Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

aslında bu şkeilde kendimizi daha çok strese sokuyoruz. olumlu düşün canım olumlu olsun ben bu ay olucak diyorum olmazsa o zaman üzülürüm ama belirtilere çok kafa yormuycam umut olmasa daha kötü. kendi kendimizi çok strese sokuyoruz öteki türlüde at üzerinden negatifliği daha zaman var nasılsa regliye geçen süreyi olumlu düşünerek geçir ne kaybedersin ki olurda regli olursakta şu ankinden daha kötü bir durumda olmuycaz canım

Günaydin cicekcik cevabin icin cok sagol canim. Yumurtlama dönemim gecti sira adet olmakta bu hamileler hep akintidan bahsediyor ya acaba bu böyle biseymi. Cünkü sivi halinde degildi, bembeyazdi, ve dedigin gibi zaten bakmamis olsaydim hic bilmezdim tuvalet kagidina silip gidecekti. Bide belirti diyorlarya hamile kalmayi ne kadar istiyorsak herseyi kafaya takar olduk

test yaptim simdi tuvalette bekliyor bakmadim eger erken döllenmeyse cikabilir suan 10mlu falan olmustur hahaha hesaplaya hesaplaya kafayi yeduuumm[/B]

Son düzenleme:

yumurtlama sonrası olabilir yada genel bir durum olabilir hayırlısı olsun canım hakkımızda inşşallah güzel haberler verirsin bize benim ayın sonunda çünkü:))

bu ay gerci pek umudum yok adamin birini fazla heyecanlandirdim anliyacaginiz hem oldu hemde olmadi delikafadulden ama ne derecede oldu iyimi oldu kötümü oldu tutarmi tutmazmi süphelerim var :uhm:

bu ay gerci pek umudum yok adamin birini fazla heyecanlandirdim anliyacaginiz hem oldu hemde olmadi delikafadulden ama ne derecede oldu iyimi oldu kötümü oldu tutarmi tutmazmi süphelerim var :uhm:

aman boşver iyi yapmışsın şekerim arada öyle yapmakta fayda var renk oluyor monoton hayatımızda. umut olmadan da olmuyor be laubali:)))

umudumuz yok desekte umutsuz olmuyor canim, baksa türlüsünü iddiaaaaa eden zaten yalan söylüyordur gamyoncuiremsu eh bizimkide azicik hayata nazimizdan kiz bekle bekle bekle olmuyor iste artik böyle diyerekten kendimizi fazla kaptirmamaya calisiyoz

simdi teste baktim test cizgisi gölge gri renkte ama silik halde hani pembe olsa yeri belli sanki ikinci cizgi ruh olmus halde bu niye yaaaa

yani silikte olsa ikinci çizgi varmı:))))))) süper olabilme ihtimalin yüksek gibi sanki boşuna umutlandırmak istemem ama yarın yine yap istersen yada direk kan tahlili yaptırsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…