• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

merhaba brc cim yumurtlama günlerinde kasıklarında ki ağrı çok normal güzel yumoşlarının oluştuğuna işaret burda ki bir çok yerde okuduğum bir bilgi canımcım. yani yumurtan büyüyor ve belkide çatladığı için ağrın bu araları iyi değerlendir canım arkadaşım:))))

inş.canım yaa yumurta çatlar da babasına süpris yaparıs,en büyük isteğim eşimi sevindirmek olacak,çocuk delisi kocam benim:emir_bebek:

kızlar ben geldim şimdi sağlık ocağına test yaptırdım.Bu seferde silik çıktı ama dumanlı gibi deil belirgin hemşire şüpheli dedi ama fazlada umutlanma dedi ama içimde bir his sanki hamilesin dio pazartesi randevu aldım şevket yılmazdan Cenk AŞKALLİ ye gidicem muayneye.

canım cenk aşkalimi doktorun,nasıl iyimi,ben çekirge doruğa gidiyorum sevil hanıma.çok zor doktor seçimi yaa

opuyorumnanaktancicekçik sağol canım pazartesi hastaneye gidicem pazar günüde bi ters daha yaparım ama meraklı kocam başımda sorup duruyo kaydirigubbakcemile Rabbim hayırlısını versin inş. cümlemizee sizin haberlerinizide duyup seviniriz inş..

canım silik çizgi çıktıysa gidip kan testi yaptırsana çatlarım ben meraktan,eşinde soruyomuş.
pazartesiyi nie bekliyosun ki..

brc canım cenk aşkali doktorum deil ilk defa gidicem kuzenimin doktoru çok ii dedi ilk bebeğinin kontrollerine hep ona gitmiş ilgileniyomuş doktor konusunda dertliyim bende ssk doktoru olması gerek sskda doğum yapıcamız için şevkettede en iyi cenk beyi dediler. Bide canım hemşire dedi belli olmaz çokta ümitlenme die.10gün geçince acna çıkıyo gebelik dedi.Bende pazartesi randevu aldım işte bikaç özel hastane aradım c.tesileri doluymuş zaten parada alıyolar

Son düzenleme:
arkadaşlar benim iyice kafam karıştı bi yorum yapın yardımlarınızı bekliyorum ben 15 haziranda adet olmam gerekiyodu 4 günüm geçti son bir haftadır sürekli ince ince kasık agrım var ateşimide ölçüyorum ilk önce 36.2 ile başlamıştım 21.günü 36.5 çıktı ben ozaman yumurtladım sandım ama 2 gün önce sanki yumurtlama akıntısına benzer bişey gördüm ve şuanda ateşim 36.7 şimdi ben iki gün öncemi yumurtladım yoksa hamileyimde bu kasık agrılarım falan ondan ateşimde ondan mı yükseliyor anlamaım ben yardımmmmmmmmmmm

arkadaşlar benim iyice kafam karıştı bi yorum yapın yardımlarınızı bekliyorum ben 15 haziranda adet olmam gerekiyodu 4 günüm geçti son bir haftadır sürekli ince ince kasık agrım var ateşimide ölçüyorum ilk önce 36.2 ile başlamıştım 21.günü 36.5 çıktı ben ozaman yumurtladım sandım ama 2 gün önce sanki yumurtlama akıntısına benzer bişey gördüm ve şuanda ateşim 36.7 şimdi ben iki gün öncemi yumurtladım yoksa hamileyimde bu kasık agrılarım falan ondan ateşimde ondan mı yükseliyor anlamaım ben yardımmmmmmmmmmm

canımcım kan tahlili yaptırsana hamiş olabilirsin:)))

canım 4 saat idrarını tut sıvı almamaya çalış bugün yap işte,bende merak ettm yaa:)))
buarada dua ettm hepimise kıslar bugün cuma sizde edin hepimise..

hayırlısı canım benim,bilmiyom zübeydeye de gidebirilim ben blki,nerden oturuyosun sen peki?

ben gülbahçede oturuyorum zübeydede şühendan benderli çok iyiymiş randevusu bile zor alınıyomuş ödüllü doktor aslında hamile olsam nerde doğum yapacağım bilmiyorum şevketib doğum hanesi kapalı şuanda yanıgından dolayı zübeydede doğum yapıyo herkes herşeyin hayırlısı yaa

ben gülbahçede oturuyorum zübeydede şühendan benderli çok iyiymiş randevusu bile zor alınıyomuş ödüllü doktor aslında hamile olsam nerde doğum yapacağım bilmiyorum şevketib doğum hanesi kapalı şuanda yanıgından dolayı zübeydede doğum yapıyo herkes herşeyin hayırlısı yaa

bende duydum sühendan hanımı,ne maharet kadınmış yahuu,sigara kokusuna ifrit oluyomuş,kadınlar yanına giderken banyo yapıyomuş,çantada sigara varsa onun kokusuna bile sinir oluyomuş.çok merak ettm valla belki ona giderim hamiş olursam muayenehanesi de var ona bil zor sıra geliyomuş:)))

brc sühendan okadar cismiymiş bilmiyordum ama iyiymiş zübeydeye gece 2 de gidip sıraya giriyolarmış randevu için muaynaneside 150 liraymış ama ben böle sıkış tepiş beklenen hastane kapısı muayne odası sevmem sıkılırım.Sen nerde oturuyorsun canım

brc sühendan okadar cismiymiş bilmiyordum ama iyiymiş zübeydeye gece 2 de gidip sıraya giriyolarmış randevu için muaynaneside 150 liraymış ama ben böle sıkış tepiş beklenen hastane kapısı muayne odası sevmem sıkılırım.Sen nerde oturuyorsun canım

cinsmiş canım,muayenehanesinde 110 liraymış şimdi 140 mı ne olmuş galiba,bende bekleyemem yaa sıra zorda kalmadıkça:((
ben çekirgedeydim şimdi meskendeyim canım..

cinsmiş canım,muayenehanesinde 110 liraymış şimdi 140 mı ne olmuş galiba,bende bekleyemem yaa sıra zorda kalmadıkça:((
ben çekirgedeydim şimdi meskendeyim canım..

canım bide varya çok fazla üstüne düştükçe araştırdıkça önemsedikçe işler ters gidiyo benim kuzenim hamile kaldı şevket yılmaza gitti iliknde cenk beyde ikincisini gürçay çem e muayne oldu ne özele gitti nede özelde doğum yaptı iki çocuğunuda maşallah hiçte aksilik çıkmadı 1 hafta oldu yeni doğum yaptı şevket yılmazda doğumhane kapalı olduğu için zübeydede doğurdu orasınıda beğendim dedi doğum yaptım ilgilendiler dedi bende kısmetse bebiş varsa şevkete gidicem kontrole özele felan gitmicem çokta stres yapmıcam inş. Rabbim herşeyi kararlamıştır hayırlısıyla hamile kalalım kucağımıza alalımda inş...
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Back