• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

ne güzel işte:)))

ya benim çok akıntım olmaya başladı sanki regli oldumda bişey geliyor gibi sabah beri elli kere tuvalete gittim erken regli oldum diye ama kilodum ıslk ıslak oldu yaa regli öncesi olurmu bu??

ne güzel işte:)))

ya benim çok akıntım olmaya başladı sanki regli oldumda bişey geliyor gibi sabah beri elli kere tuvalete gittim erken regli oldum diye ama kilodum ıslk ıslak oldu yaa regli öncesi olurmu bu??

bilmemki canım benimde az oluyo ama bilmemki boşver canım düşünmemeye çalış,işyerindesin vakit geçiremiyosun ya biz napalım evde her dk düşün:(((((((

olsun canım napalım başka işimis yok bizim bebişten başka.ayy diyomki hamiş olayımda evden dışarı çıkmiim farketmes,yalnız çıkmam zaten.:)))

aay kız inşllah kalırsında anlatırsın neler yaşadığını inşallah canım benim :Saruboceq:
bende eve mi gitsem ya iş miş yok temizlik yapsam hafta sonu evde değildik ev toz yumağı şeklindeee oof yaaa sihirli bir değnek olsada şıklatıversek kaydirigubbakcemile3 tertemiz olsa evimiz oooff

arkadaşalr meraba ben pek katılmıyodum aranıza ama bugün yazdıklarınızı hep okudum benimde adetim beş gün geçikti bugün çok merak ediyorum ama eşim illa yapmıcaz diyor 10 gün olana kadar beklicez diyor yaa banakalsa hemen yapıcasm ama bendede hiç akıntı yok kupkuruyum ama kasıklarım ağrıyo ve göğüslerim acıyo tipik ağrılar işte 2 senlik evliyim 9 atdır da korunmuyorum ilk defa bu ay bukadar ümitliyim bukadar bakalım hafta sonunnu iple çekiyorum

Back