Değil aslında alanında çok iyi bir isim yaklaşık 40 dk inceledi. Ama bana söylemedi asıl önemli olan ense kalınlığı burun kemiği ve kan akımı dedi. Onlar iyi çıktı. Ultrasonda baya seçiliyor hatta kendini ittiriyor falan. 12.hafta sonlanınca daha net belli oluyormuş uzuvlar sanırım ondan söylemedi11. haftada elini kolunu görmüştüm ama parmaklari falan seçilmiyodu öyle bacakları da küçücüktü. Kafası heryerinden daha büyüktü falankorkma canım zaten bi sorun olsa doktorun bilgi verirdi ama elini kolunu falan göstermemiş ilgisiz bi doktor sanırım değiştir istersen
Bir iki video izledim youtubedan ondan kafam karıştı belli oluyor bacağı falan ama tabi biz kadın doğumcu değiliz anlamıyoruz. 12.haftanın sonunda tam olarak belli oluyor sanırım uzuvlarSeninle aynı gündeyim bugün gittim ultrasonda parmaklarını ben seçemedim ama doktor dedi yanlış hatırlamıyorsam. Anlaşılacağını sanmıyorum. Allah sağlık versin
Bildiğim kadarıyla tüm organların gelişimi 16. Haftada tamamlanıyormuş ama kaçıncı haftada tam olarak seçilir bilemiyorum. Zaten ultrasondan ultrasona değişebilir bence kalite farkı oluyor ve karındaki yağ oranı vs de görüntüyü etkiliyormuş :). O yüzden kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın kötü bir şey olsa doktorunuz uyarırdıBir iki video izledim youtubedan ondan kafam karıştı belli oluyor bacağı falan ama tabi biz kadın doğumcu değiliz anlamıyoruz. 12.haftanın sonunda tam olarak belli oluyor sanırım uzuvlar
Öyledir herhalde teşekkür ederimBildiğim kadarıyla tüm organların gelişimi 16. Haftada tamamlanıyormuş ama kaçıncı haftada tam olarak seçilir bilemiyorum. Zaten ultrasondan ultrasona değişebilir bence kalite farkı oluyor ve karındaki yağ oranı vs de görüntüyü etkiliyormuş :). O yüzden kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın kötü bir şey olsa doktorunuz uyarırdı
3 buçuk 4 aylık olunca artık tam anlamıyla insan suretine sahip olurHanımlar merhaba,bugün doktora gittim. 11+6 günlük hamileyim. Ultrason görüntülerinde bu günlerde parmaklar falan seçiliyor mu? Doktor hiç söylemedi. İki kol iki bacak falan hepsi var diye hangi haftada söylenir. 12.hafta sonu diyenler var ama bilen var mi?
Ne bileyim 11 haftalık olan bazı gebeler kollarını bacaklarını gördük diyorlar endişe ediyor insan3 buçuk 4 aylık olunca artık tam anlamıyla insan suretine sahip olur
Yok canım 16. 17. Haftalar da tam oluşur kol bacak yüz ama onun öncesinde küçük potluk gibi çıkıntı şeklinde başlarNe bileyim 11 haftalık olan bazı gebeler kollarını bacaklarını gördük diyorlar endişe ediyor insan
Umarım öyledir ultrasonda bende gördüm o cıkıntıları ama bir tane kol bir tane bacak görebildim,diğerlerini neden göremedim diye endişelendimYok canım 16. 17. Haftalar da tam oluşur kol bacak yüz ama onun öncesinde küçük potluk gibi çıkıntı şeklinde başlar
Bebeğin durduğu acıya göre ancak görebilirsiniz bir tarafı zaten sizin karın içinize doğru yani görmeniz şuan imkansızUmarım öyledir ultrasonda bende gördüm o cıkıntıları ama bir tane kol bir tane bacak görebildim,diğerlerini neden göremedim diye endişelendim
İlerde büyüdükçe farklı pozisyonlara gececek şanslıysanız değişik hareketler bile yaparUmarım öyledir ultrasonda bende gördüm o cıkıntıları ama bir tane kol bir tane bacak görebildim,diğerlerini neden göremedim diye endişelendim
Çok mutlu etti bu mesajınız beni çok teşekkür ederim. Neden göremedin acaba falan diyenler oldu çok üzüldümBebeğin durduğu acıya göre ancak görebilirsiniz bir tarafı zaten sizin karın içinize doğru yani görmeniz şuan imkansız
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇok mutlu etti bu mesajınız beni çok teşekkür ederim. Neden göremedin acaba falan diyenler oldu çok üzüldüm
19. Haftada sadece ayak basparmaginin biri digerine gore buyuk demişti kimin ole varmi diye sormustu sadece.diger haftalar kol bacak demistoHanımlar merhaba,bugün doktora gittim. 11+6 günlük hamileyim. Ultrason görüntülerinde bu günlerde parmaklar falan seçiliyor mu? Doktor hiç söylemedi. İki kol iki bacak falan hepsi var diye hangi haftada söylenir. 12.hafta sonu diyenler var ama bilen var mi?
Yani kol bacağını 19.haftadan sonra mı gördünüz?19. Haftada sadece ayak basparmaginin biri digerine gore buyuk demişti kimin ole varmi diye sormustu sadece.diger haftalar kol bacak demisto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?