Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

hastalandım canım yaaaa yarım saat önce bütün hayaller yıkıldı tekrar ama biliyrum elbet hayallerimiz bir gün gerçek olacak allah yazmıştın onun gününü

en son hesaplama yaptığıma göre benim normalde 60 kilo olmam lazımmış yani 10 kilo eksiğim varmış öyle çıktı

kızlar ya benim kafama hep takılıyor hamile kalındıgını herdeyse 1 aylıkken öğreniliyor ya diyelim o sürec içerisinde gebeyken kullanılmaması gereken bir ilaç kullanıyorsak neolucak cocuga zararı olmuyor mu

saol canm teşekkr ederim yaaa gerçekten söylediklerin çok doğru allah onun ve bizim için hayrlı olan günde yollasın meleğimi

yok öğrendiğinde tam bir aylık olmuyo zaten normal şartlarda hesapladığın zaman 40 hafta 10 aya denk geliyo ama sen yinede doktora sor istersen

EVET CNM 2 GÜN GECİKMİŞTİ BENDE DAYANAMAYIP TEST YAPMIŞTIM NEGATİFTİ BUGUNDE HASTALADIM

kızlar benim bu kasık ve bel ağrılarım nedir allah aşkına ya.. resmen oturamıyorum bile inanılmaz sancım var
göğüslerimde aynı şekilde...

Sabahki testim negatif çıkmıştı biliyosunuz.. hadi erken yaptım diyelim..

hamile olan arkadaşlarımız bu ağrıları çektilermi..

kızlar ben biraz uyucam çok uykum geldi akşam 11de uyudum 2buçukta uyandım sonra sabah 5buçuk gibi uyumuşum tekrar 6 buçukta uyanmak zorunda kaldım eşimi gönderdim

bebek çalışmaları yapıyorsan ilaç kullanmıyorsun zaten dikkat etmen gerekiyor canım eger ilaç içmek zorundaysan doktora danışıp hamilelikte kullanılabilecek ilaç kullanıyorsun.

kızlar ben cıkıyorum kocişim geliyor eve mamamızı yicez sonra alman pastası yapmaya calışcam bakalım inşallah güzel olur burda hiç görmedim cunku sanırım yok
istanbulda olcaktım ki hemen pastaneden alırdımmm canım istedi artık evde denicem resmini gösteririm güzel olursa
hadi görüşürüz öptüm sizi tatlışlarımmm mucksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…