- 27 Ocak 2011
- 4.210
- 8.179
- 398
- Konu Sahibi Parolterafarvele
Yok sen catlama seviyeli tartısana saygım sonsuzBenim de arabam var, hemi de kendi alın terimle Şindi çatırdayın da patırdayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sen catlama seviyeli tartısana saygım sonsuzBenim de arabam var, hemi de kendi alın terimle Şindi çatırdayın da patırdayın
O Noktolama deil yazım hatasi tatlımYa hu sabahtan beri gözlerim kanadı. Vakit ile ne alakası var? Deil yerine “değil” yazmak 26627273 saat sürmüyor herhalde.
Yok ben de öyle catlatmak için yazdım hahah yeminle şu platformdaki en eğlenceli günümü yaşıyorumYok sen catlama seviyeli tartısana saygım sonsuz
İmla ne demek?O Noktolama deil yazım hatasi tatlım
Yok canim aynı unide deilmişiz şansına küsKarabuk uni mi
Kendin alsan ben bile kıskanabilirdim
Camları kim sildiYok canim aci cekmedim. Hatta omrumde cam bile silmedim. Malesef seni mutlu edemeyeceğim
Kahvaltılık da koymayın. Cidden eşiniz neden ses çıkarmıyor?Git desen diyemezsin, kendileri düşünmeleri.lazim anladın mı yani burda uygun değil banyosu tuvaleti tek .sikkntj oluyor demiyorlar.gecen banyodaki kv 3 kere kapıyı vurdu duştayken yani ..çıkamazdim ya..altıma yapıcaam diyor bir de .eşim söylesem dedim anneanneme gitsinler.dedim şöyle uygun dille.
Ben yemek yapamıyorum desem kv dieyecek kahvalti koy kızım bisey olmaz bu kafadalqr
E yapmayın siz de. Yatın dinlenin. Gelip şunu yap derlerse yorgunum yapamam deyin.Merhaba kizceler ,
5 buçuk aylık hamileyim. Kv denen şahsiyet kendi memleketinden kalkıp bize kalmaya geldi kendi annesi babası kardeşleri de aynı şehirde antalyada. Oğlunu özlemiş.lakin benim ev 1 arti 1 ve hamileyim. Kendime bile yemek zor yapıyorum. Hergunjm bir olmuyor.bazen hiç yapamıyorum.. bazen iyi oluyorum yapıyorum.ama tabj maksimum iki kişilik olduğu için zorlamiyor.suan kv ve kayınpeder ile 4 kişilik yemek ,sofra kur kaldır beni çok zorluyor. Kv nin hastaligi yok turp gibiymiş. Burda doktora gittiler. Evde kendi işini yapan kadın burda yan gelip yatıyor bi corba kaynatayim yok.
Hergun hastaneye gidiyorlar tahlil içinhemen hergun dizleri için başka bisey için gidiyor. hareketsizlikten sadece başka bisey yok.
Evde bi temizlik yapmaz bisey ütüleme kaldırmaz yıllarca pislik içinde yaşamış bi kadın.
Burada her doktor biseyin yok demiş göndermiş tahliller de normal.
Kendi evinde gemek yapıyor hatta misafir ağırlıyor.bana gelince yatağı serdi yattı. Hastaneden hergun gelip el yıkamadan içeri geçiyor. Hamile halimle enfeksiyon olmaktan korkuyorum.
Hemen hergun yemek yaptım ilk zamanlar corba pilav yaptım.suan yapamıyorum tek yemek yapıyorum.onlara fatketnez yap koy yiyelim derdindeler.merhaba bugün mutfak tezgahına dayandım patates soyuyordum geldi niye öyle duruyorsun dedim sancım var .dedim ya.corba yapsa biri içsem keşke. Yüzüme bakıyor. Biraz yemek kalsa dünden ısıtıp o azcık yemeği 4 e bölüp yiyorlar.yemek yapmamak için.bugun sondu artık gerçekten ayakta duramıyorum hergunum aynı değil geçip yatmak istiyorum.
Geçen gelmiş kahve yapta içelim diyor..
Kv nin annesi burda yaşıyor ayrıca evli bu kardeşi var. Ona da gidebilir.29 gün daha kalacaklarmis. Eşimle konuştum. Git nasıl dicez diyor .
