• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler lütfen bilgisi olanlar cevaplasın 🤲

Kızlar biz de 12+1iz bugün. Hemen aynı haftalardayız. Aralık 2020 Anneleri diye başlık açıp altında toplansak ya. Ben yeniyim anlamıyorum pek. Ama doktor kontrollerimizi falan paylaşırız ne dersiniz?

Hanımlar merhaba,bugün doktora gittim. 11+6 günlük hamileyim. Ultrason görüntülerinde bu günlerde parmaklar falan seçiliyor mu? Doktor hiç söylemedi. İki kol iki bacak falan hepsi var diye hangi haftada söylenir. 12.hafta sonu diyenler var ama bilen var mi?
Yok canım parmakları falan belli olmaz. Yani doktor görebilir belki ama sen baktığında net bi şekilde göremezsin. Ben 2 hafta önce gördüm parmakları küçücüktü. Bak görüyor musun kordonunla oynamaya başlayacak demişti doktorum şakayla karışık Dünde cinsiyetini öğrendim. Allah sağ salim kucağına versin inşallah. 😊

Kızlar biz de 12+1iz bugün. Hemen aynı haftalardayız. Aralık 2020 Anneleri diye başlık açıp altında toplansak ya. Ben yeniyim anlamıyorum pek. Ama doktor kontrollerimizi falan paylaşırız ne dersiniz?
Nasıl oluyor bende anlamıyorum ki

Yok canım parmakları falan belli olmaz. Yani doktor görebilir belki ama sen baktığında net bi şekilde göremezsin. Ben 2 hafta önce gördüm parmakları küçücüktü. Bak görüyor musun kordonunla oynamaya başlayacak demişti doktorum şakayla karışık Dünde cinsiyetini öğrendim. Allah sağ salim kucağına versin inşallah. 😊
Kaç haftalık öğrendiniz acaba

Back