış...
pek saygıdeğer aile terapistini anmadık ama, gücenmesin, o da bu zat kadar önemli toplumumuz için

Eki Görüntüle 810990

evet ibadettir, ama sizin anladığınız gibi değil,4 kadın denince sizin aklınıza grup seks gelir,

dinden itikatta anlamadığınız için, kadının bile hemcinsleri arasında göbekle diz kapağı arası haram kılınmıışken,

4 hanımı olanın hepsini aynı yatağa alacağını düşünebildiğinizi anlamıyorum,

hiçbir kadının da eşim 2. alsın dediğini duymadım ben, kadın fıtratı kıskançtır, paylaşamaz zaten,
çevrenizde nikahı altında 2. 3. 4. eşi olan kaç kişi var?

ama karısını - kocasını aldatan çok var dimi? adam nefsine uyuyo bi geceden bişey olmaz diyo, kadının da haberi yoksa ohh ne ala!!!!
yuvalar bundan bozuluyo, ilerici özgürlükçü olan hanımlar, asıl bu ahlaksız sapık adama diyecek 2 çift lafınız yok mu?

ÖZGÜRSÜNÜZ, HERKES GİBİ, BAŞKALARININDA NEYİ NASIL YAŞAYACAĞIYLA İLGİİLİ AYNI ÖZGÜR DÜŞÜNCENİZLE DAVRANIRSANIZ İYİ OLUR.

Savundugunuz hocanın konusmalarını dinleyip savunsaydınız keske
hamile kadınlar sokağa cıkmasın demiştir sayın hocacık
iftira attığım yok yani
siz bana iftra atmıs oluyorsunuz bu nedenle

komplexli de değilim
herseyim fazlasıyla var çok şükür

o zaman nemi yapıyoruz. erkekler ve kadınlar aldatıyor muş ya zaten. çok eşililik iyiymiş ya size göre.
birde yetmez 2de yetmez ver allahım ver bizede 4 eş diyoruz.

uzun uzun yazmışsın çok güzel........farkındaysan fetvayı hep onlar veriyor......din adamı dahi olsa bana tahammül edeceksin diyor........senin kocan iyidir amenna..........ama biz tarım toplumu değiliz artık....erkek höt dedi mi oturan.......bu ülkede baba evine gidemediği için döve döve öldürülen gelinler var......bu ülkede erkek arkadaşı olduğu için kümese canlı canlı gömülen kız çocukları var........bu ülkde kadınlar her türlü istismara açık.........devlette polisiyle olsun sığınma evleriyle olsun sahip çıkmıyor.......git biraz üçüncü sayfa haberlerini oku

bu bahsettiğim işkenceler de her türlü müslümanlık görevini yerine getiren insanlar tarafından yapıldı.......ÇALIŞIP AYAKLARIN ÜZERİNDE DURMAK ZORUNDASIN NOKTA........öyle kadınların ve erkekliğin tanımlandığı bir dünya yok......çalışmak zorundayız.........din adamı neyin kafasını yaşıyor anlamadım

şimdi bu amca ve teyze konusundaki şaşkınlığı hooop geri alıyorum çünkü buna inanıp hala savunan arkadaşlar var ona şaşırıcam biraz müsadenizle

osmanlı yada cumhuriyet kadını diye birşey yok kendini bilen kadın her daim aynıdır..tarihimizi de dinimizi de böyle sapkın düşüncelere katmayın bi zahmet.yavaş olun azıcık özellikle de bu değişik düşünceler ve din konusunda.

ha bu arada neden fikrimizi yazarken karşıdakine hakaret ediyoruz.
kompleklimisin gibi. yakışmıyor .

Yapma Allah askina.. Adam cikiyor ben bimme ne ilahiyat adamiyim diyor sapikligini acikliyor... Benim ne sucum var, uydurmuyorum kendimden...Bilmem ne seyh hocalar cikiyor kadinlarla büyü bozmaya seks yapiyor...Bilmem ne cemaatten adamlar 13 yasindaki kizlara tecavüz ediyor.. bilmem ne din adami cikiyor liseli kizlar üsüncede günaha sokuyor pantolon giysin diyor. Bilmem ne hicasi cikiyor 13 yasindaki gelinler helal diyor.. Bilemem ne cikiyor 4 kadin helal diyor... Yapma Allah askina yaa.. Hic mi haberin yok bunlardan... Islam dini mantik dinidir, aracisi ol,maz, insana tapilmaz, basbakana tapilmaz!!! Bir Tek Allah ve Peygamberlerine inanmalisin. Kalbini temiz tutmalisin, elin kiz cocuguna yada hamile kizina kötü bakmamalisinnn!!!Allah korkusu olmali icinde, seyh hoca korkusu degil...

ha bu arada neden fikrimizi yazarken karşıdakine hakaret ediyoruz.
kompleklimisin gibi. yakışmıyor .

ben hep şunu düşünürüm kendini ifade etmekten yoksun insanlar hakarete baş vurur..

arkadaş kapasitesiz demiş,iftiracı demiş,dini bilgiden yoksun demiş de demiş.hangimizi tanıyor acaba? eğer bunları dinimizi yaşamak sanıyorsa onun adına ben üzülürüm.

insan kendine yakışanı düşünür ve söyler.

benim dini bilgim eksik ya da fazla orasını kimse bilemezde bide şu var sen dinini %100 yaşarsın ben %80 yaşarım mesela oruç tutarım ama içkide içerim kime ne, bizi dibe batıracak insanlar inançsızlar ya da deistler değil bu tip sofular haa,hamileyim geziyorum karnım davul gibi olduğunda da gerine gerine gezicem kocamı sevdim seviştim yaptım bu kadar basit anası belli babası belli Rabbim nasip etti bundan güzel bişey yok

Baroya haber verelim adama sağlam avukat bulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…