- Konu Sahibi minikcadimm83
-
canım benim sanki olacak gibi agrılarım var beklicem sanki heran olacakmısım gibi a.s
çok bitkinim kıslarr:a015:
valla aslında bende çoktan üşüttümde sizlerle paylaşmaya yeni başladım.
birde size oluyormu bilmiyorum hayatımda da bu merakımı endişemi kimseyle paylaşmıyorum ay hamilemiyim ay bu ay olmadı falan diye iş arkadaşıma ki çok severim kendisini bişey demiyorum yani heyecanımı sadece sizle paylaşıyorum
bende 2 gundur adet olcamkisim gibiyim, kan testinde pozitif cikmasa adet olacagim zannederdim bende..
hadi canım dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq::Saruboceq:kıslar ben test yaptırmaya gdiyom dua edinn
5 yıl defalarca test yapıp tek çizgi görmenin insanı ne hale getirdiğini çok iyi biliyorum arkadaşlar.:çok üzgünümsikolojim öyle bir hale gelmiştiki 2 test yaptım ve ikiside iki çizgi çıktığı halde inanamamıştım kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde..Test yapana kadar tam 22 günüm geçmişti.Arkadaşlar benimde aynı adet olacakmışım gibi aşırı sancım vardı,hatta adet olacağım diye ağrı kesici bile içtim ben..Lekede gelmişti ayrıca çok az.Yani hiç belli olmuyor,adet olacağım derken hamile olabiliyorsunuz.:CüvCüv:Birde çoook dua etmiştim o ay,isteyipte bebiş sahibi olamayan arkadaşlarıma bende tavsiye,çok ama çok dua edin mucizenizi verecektir Allah'ım er geç inşallah..:Saruboceq:
kasık ağrsı giip çıkar çiçek kısa sürüyo uzun sürse kötü olurus.buçukta çıkcam yarın c.tesi sonuç verirler dmi kızılayda yaptırcam
kocam almaya geliyo manyak gbi ağlama krizi tuttu yaaa:roflol:
akşama çıksada olur yaa neese kıslar dua edin bana eşim gelene kadar yatiim öptüm sizii
akşama çıksada olur yaa neese kıslar dua edin bana eşim gelene kadar yatiim öptüm sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?