ben 1 bardağa tahammul edemiyorum. ama o kadar içmek faydalımı yaa. sen dışarı parayla anne sutu verirsin herhalde bu gidişle :))
kızlar bide içecek konusu sıkıntı oluyor, yiyeceklerin yanında bişeyler içmek gerekiyor ama her zaman uygun şeyler bulunmuyor. hazır meyve suları katklı, ayran da öyledir sanırım. kola-fanta zorda kalırsam içiyorum bazen, siz içiyor musunuz?
hayatım bende 1 lıtreye yakın süt ıcıyorum valla kımısı yok ıcme o kadar dıyor ama zararını goren hıc olmamıssskızlar 1 lt sütü abartı bulanlar olmuş.. tabi ben şahsi kanaatimi yazdım herkesin görüşünede saygı duyarım
malıumunuzdur ki kapımızın önündeki inekten sağıpta içmiyoruz. o yüzden 1 litreden aldığımız kalsiyumun fazla olacağını hiç sanmıyorum.
ben kızımı 36. haftasında doğum yapmıştım ve erken doğmasına rağmen maşallah 3.750 gr dı. Süt bebeğe güzel kilo aldırıyor .. ve Allahın izni ile kızmın boyu 54 cm di. bilmem anlatabildim mi
kızlar 1 lt sütü abartı bulanlar olmuş.. tabi ben şahsi kanaatimi yazdım herkesin görüşünede saygı duyarım
malıumunuzdur ki kapımızın önündeki inekten sağıpta içmiyoruz. o yüzden 1 litreden aldığımız kalsiyumun fazla olacağını hiç sanmıyorum.
ben kızımı 36. haftasında doğum yapmıştım ve erken doğmasına rağmen maşallah 3.750 gr dı. Süt bebeğe güzel kilo aldırıyor .. ve Allahın izni ile kızmın boyu 54 cm di. bilmem anlatabildim mi
sana ve bebeğine şifa olsun inşallah..hayatım bende 1 lıtreye yakın süt ıcıyorum valla kımısı yok ıcme o kadar dıyor ama zararını goren hıc olmamısss
Haftasında doğsa çok kilolu olacakmış.Kilolu bebeklerinde şeker hastası olarak doğduğunu biliyormusunuz.Bence herşeyi kararıyla yemek lazım.Fazlasıda zarar...Günlük 2 bardak yeterli bence..
meraba..bende 23.haftadayım sizinle aynıyız.. bende süt, yumurta,kaşar peynir, yoğurt, sebze yemekleri, et balık tavuk tüketmeye çalışıyorum..Bu aralar, kahvaltılarda yumurtalı ekmege taktım ne yazık ki. Az öncede yumurtalı ekmek kızartip yedim, yanında iki cesit peynirle. Yarın inşallah domates, salatalik, peynir, zeytin, yumurta tarzı sağlıklı kahvaltıma geri döneceğim.
Bunun dışında tencere yemeği, sebzeli, etli yemekler yemeğe özen gösteriyorum. Dün bayağı bir sebze çeşidi aldim. İnşallah, onları yanında tere, roka, kıvırcık tarzı yeşilliklerle yapip yemeği dusunuyorum. Arada yine sağlıksız besleniyorum tabii ki. Hatta dün patates, patlıcan, biber, kabak kızartması çekti canim, yedim. Yani arada yememem gereken kızartma turu, pasta börek türü ne varsa yiyorum ne yazık ki. Ama diğerlerinden de yiyorum.
Bunun dışında hergun muzumu ve sütumü mutlaka içiyorum. Yalova'dan gelen hakiki kestane balından hergun bir çay kaşığı yiyorum. Sıvı üzüm pekmezi yiyorum hergun sabah akşam iki tatlı kaşığı. Kaşar peyniri atıyorum arada ağzıma. Kuruyemiş, fıstık ceviz vb yiyorum aklıma geldikçe. Bu aralar balıklar çok koktuğu ve midemi bulandirdigi için, doktoruma balık hapı yazdırdım. Adı imom. Kullananlariniz vardır belki. Hamilelikte 23. Haftadayim. :)
meraba..bende 23.haftadayım sizinle aynıyız.. bende süt, yumurta,kaşar peynir, yoğurt, sebze yemekleri, et balık tavuk tüketmeye çalışıyorum..
Ben en son geçen hafta gittim kontrole ayrıntılı ultrason için..o zman 426 gr dı yanlıs hatırlamıyorsam..şimdi kaç gr olmuştur bilmiyorum..sağlıkları yerinde olsun da inşallah sağlıkla kucağımıza alalım..Ne güzel, sağlıklı yavrularimiz olsun insallah. Aslında 22. Haftadayiz ama bir hafta onden gittiğimiz için 23 diyorum. :) Bir hafta önce 453 gramdı bebeğim. Cumartesi kontrol var, bakalım kaç gram almisiz :) siz kaç gramsiniz?
Ben en son geçen hafta gittim kontrole ayrıntılı ultrason için..o zman 426 gr dı yanlıs hatırlamıyorsam..şimdi kaç gr olmuştur bilmiyorum..sağlıkları yerinde olsun da inşallah sağlıkla kucağımıza alalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?