Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

eşim bu ay test yapmamı istemiyor hemen yapma üzülüyoruz diyor onu dinlemeyip yapmıştım boş çıkmıştı bu kez onu dinlicem cuma günü yaparım sanırım

eşim bu ay test yapmamı istemiyor hemen yapma üzülüyoruz diyor onu dinlemeyip yapmıştım boş çıkmıştı bu kez onu dinlicem cuma günü yaparım sanırım

anladım. tamam tamam.. sen beklerken, kendini hırpalamıyorsan.. sorun yok.

ben dün (tam regl günüm) geçmeyecek sandım... bunu farkeden kociş, aldı beni çıkardı.. koca gün dolandık durduk.. hiç gitmediğimiz yerlere gittik...
farkındayım, kafamı meşgul etmek için gezdirdi beni teee oralarda.

piskolojim rahat aslında çünki çokkkk bekledim böyle ben
kuruluk akıntı için sorduysan evet canım hala kuru bişey yok

akıntıyı kastettim evet.
ben de hala kuruyum. alla alla ya... işte bu beni sinir ediyor.

yaa kıslar sivilce neden çıktı sizcee,adet belirtisimidir nedir-tatlicadiarzu-

brc, sivilcen hiç çıkmaz mı senin bacım?
ben regl olacağım zaman hep çıkar. ve yine var. offf offf

kızlar benim de cok akıntım olmamıstı daha bugun basladı gibi adetimi geceli 2 gun oldu ve ben bugun test yaptım sonucccc pozitif cok sukurrrr hamileyim arkadaslar en belirgin ilk belirti goguslerimin şişmesi ve acımasıydı diger belirtiler adet gunu yada gecince basladı ama aynı adet agrsıı gibi agrım oldu hatta agşlamıstım bile yine adet olacagım diye 3 gun falan agrı surdu aynı edet agrısı halen de belim kasıklatrım agrıyor yani adet agrısı gibi agrınız varsa korkmayın insallah allahım isteyen herkesin bebislerini hemencecik gonderiri arkadaslar dua ediyorum hep bu sekilde siz de bana dua edin ne olur

kızlar benim de cok akıntım olmamıstı daha bugun basladı gibi adetimi geceli 2 gun oldu ve ben bugun test yaptım sonucccc pozitif cok sukurrrr hamileyim arkadaslar en belirgin ilk belirti goguslerimin şişmesi ve acımasıydı diger belirtiler adet gunu yada gecince basladı ama aynı adet agrsıı gibi agrım oldu hatta agşlamıstım bile yine adet olacagım diye 3 gun falan agrı surdu aynı edet agrısı halen de belim kasıklatrım agrıyor yani adet agrısı gibi agrınız varsa korkmayın insallah allahım isteyen herkesin bebislerini hemencecik gonderiri arkadaslar dua ediyorum hep bu sekilde siz de bana dua edin ne olur

canım hayırlı uğurlu olsun çok seviniyorus hamile haberi alıncaa.dualar hepimise gelsin.
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eylesinn:Saruboceq:

aman maşallah maşallah..
hayırlı uğurlu olsun inşallah... sağlıkla kucağında gör bebeğini jasmin.
darısı başımıza..
benim de bu gece geçerse... yarın sabah, 2. günüm olacak. sabah test yapıcam.
pozitif.. çok belirgin mi? silik çizgi mi çıktı?
adet günü öncesi, kuruluk sende de vardı yani???
ay bak umutlandım şimdi yeniden.

yalelcim umutlanmayalım bence nebiliim üzülmekten korkuyom:((((
benim günüm yarın öbürgün dahaa,sen yarın sonucu yazarsın buraya emiii:CüvCüv:

yalelcim umutlanmayalım bence nebiliim üzülmekten korkuyom:((((
benim günüm yarın öbürgün dahaa,sen yarın sonucu yazarsın buraya emiii:CüvCüv:

yarın test yapma cesaretim olursa, yapıcam. dua ede ede, dilimde tüyler tükendi :)
umuyorum pozitifi görürüm... sen de... isteyen herkes de görsün... rabbim nasip etsin.
sonucu yazıcam tabi.
:)

yarın test yapma cesaretim olursa, yapıcam. dua ede ede, dilimde tüyler tükendi :)
umuyorum pozitifi görürüm... sen de... isteyen herkes de görsün... rabbim nasip etsin.
sonucu yazıcam tabi.
:)

yap canım yaa Allahın izniyle olumlu sonuç çıkacak burayı inletcess:lepi:
olumsuz çıkarda günün geçerse devam ederse tekrarlarsın sana güveniyorum:icecream:

ayyy cnm tebrik ederim, Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin..

icimi rahatlattin valla. ben dun ki yaaptigim testte cook cok hafif bir sekilde 2. cizgiyi gordum. bugun de kasiklarim agriyor herlade tutunamicak diye korkmaya baslamistim,
:Saruboceq:

cnm benim 2 gunum kaldi..kasik agrim artinca adet mi olacagim diye dusunmeye baslamistim..

cok silik ciktigi icin test bir turlu emin olamiyorum..doktora gitmeyi dusunuyorum bekleyemicem ben daha fazla.sabah kalkar kalkmaz gidicem..

Back