- Konu Sahibi minikcadimm83
-
üzülme brc.. . sıkma canını... dik dur bi şöööle :)
melekler, asla yıkık dökük annelere gelmezler.
takılma bu konuya.. bak beni dinle.
sen çalışıyor musun? şayet çalışmıyorsan kendine çok acil bir meşguliyet bul. örgü ör.. dikiş dik.. boya bişeyleri..
kafanda bu konu yerine, başka şeyler olsun. işin gücün olsun düşünmen gereken... böylece yumurtlama günü, vb.. bisürü mucizevi denk geliş gereklerini düşünmezsin.
bu şekilde ancak geliyor bu sıpalar.
bu doğru değil. istemeyenler kafaya da takmadıkları için, doğal olarak daha kolay gebe kalıyorlar.
benımde dusukle sonuclanan hamılelıgımden oncekı adetım 4 gun gecıkmıstı bu dogru olabılır
Bende iki erken düsük yasadim ikisde 5 haftalikti ama bende hic akinti falan olmadi acaba bendemi biseyler var yaaa :uhm::mymeka:
yok zaten sagliksiz oldugum icin olmuyor :sm_confused: -tatlicadiarzu-
olsun canim alistim ben 6 yildir istiyoruz yapmadigimiz tedavi gitmedigimiz doktor kalmadi. Biraktim artik bu isleri, olursa dogaldan olsun azicik bide ben naz yapayim.
evet canim isin saka tarafi o. Gönlümüzdeki sayi kadar nasip etsin. Ama ben ac gözlü degilim 1 tane olsa bile yeter agzimiz cok yandi eh kiymet biliriz yaniiii. Bizim gibi cici anneler nerde bulunur en hazirlikli anneler biziz galiba dünyada
benim adet günüm 1 haziran dı.Adet olmadım.Akıntım yoktu.Bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm.(yarında kan testi yaptıracağım)
Allahım olmayanlara da en kısa zamanda verir inşallah.
benim adet günüm 1 haziran dı.Adet olmadım.Akıntım yoktu.Bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm.(yarında kan testi yaptıracağım)
Allahım olmayanlara da en kısa zamanda verir inşallah.[/QUOTE
gözün aydın şekerim, Allah bize de nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?