Hamile

xkdndbeo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
14
3
1
30

Hamile miyim acaba son adet tarihimin üzerinden 35 gün gecti test yanlıs sonuc vermemistir degil mi hala inanmiyorum

Çok teşekkür ederim testin yanlış olma ihtimali yoktur herhalde % 99 doğru sonuç veren bir testmis

Oncomed erken gebelik testi
canım bence başka bir markayla daha dene ama bence hamilesin çok net çizgi. silik olsa neyse diyeceğim. prodoctor diye bir marka var iyi diyorlar . farklı bir marka ile de yap oda pozitifse dooğru kan vermeye

canım bence başka bir markayla daha dene ama bence hamilesin çok net çizgi. silik olsa neyse diyeceğim. prodoctor diye bir marka var iyi diyorlar . farklı bir marka ile de yap oda pozitifse dooğru kan vermeye
Birazdan baska bi markayla tekrar yapıcam insallah o da pozitif çıkar

Çok teşekkür ederim Bu sabah koşa koşa gittim kan verdim sonucu bekliyorum iki test yaptım pozitif ama doktor hamilesin diyene kadar inanamiycam galiba o kadar tuhaf bi his
Haklisin kesinlikle ama bence mutlu haber gelecek rabbim gonlunden geceni versin cok guzel heyecanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…