• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

üzülme brc.. . sıkma canını... dik dur bi şöööle :)
melekler, asla yıkık dökük annelere gelmezler.
takılma bu konuya.. bak beni dinle.
sen çalışıyor musun? şayet çalışmıyorsan kendine çok acil bir meşguliyet bul. örgü ör.. dikiş dik.. boya bişeyleri..
kafanda bu konu yerine, başka şeyler olsun. işin gücün olsun düşünmen gereken... böylece yumurtlama günü, vb.. bisürü mucizevi denk geliş gereklerini düşünmezsin.

bu şekilde ancak geliyor bu sıpalar.

bu doğru değil. istemeyenler kafaya da takmadıkları için, doğal olarak daha kolay gebe kalıyorlar.

ben çalışmıyorum tatlım buaralar da hep evdeyim bi meşguliyetim yok.kuzenler okulda eşim çalışıyo.yalnız takılmayıda pek sevmem en iisi annemleri aliim yanıma geziim.
aklım buaralar hep bunda böyle düşüneceğimi bilseydim hemen çocuk yapardım.nasip tabikii Rabbim hayırlı zamnada versin nediyelim:emir_bebek:

olsun canim alistim ben 6 yildir istiyoruz yapmadigimiz tedavi gitmedigimiz doktor kalmadi. Biraktim artik bu isleri, olursa dogaldan olsun azicik bide ben naz yapayim. :delphin:

cümlemize nasip etsin insallah canim. Kucaklarimiza tasiyacagimiz kadar bebeklerle doldursun kurban oldugum allahim :Saruboceq: sonrada of pof diye sizlaniriz dimi hehe

evet canim isin saka tarafi o. Gönlümüzdeki sayi kadar nasip etsin. Ama ben ac gözlü degilim 1 tane olsa bile yeter agzimiz cok yandi eh kiymet biliriz yaniiii. Bizim gibi cici anneler nerde bulunur en hazirlikli anneler biziz galiba dünyada

evet canim isin saka tarafi o. Gönlümüzdeki sayi kadar nasip etsin. Ama ben ac gözlü degilim 1 tane olsa bile yeter agzimiz cok yandi eh kiymet biliriz yaniiii. Bizim gibi cici anneler nerde bulunur en hazirlikli anneler biziz galiba dünyada

evet canım bekletmesin artık bebikler bizi yaaa:CüvCüv:

selam kızlar uzun zamandır bu topiği okuyorum , burcu sana da çok üzüldüm hamile sanmıştım seni sonra olmadığını öğrendim canım, ama ben de değilim malesef... öle işte bi merhaba diyeyim dedim :))

benim adet günüm 1 haziran dı.Adet olmadım.Akıntım yoktu.Bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm.(yarında kan testi yaptıracağım)

Allahım olmayanlara da en kısa zamanda verir inşallah.

benim adet günüm 1 haziran dı.Adet olmadım.Akıntım yoktu.Bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm.(yarında kan testi yaptıracağım)

Allahım olmayanlara da en kısa zamanda verir inşallah.

amin canım :Saruboceq::Saruboceq:
gözünaydın canım :nazar:a.s. alllah saglıkla kucagını almayı nasibetsin inşallah :Saruboceq:

Back