- Konu Sahibi minikcadimm83
-
ben bekliyorum hala canım 27 si benim gunum hala akıntı yok agrı var gögüsler hafif şiş karında davul gibi şiş
aynı gün günümüs canım inş.beraber sevincimisi paylaşırıs:lepi:
benim hafif belime ağrı grdii,sivilcem var azcıkk
inşallah canım :Saruboceq: benimde sivilceler vardı gecen hafta şimdi bile 1-2 tane var
namaz kılıp dua etcem canım şmdi grş.
bende dün çıktı sıktım bugün kurudu,2.çıktı ama küçük.namaz kılmaya gidiyom canım dua etcem hepimise gelirim:1hug:
namaz kılıp dua etcem canım şmdi grş.
kızlar yaa ben bugün test yaptım ama son kullanma tarihine bakmadım. Pozitif çıktı diyebilirim. Birinci çizgi çok net çıktı, ikincisi de ondan bikaç ton açık çıktı, ama çıktı. Ama bende de akıntı yok ve sivilcelerim var. yoksa test mi bozuktu. yorum bekliyorum kızlar yarın sabah olmaz artık bana...
allahım kabul etsin inşallah...
dualarından biraz da bizler nasiplenebilirsek, ne hoş olur...
melekler göbişlere dolsun yarabbimmmmm
amiiinnnn
tamam canım yerimseniben dilerim butun duaların kabul olur :Saruboceq:
kızlar yaa ben bugün test yaptım ama son kullanma tarihine bakmadım. Pozitif çıktı diyebilirim. Birinci çizgi çok net çıktı, ikincisi de ondan bikaç ton açık çıktı, ama çıktı. Ama bende de akıntı yok ve sivilcelerim var. yoksa test mi bozuktu. yorum bekliyorum kızlar yarın sabah olmaz artık bana...
amiin canım hepimise dua ettim inş. kabul olur da hayırlısıyla bebişleri alırıs koynumusa:dance:
allah kabul etsın canım kan testı ayptırdınmı yada idrar testi.kaç gun gectı benım 9gun gectı akıntım avr mıde agrım mıde yanması var.ama kan testı yaptırdıkbugun ilkınde 2 çıktı dığeri 0ın altında bıdeger çıktı
allah razı olsun canım cok tesekkürler :1hug:
ben geldim kizlar Allah kabule tsin namazini a dualarini da burcucum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?