Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

aminnnnn...
ben de az önce doktordan geldim, artık tedaviye başlama kararı aldık, tahlil verdim tsh, t4, prolaktin, eşim de sperm testi vericek hafta içi... umarım düzelemicek bişey yoktur ikimizde deeeeeee, benim sonuçlar yarın çıkıyo hayırlısı Allahtan...

selam herkese.57 sayfayı bi solukta okudum acaba kim hamile kaldı burcunun sonucu ne oldu diye süpersiniz :) umarım herkes bir gün meleklerine kavuşur..
ben de ilk gebeliğim boş gebelikti.sonra bir sürü problem 7 aydır deniyoruz sonuuç yok bu ay akıntım çok benim de göğüslerim çok sızlıyor ve ağrıyor ..rahimede ara ara sancılar giriyor umarım bu ay gelmiştir bebişim..reglime 5 gün var daha amaa

canım hoşgeldin aramıza ,hayır hamiş diilim maalesef(
hayırlısı tabii,inş.sen hamişsindir canım eğer öyleysen haberini isteris tatlım..
sevgiler..:1hug:

kissslarr acil bi yardim ediverin bana. Bu akinti nedir, nasildir, niye gelir, kacinci gün gelir ya akilli biri cikipta bi yönlendirsin beni. Sayfalara baktim ama pek aradigimi bulamadim eger gözden kactiysa kusura bakmayin. Dün aksam, ayiptir söylemesi (utaniyorumda bende bir sivilce gibi bisey cikmis (mahrum yerden) mecburen bende ayna alip bakmak zorunda kaldim bide ne göreyim mahrum yerin disinda beyaz krema yogurt seklinde topuk bisey var (akinti) simdi bu ne anlama geliyor? 7 yillik evliyim ilk kez görüyorum böyle birseyi valla ne oldugunu bile bilmem halbuki o kadar tedavi gördüm kisirlikla basim belada, yaw anlamadim bir kadinda ne kadarda sorun/dert varmis.. O yüzden yorumlarinizi bekliyorum elestiriyede acigim zemuszemus

merhaba laubali bu bahsettiğin akıntı genelde yumurtlama dönemi bayanlarda gelir her zaman çamaşırı kirletmez o şekilde bakmamış olsaydın sende farketmezdin yada affedersin tuvalet kağıdyla silerken ona geçer çoğu kadın anlamayabilirde.

Eline gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarının birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanın "ıslak" olduğunu hissediyorsan bu, yumurtlamanın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösterir.

Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününümüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.

günaydın brc cim bende gezinirken gördüm:)) olsun
ayrıca benimde başladı akıntım hafiften kasıklarımda da sancılanma var hadi hayırlısı incir kürü yapıyorum ya biraz erken oldu. inşallah tuttururuz bu ay canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…