• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

selam canım :1hug:bende aynı gelen giden yok bugun sanki olacakmıs gibi agrı vardı hala olmadı yine test yaptım sonuc yine tek cizgi oldu offffffffffffffff sıkıldım walla canım yakafamçokkarıştı

amin canım insallah :Saruboceq:seninde en kısa zmanda güzel haberlerin gelir insallah canım :Saruboceq:

günaydın canım opuyorumnanaktanhaziranda bizde güzel haberi alırız insallah canım:Saruboceq::Saruboceq:

sultan 6gün gecikme oldu ama sonuç hüsran:((((
sende demi gecikme olmuştu doktor hamişsliğe hazırlıyo vücutmu demişti??merak ettm inş.
kittycat hala beklemede inş. o hamiş olur bu ayy:))

insallah haziranda aliriz mutlu haberini,
evet cnm adetim gecikip sonuc negatif cikinca, vucudun hazirlik yapiyo gebelik icin demisti ve ondan 2 ay sonra hamile kaldim..

insallah sende ve butun isteyenlerde en kisa zamanda kavusursunz

yalelcim biş yok 6gün gecikmeyle hüsran yaşadım:((((((((

üzülme brc.. . sıkma canını... dik dur bi şöööle :)
melekler, asla yıkık dökük annelere gelmezler.
takılma bu konuya.. bak beni dinle.
sen çalışıyor musun? şayet çalışmıyorsan kendine çok acil bir meşguliyet bul. örgü ör.. dikiş dik.. boya bişeyleri..
kafanda bu konu yerine, başka şeyler olsun. işin gücün olsun düşünmen gereken... böylece yumurtlama günü, vb.. bisürü mucizevi denk geliş gereklerini düşünmezsin.

bu şekilde ancak geliyor bu sıpalar.

inş.canım yaa istemeyenle daha kolay hamile kalıyo stres yapıyos ondan olmuyo bence:))

bu doğru değil. istemeyenler kafaya da takmadıkları için, doğal olarak daha kolay gebe kalıyorlar.

sultan 6gün gecikme oldu ama sonuç hüsran:((((
sende demi gecikme olmuştu doktor hamişsliğe hazırlıyo vücutmu demişti??merak ettm inş.
kittycat hala beklemede inş. o hamiş olur bu ayy:))

benımde dusukle sonuclanan hamılelıgımden oncekı adetım 4 gun gecıkmıstı bu dogru olabılır

Back