- Konu Sahibi minikcadimm83
eşim bu ay test yapmamı istemiyor hemen yapma üzülüyoruz diyor onu dinlemeyip yapmıştım boş çıkmıştı bu kez onu dinlicem cuma günü yaparım sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he iyi madem :)
psikolojini bozmuyorsan sorun yok :)
bekle madem...
hala kuru musun sen bu arada?
yaa kıslar sivilce neden çıktı sizcee,adet belirtisimidir nedir-tatlicadiarzu-
eşim bu ay test yapmamı istemiyor hemen yapma üzülüyoruz diyor onu dinlemeyip yapmıştım boş çıkmıştı bu kez onu dinlicem cuma günü yaparım sanırım
piskolojim rahat aslında çünki çokkkk bekledim böyle ben
kuruluk akıntı için sorduysan evet canım hala kuru bişey yok
yaa kıslar sivilce neden çıktı sizcee,adet belirtisimidir nedir-tatlicadiarzu-
senin adetine kaç gün vardı canım yazmıştın ama unuttum kusura bakma olurmu
kızlar benim de cok akıntım olmamıstı daha bugun basladı gibi adetimi geceli 2 gun oldu ve ben bugun test yaptım sonucccc pozitif cok sukurrrr hamileyim arkadaslar en belirgin ilk belirti goguslerimin şişmesi ve acımasıydı diger belirtiler adet gunu yada gecince basladı ama aynı adet agrsıı gibi agrım oldu hatta agşlamıstım bile yine adet olacagım diye 3 gun falan agrı surdu aynı edet agrısı halen de belim kasıklatrım agrıyor yani adet agrısı gibi agrınız varsa korkmayın insallah allahım isteyen herkesin bebislerini hemencecik gonderiri arkadaslar dua ediyorum hep bu sekilde siz de bana dua edin ne olur
kızlar benim de cok akıntım olmamıstı daha bugun basladı gibi adetimi geceli 2 gun oldu ve ben bugun test yaptım sonucccc pozitif cok sukurrrr hamileyim arkadaslar en belirgin ilk belirti goguslerimin şişmesi ve acımasıydı diger belirtiler adet gunu yada gecince basladı ama aynı adet agrsıı gibi agrım oldu hatta agşlamıstım bile yine adet olacagım diye 3 gun falan agrı surdu aynı edet agrısı halen de belim kasıklatrım agrıyor yani adet agrısı gibi agrınız varsa korkmayın insallah allahım isteyen herkesin bebislerini hemencecik gonderiri arkadaslar dua ediyorum hep bu sekilde siz de bana dua edin ne olur
yalelcim umutlanmayalım bence nebiliim üzülmekten korkuyom(((
benim günüm yarın öbürgün dahaa,sen yarın sonucu yazarsın buraya emiii:CüvCüv:
yarın test yapma cesaretim olursa, yapıcam. dua ede ede, dilimde tüyler tükendi :)
umuyorum pozitifi görürüm... sen de... isteyen herkes de görsün... rabbim nasip etsin.
sonucu yazıcam tabi.
:)