Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

olur olur güzel olur
afiyet olsun bende çıkıcam şimdi biraz uyucam hastada olucam galiba hapşırmaktan canım çıktı üşüyorum :2::2:

cevap gelmış hayırlısı oldsun ya cok umutlanmıştık bundada vardır bır hayır canlar

ben halen çekiyorum canım.
belim agrıyor. kasıklar da ara ara gelip gidiyor...
daha bir sonucum yok ama..
benim adete yakın da belim agrırdı zaten.
inşallah hamilesindir canımcım...

cevap gelmış hayırlısı oldsun ya cok umutlanmıştık bundada vardır bır hayır canlar

aynen tatlım ya. hayırlısı diyelim...
birdahaki aya inşallah...

sen nasılsın nevarne yok

hamilelikte sağ kasıkta batma varsa erkek,
sol kasıkta batma varsa kız diolar.
sizce doğrumu kızlar???
ööle bişi duyan varmı :44:

iyiyim cnm bende bıyandan iş yerındekı ıslerle bıyandanda nete gırıp bakıyorum ıste bahar yorgunlugumudur nedır yorgunum uykum var cok

iyiyim cnm bende bıyandan iş yerındekı ıslerle bıyandanda nete gırıp bakıyorum ıste bahar yorgunlugumudur nedır yorgunum uykum var cok

aynen ya iş güç bitmiyor.
bende Kenan'ı uyuttum kafa dinliyorum.
bir yandan da çorba koydum ocaga.
bu hava değişimleri çok yoruyor insanı.

19 Nisan mış batın.
varmı belirti felan??

kızlarrr sağ kasığıma dokununca acıyor elimede küçük sey birşey geliyor korktum baya bi.hamile kalayım derken başka birşey çımaz umarım bu konu hakkında fikri olan armı ?

aynen ya iş güç bitmiyor.
bende Kenan'ı uyuttum kafa dinliyorum.
bir yandan da çorba koydum ocaga.
bu hava değişimleri çok yoruyor insanı.

19 Nisan mış batın.
varmı belirti felan??

evet cnm .yok henuz herhangıbır belırtı vs hayırlsı bakalım beklıyorum

ilk def duydum cnmcm

eşimin amcasının eşi hemen sorar hamişlere,
belirtiler neler,hangi taraf kasık batıyor, hemen cinsiyet tespiti yapar
kimi zaman tutar kimi zaman tutmaz...
şimdi de bu kasık batması olayına taktım...
oğlumda sağ kasıgım pıt pıt ediodu.
dedim aceba doğrulugu varmıdır.
:44:

az önce eşim aradı
napiosn felan dio.dedim şu hakelme ugraşıyorum.
ne hakemi? dedi
şu benim hakem bana kırmızı kart gösterdi dedim
ciddimisin? olamaz yaaaaaaaaaaaa dedi
dedim şaka şaka daha gelen giden yok.
akşam gelince kafanı gözünü dagıtıcam dedi
kendim mi kaşındım ne

kızlarrr sağ kasığıma dokununca acıyor elimede küçük sey birşey geliyor korktum baya bi.hamile kalayım derken başka birşey çımaz umarım bu konu hakkında fikri olan armı ?

aklına kotu bışıy getırme sekercım hemen oyle usutmuşsundur

bilmiyorum ki.
kasıklar agrır zaten o bir belirtidir de,
eline gelen şeyi bilemicem.
yag bezesi felan olmasın :44:

evet cnm .yok henuz herhangıbır belırtı vs hayırlsı bakalım beklıyorum

evet canım hayırlısı yaa bekleyip görcez...
kendinden bahsedermisin?
yaşın kaç? bebişin varmı?
kaç aydır denionuz felan

hehhe cok hoşsun ya bır an once gel deseydın kıs su ıcme fazla gelır gelmez yap testını tamammı bak.belkı olabılır eskıler ıyı bılıyolar doktor hemsıremı varmış .bıcak makas yaparlarmış ya:)

tatlım 26 yasındayım 2009 ocak ayında kımyasal gebelığım olustu,2011 agustos ayında ıkızlerımı dusuk le sonuçlandı bır hafta arayla 8 haftalıkken.ve ıkı aydır tekrar ıstemeye basladık rabbım nezaman nasıp ederse artık

tatlım 26 yasındayım 2009 ocak ayında kımyasal gebelığım olustu,2011 agustos ayında ıkızlerımı dusuk le sonuçlandı bır hafta arayla 8 haftalıkken.ve ıkı aydır tekrar ıstemeye basladık rabbım nezaman nasıp ederse artık

dedim tabi demez olurmuyum,
yetişş gocacımmmm test getiiirrr dedim

2 saate gelir büyük ihtimalle.
evet fazla su içmim de ne var ne yok kesin çıksın dimi. ugraştırmasın beni artık...
yiter yaaaa ne gelmez adetmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…