• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler sokağa çıkmasın' diyen ilahiyatçıdan yeni bomba!

bu nasıl bır kafa
nasıl bır beyınsızlıktır anlamadım.
yazık böle ınsanlara acıyorum resmen ya

hocanın muhatab aldığı kadınlar sizler değilsiniz zaten,

relax olun :49:

Muhatap aldığı kadınlar , muhatap aldıkları hocanın yanlış yolda gittiğini görsün diye hocayı muhatap alıp yazıyoruz bizde zaten :34:

Bu adam ilahiyatçı olamaz.:ssz:Eğer gerçekten ilahiyatçı olsaydı bu zırvalıkları söyleyemezdi.

İslam'da kadın köle değil hanımefendidir.:ssz: Hangi ilmihali(adam gibi adamların kaleminden)açarsanız açın bu böyledir,çünkü İslam kadını baş tacı etmiştir.Ama ne yazık ki bu sapkın düşünceliler yüzünden İslam'ın,Müslümanlığın adı lekeleniyor,Allah ıslah etsin böylelerini.:47:

ah şu msjdan sonra çok rahatladım bende hoca beni muhatap alıyor diye şu hamile halimle dışarı çıkamıyordum 7.ayı bekliyorum beyimin arabası ile dışarı çıkabilmek için :60:

biz rahatız da bu hocayı muhatap alanlar olduğunu bilmek çok garip..varmış demek ki.

Demek ki hocaefendi ile birmiş hislerimiz bizim de muhattap aldığımız kendisi değil. Muhattap aldıklarımız kendi hemcinslerimiz.
Amacımız da bu tarz kadını aşağılayan söylemli cümlelerin tarihe karışması ve kale bile alınmaması... :6:

bunun gibilerle aynı zihniyeti taşıyan kadınlar çalışmasın zaten, buna inanacak kafadalarsa o kafayla hiçbir işi becerebileceklerini sanmıyorum.
hatta bu zihniyetteki erkekler de çalışmasın, hepsi toptan sokağa çıkmasın göz zevkimiz bozulmasın, evde birbirlerine hizmet edip otursunlar, ayrıca internet gavur icadı, onu da kullanıp milleti germesinler.
ucube fikirlerini kendilerine saklasınlar ve mümkünse azalarak bitsinler
:ssz:

diyecek çok şey var ama yok! bu konu hakkında...ben doğrularımdan şaşmam Allah da şaşırtmasın sadece bu tür şeylere gülüp geçmek en mantıklısı.

ah şu msjdan sonra çok rahatladım bende hoca beni muhatap alıyor diye şu hamile halimle dışarı çıkamıyordum 7.ayı bekliyorum beyimin arabası ile dışarı çıkabilmek için :60:

biz rahatız da bu hocayı muhatap alanlar olduğunu bilmek çok garip..varmış demek ki.
sanırım muhattap aldığı kendı dusuncesındekı kadınlar demeye çalışmıs arkadas sonucta onun dedıklerıne tabbıkı çok doğru soyluyor dıyıp destekleyen hemcınslerımız de var :37:
sahsen duydum yanı hamıle kadın dısarı çıkmaz adam doğru dıyor dıyenı :53::53:

sizin yedı ay gelmedı mı daha benım 10 haftam daha var beyımın arabasına bınıp hava alabılmem için evdeyım yanı hala :32:

kadının patronu yoksa o zaman ne olucak bu konuda ne der sayın hocam

hem hamileyim hem calısıyorum
hem dondurma yiyorum
hocam beni görse taş atmasa bari:52:

buldum buldum yazacak sey

avatarınızı hocam görmesin mazallah cok tahrik içerikli

birde hoca bizleri muhatap almıyor ya
bu lafla bizi asagıladınız mı sanıyorsunuz
ben bundan seref duyarım
bu sıfattaki bir adamla aynı havayı bile solumaktan bile zül duyarım

Son düzenleme:

hem dondurma yiyorum
şimdi öhömm hocamla empati kuruyorum cevapverıyorum.

