tatlım benım hep oyle cıktıgı ıcın bışıy dıyemıyorum gebelıgımdede 60,240,750,1500,3500 sonra 750 dustu dusuk oluyo dedık tekrar bır hafta sonra kontrole gıttıgımde ,5000e kadar cıktı sonra dusuk oldu megersem ıkız<mış bır hfta arayla kaybettım 8 haftalıkken
hany valla bende de yok hala tık..test yaptım ama negatıfff...havalardan dıe dusunuom ben bu durumu..bakalım...
7mart olan üçümüz dük hepımızınkı bırden gecıktı kıslar ya ne tesaduff demı:26:
test negatıf dıo ama hala gelmeyınce regl ınsan acba mı dıo:26:
hayırlısı olsun bakalım...
zaten öyle olması normal di mi 0-5 arası normal yazıyordu sonucta ondan ilk defa bu ay kan testi yaptırdım zaten..tatlım benım hep oyle cıktıgı ıcın bışıy dıyemıyorum gebelıgımdede 60,240,750,1500,3500 sonra 750 dustu dusuk oluyo dedık tekrar bır hafta sonra kontrole gıttıgımde ,5000e kadar cıktı sonra dusuk oldu megersem ıkız<mış bır hfta arayla kaybettım 8 haftalıkken
tamam canımm kızarmym sana bennn
ben geldimm gecmiş olsun şeker..inşallah bidahakine kucağı almak nasip olur..
hoşgeldın hayatım
zaten öyle olması normal di mi 0-5 arası normal yazıyordu sonucta ondan ilk defa bu ay kan testi yaptırdım zaten..
oyy ooyy kızamazsın tabi canımmm seviyorsun beni biliyom
tabiii ben de seniiii
hoşbuldum tatlım..takip ediyorum sizi :) tanıdık görünce dalıyorum direk :)Eki Görüntüle 386961
iyi yapmışsın cnm benım burda herkes cok seker ve sıcak kanlı seversın sende batı yasdır ıstersen
bat 17 nisan
perşembe günü dr gitmişten kan testi yaptırcam ama bata 5 gün kala çıkar mı acaba..
bilmiyorumkı bı yaptır ıstersen aklında kalcagına:)
bat 17 nisan
perşembe günü dr gitmişten kan testi yaptırcam ama bata 5 gün kala çıkar mı acaba..
dimi gidicem nasıl olsa yaptırıym.. belim ve kasıklarımda ağrı var ya kırmızılar gelmesinn...Eki Görüntüle 386963
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?