• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

resmini cekemem cünkü cekince zavalli cizgi kayboluyor :) Yok ya daha ne oldugu belli degil canim belki idrar sicramistir ne bilim. Adetime daha cooook var benimki hayal helvasi gibi oldu :icecream: olsuuuun olacaksa olacagi var her ay böyle zaman geciriyoz tatli bir heyecan ama yorucu ve üzücü olmasa keske

amaaan testten bol ne varki bende. Benimle yaslanacak degilya yapiyom yapiyom cöpe atiyom şutarafagitti zaten bugünkide cöpe gitti bunu saymiyom ben illa o kipkirmizi ikinci cizgi olacak. Gecenlerde arkadasim yapti yanimda anah c cizgisinden önce t cizgisi cikti hemde domates gibi yahu bi utandim, bende silik görsem bana yeter diyordum, artik silikte istemiyom kipkirmizi olacak valla biz gerci silik olsa onada raziyizya hehe

amin tatlım beklemek zomuş,nevar çocuk yapmada derdim arkadaşıma bekarken,o söylemesi kolay diil demes gülerdi,benim gbi takmadı o zatii.şimdi kızı var 8 aylık:))))

aynen valla bende öyle düsünüyordum sirf vucut temasiyla hamile kaliniyor zannederdim, ammada cahilmisiz gercektende bugün bu duruma gelecegimizi kimler bilirdiki. Dedigim arkadas 4 yil dogum kontrol hapi icti biraktiktan 1 ay sonra hamile kaldi. Ya ne kadarda ballilar. Insan biraz kendinden utaniyor bu durumda ama bizimde elimizden gelen bisey yok, aslinda yanlis yapiyoruz iste bide aksini yapmak zor bu kadar bekle ugras sonrada umrunda degilmis gibide takilamiyorsun

7 yillik evliyim sadece ilk 3 ay korunduk hemen hamile kalmayim diye ama baktim bu haplar benim dengemi bozdu hemencik birakiverdi ve hamile kalirsamda raziyim dedim ama hala tik yok :(

kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz canim, biz bu kaderi degistirmek icin cok ugras sarf ettik ama olmadi demekki vakti zamani gelmemis. Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ve kucaklarimizi bebeklerimizle doldursun

evet canim nisanda üstüne görme oldu. Yaptigim testi buldum simdi buraya ekliyecem ayni gün idrarda cikti ama kanda 10´nun altinda dediler. Bi bakin bakalim o idrar testi hic öyleye benziyormu hatta 50´lik testti. Ilk sefer tutturdum bu seferde en güvenilir dedigim kanin azmine ugradim o yüzden hamilelik yok dediler normal hayatima geri döndüm ve 1 hafta sonra düsük oldu. Doktor ne desin normal dediler canikom.

evet canim nisanda üstüne görme oldu. Yaptigim testi buldum simdi buraya ekliyecem ayni gün idrarda cikti ama kanda 10´nun altinda dediler. Bi bakin bakalim o idrar testi hic öyleye benziyormu hatta 50´lik testti. Ilk sefer tutturdum bu seferde en güvenilir dedigim kanin azmine ugradim o yüzden hamilelik yok dediler normal hayatima geri döndüm ve 1 hafta sonra düsük oldu. Doktor ne desin normal dediler canikom.

çok çok geçmiş olsun canım ama iyi tarafından bakarsan eğer sonuçta hamile kalabiliyorsun değil mi ama

pozitif bakiyorum elbette ama 7 senede gelen 1 bir sansti. Bu kadar yildan sonra bilincsizlik yüzünden kaybetmek zor, belki bi 6-7 yil daha gececek. Nasip kismet. Artik gercektende beklentim yok ama umudum her ay yinede devam edecek nefes aldikca umutum tükenmiyecek

Back