"böyle bı kadın asla olamaz bu tum kuralları altust eder toplumun düzenını ahlakını bozar kadın emreden olursa dünyanın düzeni alt üst olur ozaman çocukları da erkeklerın doğurması gerekır böyle bişey olamayacagı için kadından patron olmaz caiz değildir"
:52::52::52::52::52::52:

valla ben calışmıyorum dinimede elimden geldigince düşkünüm.
AMAAAA böyle hocalarda insanı dinden sogutuyo.neden clışmasın bi kadın. hem calışıp hem çocuguna hem eşine bakan kadınlar var ben gercekden çokda imreniyorum onlara. ama bi erkek öylemi ben ekmek parası kazanıyorum deyip akşam evde yatmakdan başka bişey bilmez. ama kadın her zaman güçlüdür. işte bazı erkekler bunu körenlemek için kadın çalışamaz hamile kadın dışarı çıkamaz diyo. valla hamileyim eşimlede eşimsizde dışarı çıkıyorum geziyorum ne yapim zaten hamilelik piskolojisi insanı mahvediyo bunalıyorum ne yapim yani akşam eşimin 12 de gelip beni dışarı çıkartmasını mı bekliyim.
şükürler olsun eşim sıkıcı bi insan degil.:16:

hem dondurma yiyorum

amaaaaan başımıza taş yağar:52::52::52:

hocanın patronu değişse kadın bi patronu olsa kalpten gider herhalde, bi de emir verirmiş hoca bunu yapma şunu yap, şirket çok şenlikli olurdu
:1::1:

şu adamı elime geçirsemde bu kadın düşmanlığının nerelerden geldiğini bir öğrensem.
sanırım çocukluğuna inmak lazım.:ssz:

adamda kadin düsmanligi yok!!! Adam kendini üstün bir yaratik saniyor, karisininda onun sayesinde nefes aldiginma inaniyor belli ki.. Islam dinini nerelerinden okuduklari ve algiladiklarini anlayamam ama, suna inaniyorlar; kadin degersiz varlik erkekler cennetlik velinimet. ( bu arada en banlanmayacak sekilde yazmak istedim, aslinda icimden gecenler cok farkli tabilrler ve yüzde yüz gercek tespitlerdir)

hamile kadinlari görmek istemiyorlar etraflarinda cünkü o kadar zayif nefsleri var ki kadini direkt seks yapmis olarak hayal etmeye basliyorlar. Isin garibi bu kadinin kim oladugu önemli degil, esleri , kizlari, anneleri vs...Yani akil almaz bir sapiklik icindeler ve bundan dolayi da cevreyi kisitlayarak az günaha girmek istiyorlar...Isin en aci tarafi ise bu dindar gecinen Allah tan korkan imanli adamlarin cogu kücük kizlara karsi asiri zaaflari var... Sapikligin boyutunu siz düsünün artik, kim inanir bunlara, bunlarin dediklerine derdim ama nerdeyse Türkiye nin yarisi dicem icim ezilerek. Hemde göz göre göre..Dört kadin helal diye toplu seks düskünü sapiklardan Allah korun diyorum ve kesiyorum burada banlanmadan...

Doğru mu algıladım acaba diye yazıyı birkaç kere okumak ihtiyacı duydum:ssz:
Yazının her yerine takılı kaldım ama en çok şu kısım dikkatimi çekti:
"Çalışan kadından bahsediyorum. ‘Ben kocama muhtaç değilim’ diye evvela ailesini dağıtıyor. Kocasına muhtaç değil ama elin adamının patronunun hizmetinde olmayı haysiyetine uygun buluyor. Kocasının emrinde olmayı haysiyetine uygun bulmuyor." demiş.

Madem din üzerine açıklama yapıyor bu beyefendi, o zaman bu açıklamayı da baz alarak şu soruyu sormak uygun mudur?
Allah ayetlerinde erkekler kadınlar üzerinde koruyucu kollayıcıdır, mallarından harcamalıdırlar diyor, parayı bulan erkek ailesini dağıtıyor, artık çok param var kadınlar etrafımda pervane deyip kendini Brad Pitt sanan adam Allah'ın emriyle istediği nikah kıydığı eşini ve çocuklarını terk ediyor, ne nafaka, ne şefkat, ne merhamet, erkek terk edip gitmeyi haysiyetine nasıl uygun buluyor?
Çoluğu çocuğu bir kuru ekmeğe muhtaçken, karısı çocuklarına bakabilmek için merdiven temizlemeye gidiyorken, o adam diğer kadına para harcayıp sıcacık yatağında uyumayı haysiyetine uygun buluyor da namusuyla çalışan kadın mı haysiyetsiz oluyor.

Back