Hepiniz haklısınız da canlar ben acıkıyorum kendime kalkıp bisey yapmak istiyorum.sofra kir kaldır salatası pilavi yemeği kadar vaktim de kendim de yokum.inannjn iki insan yardım etse evet yaparımE yapmayın siz de. Yatın dinlenin. Gelip şunu yap derlerse yorgunum yapamam deyin.
Bye cnmEvet Hanımlar ,Size ayırdığım sürenin sonuna geldik .Mutsuzluklarınızı Buradaki insanların yorumlarını yorumlayarak aşamazsınız. Konu sahibine saygınız olsaydı benim yazdığım iki mesajı alıp bunlarca sayfa mesaja dönüşürtürmezdiniz . Bırakın konu sahibi cevaplarını alsın. Güldük eğlendik bitti ben kaçar
Bugun tüm gün yattım diyebilirim.aksam ben yatarken saat 6da onlar dolaptaki az yemegi isıtıp yemişler ikişer kasik koymuşlar. Bize de iki kaşık abartmıyorum koymuşlar siz de onu yiyin diyor utanmadan. Bende mutfağa kalktı herald4 yemek yapıyor sanıyorum..Rahatsizsan kv kişisine ,koca kişisine söyleyin, sonra eeee dedide benmi yapmadım olur. Kv seni annen gibi dusunmezki , gücü var genç kalkıp yapıyor der
Bunlar lohusalıkta başınıza bela olurHepiniz haklısınız da canlar ben acıkıyorum kendime kalkıp bisey yapmak istiyorum.sofra kir kaldır salatası pilavi yemeği kadar vaktim de kendim de yokum.inannjn iki insan yardım etse evet yaparım
Ben omlaf yüzünden aç yatıyorum. Canım.meyve istiyor yıkayıp odaya gidiyorum dolapta hersey var alıp yesinler .. canım yenek istiyor kalkıp 4 kişilik hazırlamak istemiyorum ki. İki but atıyorum fırına yanına az salata yapıyorum yiyoruz eşimle.. resmen yatmaya gelmişler. Eve sadece ekmek alıyorlar daha bi poşet yiyvekle gelmediler.ekmek de yiyen sadece onlar biz yemiyoru, zaten .
O koca napiyor Allah aşkına bunlar olurken , 2 kaşık yemeği tabaklara koyarken. Hamile kadın iyi beslenmesi gerekir. Eline yapışmaz ,sesinizi çıkarınBugun tüm gün yattım diyebilirim.aksam ben yatarken saat 6da onlar dolaptaki az yemegi isıtıp yemişler ikişer kasik koymuşlar. Bize de iki kaşık abartmıyorum koymuşlar siz de onu yiyin diyor utanmadan. Bende mutfağa kalktı herald4 yemek yapıyor sanıyorum..
Aksam buçuk oldu ben kalkıp yenek yaptım aşırı acıktım. Tabiki 4 kişilik fırına verdim .kendime yapsam hoc olamzdi .Yani uğraşmak zorunda kalan yine ben oldum .yarın söylesem ben hastayım kvcim sende alhastasin madem bize bakan yok.ben anneme gideyim.sizde annenize gidin en iyisi
Heeeeh hoş geldin.
Hamilelik hastalık değil diye napalım yani 7/24 misafircilik oynayanlara hizmet mi edelim ne alaka şimdi? Mecbur mu bu kadın misafir ağırlamaya aylarca yahu. Asıl size el insaf. Kendinizden örnekleriniz de yersiz. En insancıl sizsiniz ok en kan kusup kızılcık şerbeti içen, en duyarlı, eeennn ennnnnn…H
lohusa olsa okeyde hamilelik hastalik deil. 3. Cocuguma hamileykrn bulantim dogumla bitti bir cok kisi bilir bu sitede tukurugumu yutamiyodum. Ama 2 oglum esim ve kendime yemek yapiyordum . El insaf yani hanimi tenzih ediyorum hamilelik hastalik deildir. Bir cok insan hamilelik boyunca gec saatlere kadar calisiyor. Gelip isini yapiyor diger cocuklarina bakiyor. Bence sizde duyarli olsaniz biraz.