- 19 Nisan 2023
- 184
- 182
- 23
- 33
- Konu Sahibi Parolterafarvele
Benden bisey beklememeleri acikmadiklarindan değil tembellikten..Kaynana gelin iki yemek yapmaktan nefret eden insan birbirinizi bulmuşsunuzbulaşık makinesi doldurmayı bile çorba yapmaya tercih ediyorsunuz çok şaşırdım halbuki çorba yapmak dünyanın en basit şeyi.
Bakın hamilesiniz eviniz küçük ve kv kp yatılı misafir etmek istemeyebilirsiniz bunları çok iyi anlıyorum ve size hak veriyorum bende yatılı misafir hiç sevmem ama sürekli yemekte yemek çorbada çorba demeniz saçma duruyo, kendiniz demişsiniz aslında sizden bişey bekleyende yok varsa yiyolarmış yoksa yemiyolar, ama sanki siz inatla kv bi yemek yapsın diye takmışsınız o da inada bindirip yapmamış saçma bi mesele kusura bakmayın bari eşinize söyleyin yemekleri o yapsın
Valla sadece evimin küçük olması değil sıkıntı. Hergun yemek çay koy kaldır götür getir daha zor geliyor.evet bi corba yapabilir. Kayinvalidem yaşlı ve düşkün değil. Benim tansiyonum var sekerim var karaciğer enzimlerim bozuk, vitamin değerlerim düşük.onun tahlilleri çok iyi kolesterol bile yok.tansiyon şeker yok. İyi de yiyor. Sapasağlam geziyor.
Hamileleigim önemli değil ya, hamile de olmasam diyemez mi kac gündür beraberiz ben de bugün şu yemeği yapayım.
Niye zor gelsin yoksa.
Ben hiç misafir agirlamdim mi arkadaşlarımla kac kere agirladim. Neler yaptım bekarken aynı günlerce agirladim. Ama arkadaş insan ya sofra kursam kaldırır hergun de bana bırakmazlar, ben yaptırmak istemesem de hop bulaşığı biri yıkar cayi biri koyar lafı bile olmaz. Ben de beklemem kimseden böylece.keyiflj olur. Herkes hem sorumluluğun hem keyfinin farkında olur. Canım ailem arkadaşlarım ben hep öyle oldum her gittiğim yerde öyle de yaptim.
Bu yiyip içip yatalım bi de kahve söyleyeyim. Olur mu
Kac kere iftara misafirliğe çağırdım. Ama tabiki öyle bisey beklemedim. Bir gün gelenden sofrayı toplamasını bile istemem.oturun lütfen biz eşimle hemen halledip geliyoruz derim. Catal kaldirtmam öyle gunluk misafirime..o ayri. Ağır da gelmez bana ayrıca.
Ama uzun kalmalarda insan dusunce bekliyor , yardım etsin canimi yesin. Her zman da gelsin kalmaya. Demiyorum hergun yemek yapsın. Elimden tutsun ihtiyacın ne desin gel beraber şunu yapalım desin bi gün.bu kadar zor olmamalı ya ,nasıl rahat ediyor insan yan gelip yatmaya.