- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
dedim tabi demez olurmuyum,
yetişş gocacımmmm test getiiirrr dedim
2 saate gelir büyük ihtimalle.
evet fazla su içmim de ne var ne yok kesin çıksın dimi. ugraştırmasın beni artık...
yiter yaaaa ne gelmez adetmiş.
tatlım 26 yasındayım 2009 ocak ayında kımyasal gebelığım olustu,2011 agustos ayında ıkızlerımı dusuk le sonuçlandı bır hafta arayla 8 haftalıkken.ve ıkı aydır tekrar ıstemeye basladık rabbım nezaman nasıp ederse artık
Rabbim Gönlünüze göre en kıza zamanda Sağlıklı bebiş versin inşallah.
biliyorum beklemek çok zor.
hele ki düşük yapmak...
Allah'ım kimseye yaşatmasın.
Yüzünüzü güldürsün inşallah en kısa zamanda...
bende 23 yaşındayım bu ayın 15 inde 24 oluyorum :)
5 defa düşük 2 kimyasal gebelik geçirdim...
5 yılımı aldı bunlar.
ama sonunda Rabbim Kenan'ımızı gönderdi bize Hamd olsun...
bizde bu ay istedikti bakalım...
Rabbim neylerse güzel eyler...
amin cnm benım amin rabbım kımseye yasatmasın.senın kımyasalını hatırlar gıbıyım sankı cnm ben dıger topıkten .hatta benım degerım dusuktu benımde oyle olmuştu vs..dıe yorum yaptıydın hayal meyal hatırlıyorum:) ınsallah buayada yuzumuze guler rabbım hayırlı haber alırız ama sendne umudum var ya
AMİN canım benim AMİNNN
olbilir ya. okadar çok takılmıştım ki bir süre,
sabah akşama kadar çıkmıyodum burdan.
sıyırmıştım iyice kk yla
inşallah rabbim hayırlı sonuçlar verir...
hadi ya umut varmı sence?
ben pek umutlanamıyorum nedense :44:
az önce şiddetli batmalar oldu kasıklarımda o an aceba olabilirmi dedim ama dahasıyok yani...
bacılarr benn geldımmm bılıosnuzdur sonucu rabbım hayrlısını versın dıorumm vee tubii nbr canm yenı gldım hmen otrdm pc nn basına
sımdıye kadar sekmedı dıyosun e kanam agelmedı onceden yaptırdıgında 2 cıkmış kesın yukselmıştır o deger dıye dusunuyorum ben normalde hıc yokken 0.100 cıkar benım bıldıgım
bacılarr benn geldımmm bılıosnuzdur sonucu rabbım hayrlısını versın dıorumm vee tubii nbr canm yenı gldım hmen otrdm pc nn basına
bak bak baaakkkk
huzur,hany nin kokusunu mu aldın kız
şıp die damladın
hoşgeldinnnnnnnn
yaptınmı pastanı??
sımdıye kadar sekmedı dıyosun e kanam agelmedı onceden yaptırdıgında 2 cıkmış kesın yukselmıştır o deger dıye dusunuyorum ben normalde hıc yokken 0.100 cıkar benım bıldıgım
hoşgeldın bacım merak ettık senı cok hayırlısı olsun vardır bundada bır hayır ee ne dedı doktor
bak bak baaakkkk
huzur,hany nin kokusunu mu aldın kız
şıp die damladın
hoşgeldinnnnnnnn
yaptınmı pastanı??
hsbuldk canımmm ne desın baktı zaten gzukmez dedi zati gzkmerz kan verdm cıkmadı bakalım
valla abcılar 4 gn daha olmazsam garantı hamişim neden dersenız benem gecen sferde böle oldu kaçö kez verdım cıkmadı snra adetm aynı böle 5 gn gectı verdm cıkmadı snra annemlere gttm 1hafta snra geldım baktrdm 938 ckmstı bnm gec döllenme olmstu gecen sfer bu kezde öle olabler cnkum valla belrtıler var gbıydı aynı hamişken gbı oluom hayrlısı yıne allahtan ama bakalım 1 hafta daha en gec olazsan anlarm kı yıne gec döllenme oldu umutlyum olmasada bu ay denemeden yumurtlamsm heee bu arada dr dedki hala yumrta sönmemıs orada dedi eger adet olrsan adetle söner dedi bakalımm
hsbuldk canımmm ne desın baktı zaten gzukmez dedi zati gzkmerz kan verdm cıkmadı bakalım
valla abcılar 4 gn daha olmazsam garantı hamişim neden dersenız benem gecen sferde böle oldu kaçö kez verdım cıkmadı snra adetm aynı böle 5 gn gectı verdm cıkmadı snra annemlere gttm 1hafta snra geldım baktrdm 938 ckmstı bnm gec döllenme olmstu gecen sfer bu kezde öle olabler cnkum valla belrtıler var gbıydı aynı hamişken gbı oluom hayrlısı yıne allahtan ama bakalım 1 hafta daha en gec olazsan anlarm kı yıne gec döllenme oldu umutlyum olmasada bu ay denemeden yumurtlamsm heee bu arada dr dedki hala yumrta sönmemıs orada dedi eger adet olrsan adetle söner dedi bakalımm
yapmadıysan huzurum gebrtırım senii
benim ki de 1.20 cıktı dün canım niye pekiiii
hamuyumu hacıyladım ama maya oluyo abya kıjma yütfennn gebeytme beni şimdi gidey yapayım hemencecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?