Hamilekte yatili misafir acil lutfen

Sakın hizmet etme hamilesin kendi yapsın cok istiyorsa bu nasıl yüzsüz ya hamile insana kalkta kavhe yap diyemez agrısı sızısı hic düsnmüyor mu? Bence bir gün yalandan agla cıldırmıs gibi yap yalnız kalmak istiyorum gidin hormonlarımla basa cıkamıyorum zaten agrım var deyip aglayın gitsin yüzsüz kaynana

Mazallah kaynanasın herhalde!! Herkes bir değil kimisi hamileliği bünyesine ters gelebiliyor zorlanabilir.. Oldu hanımefendi başka hizmetiniz var mı?

Yahu niye hizmet ediyorsun, suratını bük odana geç defolup giderler , gerekirse lafını da esirgeme, susarsan çok çekersin demedi deme ...

Her hamilelik bir mi , cahil cahil konuşma...

Yemek yapmayin. Hamileyim deyip yatin. Ya da kayinvalidenizden rica edin anne corba yap diye

Siz hic hamile kaldiniz mi

Yahu niye hizmet ediyorsun, suratını bük odana geç defolup giderler , gerekirse lafını da esirgeme, susarsan çok çekersin demedi deme ...
Ben acıkıyorum yahu ben ne yicem elbet kendime göre biseyler yaparız ya eşim ya ben hazırlıyoruz ya bazen salata yiyoruz bol yeşillikler yanina az tavuk yapıyoruz.yetiyor.
Allah aşkına Got kadar evde 20 gün kalmak nedir.oturma odamı hiç kullanamıyorum mesela kac gunudr yatakları serili sabah kaldıysam da gün içinde kv vazgeçip yatağı geri serip yatıyor uyumak için. Bi yeri ağrımiyor.
Geçen yaptığı şey bulasik makinesini ben uyurken dizmis.bi kere tek yaptığı bu.bana o kolay ki.yemek yapsana .ya Allah aşkına bi corba yap.

Eşim demin söyledi anne bizim işimiz var haftasonu diğer anneme geçelim eşim de rahatsız dedi.kv diyor ki anahtarı verin gidin.ya kendi annesi kardeşleri başka oğulları da var oraya git .Ne anahtar vermesi.esjm de olur dedi.ben hemen olmaz ne anahtarı biz beraber çıkarız..Ben yokken evime kim sahip çıkar kapıyı katledenler bisey okur evde esyalarim altinim olmaz mümkün değil.

Ha hirde sabah a kadar dh. Uyumadım 5 da yattım. 12 buçuk ta kalktım. Hala kahvaltı yapmamışlar.kv de yatakta oturuyor.gidop cag bile koymamislar ben de kahvaltilarini yapmislardir ben de gider tek basima yerim dedim.ama neden neden ya.. vallahi billahi her işi kendi yapıyor normalde..

apayri bi olay gorumcem lohusa bakmaya deil misafirlige gelmis meger dogurdugum gun ayni
Lohusalık hastalık değildir. Siz misafir gelmesine değil de görümcenize kurulmuşsunuz. Onun kendisinden hoşlanmıyorsunuz bence. El insaf. Ne var yani biraz uykusuz kalıp iş güç yaptıysanız.
Ben bi keresinde lohusa halimle 100 kişilik sofra hazısklaklsksds..

Yok canim aci cekmedim. Hatta omrumde cam bile silmedim. Malesef seni mutlu edemeyeceğim
Allah Allah , ömründe güya ( yersen) cam silmemiş birisi gelmiş akıl veriyor bi de hamile bir kadına, sen kıçını kaldırıp cam silmezken başkasına niye kv ye yemek yap ağırla , iş güç yap dersin , hadi ordan ...

Kuzum kavga çıkaracaksın başka yolu yok , asla rahatlık verme ne eşine ne ailesine, sustuğun için yüz bulmuşlar...

Bunlar boyledir işte. Kendi baslarina geldi ya kendi yaptı ya sende yap isterler bütün acısı buymuş demekki. Uzun zamandir böyle kapak gormedimm

Ooooo baya rahat ve konforlu bir hayatmış cok kıskandık gerçekten, ya hu öyle gülüyorum ki şu kendini ezdirip ezdirip gelip burada hemcinsi üzerinden kendini tatmin edenlere, ablacım bu mu gördüğün değer, kocan olacak adam ablasının dötünde dolanacağina gelip lohusa karısını rahat ettirseydi, yani şu mesajlardan sonra daha fazla konuşma bence, batarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…